College

Barcelona, Spania

Studere i utlandet på EU Business School Barcelona

Rimelig businessprogram av høy kvalitet Betalt praksis Mer enn 100 nasjonaliteter

Skoleinfo:

 • Lånekassestøtte
 • Kafeteria
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Online & Fjernundervisning
 • Data lab

EU Business School (EUBS) i Barcelona er kjent for sin høye standard på både programmer og fakulteter, noe som tiltrekker seg business-studenter fra hele verden.

Skolen ble grunnlagt i 1973 og har siden den gang levert høykvalitetsutdanning, stimulerende læringsmiljø og et nettverk av campuser i forskjellige land.

EU Business School er også kjent for å ha en god bredde blant sine programmer, noe som også bidrar til at skolen vokser hvert år. I dag er 60 % av studentene fra andre land en Spania!

Hvis du er ute etter et skikkelig godt business-college i Spania med populære studieprogram på engelsk, er dette et veldig godt alternativ. Universitetets internasjonale studentgruppe og sterke forbindelser til internasjonale selskaper gir deg for eksempel gode internasjonale jobbmuligheter etter utdanningen. Det internasjonale miljøet på skolen bidrar også til en livlig og spennende atmosfære. EUBS er også unike i å tilby komprimerte bachelorgrader over 2 år i stedet for 3, noe som er standard med deres sommersemester.

Skolen har blant annet fått en utmerkelse av Association of Collegiate Business Schools and Programs, som er en veldig prestisjetung organisasjon. Studentene som studerer ved European University har mulighet til transfer (flytte) mellom ulike campuser, fordi skolen også ​​har campus i byer som München, Genève og Montreux. Studentene kan derfor begynne sin utdanning i Barcelona, ​​ta neste semester i München og avslutte i Genève. Læreplanene er det samme på alle universitetene, noe som gjør det enkelt for elevene å flytte mellom ulike universiteter, og all undervisning foregår også på engelsk.

Barcelona

Barcelona er Spanias nest største by og en av Europas største kulturelle knutepunkt. Barcelona har 1,6 millioner innbyggere, og er hjembyen til fotballklubben FC Barcelona med hjemmestadion Camp Nou, og kunstnerne som Gaudi, Miró og Picasso.

Barcelona har alt som en storby kan tilby og mer! For deg som er interessert i fotball er det en flott sjanse til å se noen av FC Barcelonas hjemmekamper. Du vil også finne sjarmerende kafeer, frodige parker, en rekke diskoteker, koselige smug, fantastisk fjellutsikt, tapasbarer så langt øyet kan se, vakker arkitektur og alltid nærhet til stranda og havet.

For mote- og klesinteresserte er Barcelona et paradis, her finner du alt fra dyre merkevarebutikker med den nyeste mote til sjarmerende loppemarkeder. Det brede spekteret gjelder også for kultur- og underholdningsentusiaster. De som velger å studere ved European University i Barcelona, ​​har ingen problemer med å sysselsette seg.

Den beste måten å komme seg rundt i Barcelona er med buss eller Metro som tar deg til de fleste steder i byen.

Kurs

EU Business School tilbyr en rekke interessante programmer på engelsk innen Business & Management, hvor du som student har mulighet til å velge et program som fokuserer på det som interesserer deg mest og det du ønsker å ha en karriere innenfor. Skolens utdanning er på høyt akademisk nivå og deres undervisningsmål er å kombinere teoretisk kunnskap, profesjonelle arbeidsmetoder og praktiske elementer for å gi studentene den kunnskapen som kreves for en vellykket karriere.

Undervisningen er i stor grad basert på «casemetodikk» og studiemiljøet er personlig og studentorientert. Klassene består aldri av mer enn 25 studenter og vanligvis er klassene svært internasjonale. Lærerne er engasjerte og arbeider selv enten i den bransjen de underviser innen, eller har hatt lange karrierer bak seg, noe som betyr at undervisningsmaterialet er veldig relevant med mange eksempler direkte fra arbeidslivet.

Bachelor (BA, BBA)

Undervisning i disse studiene gis i Barcelona, ​​men er akkreditert av og gitt i samarbeid med University of Derby. Studentene har derfor rett til støtte fra Lånekassen for disse spesifikke kursene. EU Business School tilbyr også en rekke double degrees i samarbeid med University of Derby. De vanlige Bachelor-programmene tas på seks semestre og double degrees på syv semestre, men man kan ta det syvende semesteret om sommeren og dermed ta hele programmet på tre studieår.

Bachelorprogrammene som er akkrediterte og arrangert i samarbeid med University of Derby er høyt rangert internasjonalt. Uteksaminering fra disse BA-programmene gir svært gode muligheter for kvalifiserte jobber og karrieremuligheter på ledernivå. En lønnsom investering! På alle programmene har studentene mulighet til å overføre mellom skolens ulike campus (Genève, Montreux og München) i løpet av studiet, eller velge å ta et utvekslingssemester til en av skolens partneruniversiteter rundt om i verden.

Bachelor på 3 år (eller påbygg i 2 eller 1 år)

Bachelorstudier i Europa og store deler av resten av verden er tre år lange, med unntak av USA der de vanligvis er i fire år. En interessant mulighet er at vi kan tilby deg som har studert Business / Økonomi på høyskole/universitet i Norge eller utlandet å lese en Bachelor påbygg i ett til to år i stedet for tre år. Således, hvis du oppfyller kravene til forkunnskaper innen Business, kan du regne med å få godkjent et til to år (avhengig av studiene) på bachelorprogrammet og ta bachelorgrad på mindre enn tre år. Kontakt oss hvis du er interessert i det, så vi kan sjekke om du er kvalifisert for dette på EU Business School.

Mest populært blant norske studenter er å studere tre år i et normalt tempo. Bachelorprogrammene starter 4 ganger i året, noe som gjør det enkelt for deg som student å finne en passende dato! Her kan du lese om alle Bachelor-programmene som skolen tilbyr. Følgende programmer er godkjent for studiestøtte og høyt rangert innen Business;

Disse programmene er på 7 semestre og gir en dobbel grad fra University of Derby og Universidad Catolica de Murcia:

BBA – Bachelor in Business Administration

Dette programmet studeres på seks semestre, og studentene kan lære om dagens komplekse arbeidsliv og om alle arbeidsområder innenfor dette gjennom en rekke kurs. Dette læres med det formål å forberede studentene for både vellykkede karrierer innen business. Studenter med BBA fra EU Business School får en bred utdanning og i gjør i dag karriere som ledere, gründere og konsulenter innen næringsliv og organisasjoner. Fremtidige karriereområder kan være innenfor f.eks. Marketing, Management, Finance og Entrepreneurship.

BA – Bachelor of Arts in Leisure and Tourism Management

Reiseliv er en av de raskest voksende næringene i næringslivet, og dette programmet tar sikte på å gi studenter både et teoretisk og praktisk grunnlag innen tourism management for å muliggjøre fremgangsrike karrierer i denne bransjen. I tillegg studeres også en rekke businessmoduler for å utvikle kunnskap som er avgjørende for dagens samfunn.

BA – Bachelor of Arts in International Relations

Dette programmet er utviklet for studenter som er interessert i å lære om internasjonale relasjoner og som ønsker å samle kunnskap fra interessante business modeller. Her lærer studentene å identifisere, analysere og evaluere de store aktørene, strukturene og prosessene i politikk og næringsliv.

BA – Bachelor of Arts in Communication & Public Relations

Forbrukerne er for tiden aktive i digitale og sosiale medier. Media er drevet av bl.a. sterke merkevarer, sosiale medier kampanjer og individuelle influencere. Dette programmet går gjennom moderne teorier og strategier for å kommunisere og opprettholde bedrifters ulike profiler til kunder gjennom kanaler som er tilgjengelige i dagens kommunikasjonssamfunn.

BA – Bachelor of Arts in Sports Management

På dette programmet studeres moduler som alle er knyttet til Sports Management. For eksempel tar studentene emner i business, ledelse og entreprenørskap. Med et stort fokus på case-metodikk, blir studentene utstyrt med de arbeidsredskapene som kreves for en karriere innen sportsindustrien.

BA – Bachelor of Arts in Digital Business, Design & Innovation

Kunnskap om teknologi blir stadig viktigere fordi samfunnet blir mer og mer avhengig av teknologien for hver dag som går, og det påvirker hele arbeidsmarkedet. Dette nyopprettede programmet er designet for den moderne lederen; her lærer man hvordan man håndterer og bruker digitale medier for å maksimere organisasjonens verdi ved å forbedre brand image, tiltrekke seg nye kunder og skape en plattform for markedsføring og salg av produkter.

Disse programmene er på 6 semestre og gir en grad fra University of Derby:

BA – (Hons) Bachelor in Business Management & International Business

Programmet går gjennom alle aspekter av internasjonal virksomhet. Globaliseringen har gjort verden mindre og har forenklet internasjonal virksomhet, både for større og mindre bedrifter. I utdanningen analyseres eksterne faktorer som er viktige i internasjonal virksomhet, for eksempel økonomi, strategier, internasjonale lover, finansiering, markedsføring og handel. Alt dette er sett fra et globalt og flerkulturelt perspektiv.

BA (Hons) – Bachelor in Business Management & Marketing

Business Management & Marketing programmet gir studentene riktig kunnskap og verktøy for å kunne håndtere dagens moderne markedsføring i sitt komplekse miljø. Studentene blir introdusert til det grunnleggende innen feltet og man lærer seg hvordan markedsfunksjoner og salg samhandler med selskapers forretningsmessige virksomhet og kunder. Evnen til å forstå de ulike selskapenes forutsetninger og kunne anvende realitetsbaserte markedsteorier praktisk i selskapet er nøkkelen til å bli en vellykket markedsøkonom.

BA (Hons) – Bachelor in Management & Finance

Spesialisering innen finans gir kunnskap og ferdigheter for å få kvalifiserte stillinger innen finansbransjen eller innenfor finansielle tjenester i bedrifter og organisasjoner. Alt fra det grunnleggende innen regnskapsføring til dypere kunnskaper og opplæring i økonomisk analyse og gjennomføring blir gitt. Ledelsesperspektivet er også oppnådd gjennom forståelse av selskapenes andre områder som markedsføring, salg, logistikk, analyser, leverandører, etc.

BA (Hons) – Bachelor Management & Enterprise

Dette programmet er skreddersydd for de som ønsker å starte egen virksomhet eller arbeide med utvikling av entreprenørskap innen større bedrifter, dvs. et Entreprenørprogram. Denne spesialiseringen gir kunnskap om både generell næringsøkonomi og evnen til å utvikle eksisterende aktiviteter i riktig retning. Man får også ferdigheter innen prosjektledelse, lansering og venture management som kan bruke som teorier og verktøy i en lederrolle.

BA (Hons) – Bachelor in Business Management & Human Resources

Her er fokus på human resources strategier og ledelsesbeslutninger for vellykket entreprenørskap og dets langsiktige innvirkning på virksomheten uavhengig av størrelse og sektor. Programmet er basert på business generelt, ledelse og strategi. Solid kunnskap og ferdigheter fås ved hjelp av i teknikker og «soft skills» for å få ansatte til å prester maksimalt basert på sosiale, kulturelle og politiske perspektiver.

Masterprogrammer (MBA)

MBA – International Management

På EU Business School kan du velge å studere et MBA-program (Master of Business Administration) som studeres på et år heltid eller som to år på deltid. MBA er rettet mot deg som har jobbet i minst to år og minst på mellomleder-nivå. MBA-programmet starter hver oktober, januar og mars og undervisningen foregår mandag-fredag mellom kl. 19.00 – 22.00. MBA studiet består av tre semestre og i løpet av de to første studeres generelle businesskurs for å gi studentene kunnskap innen ulike forretningsområder og i løpet av det tredje semesteret studeres emner relatert til deres valgte retning.

Følgende retninger er tilgjengelige, les mer om MBA her på skolens nettside:

 • International Business
 • Communication & Public RelationsI
 • International Marketing
 • Global Banking & Finance
 • Leisure & Tourism Management
 • Entrepreneurship
 • Leadership
 • E-Business
 • Sport Management
 • Human Resource Management
 • Design Management

Etter at du har fullført MBA, har du som student den grunnleggende kunnskapen som kreves for å få høyere stillinger innen ditt spesialiseringsområde.

Innkvartering

EU Business School har et boligkontor som hjelper studenter med kontakter og tips om hvor man skal finne bolig. Et perfekt sted for å få tips og en idé om hvilke muligheter som finnes er skolens hjemmeside, se her for lister over anbefalt innkvartering.

Boligtyper

Den vanligste boformen er delt leilighet med andre studenter. Bolig i ulike former kan også ordnes via egne kontakter, inkludert forskjellige byråer eller private utleiere som hjelper studenter. Kostnadene varierer, men det rimeligste er å leie et rom i en leilighet der andre studenter også bor. De som ønsker å leve mer komfortabelt, kan også bo i en student residence der måltider ofte inngår, noe som selvsagt er noe dyrere.

Vanligvis kan du enkelt finne bosted ca. 15-30 minutter fra skolen/sentrum. Barcelona er ikke for stort og har et veldig godt offentlig transport tilbud med metro og buss. Byen er mye mer tilgjengelig enn for eksempel London, noe som er en fordel.

Priser & datoer 2023/2024

Kurspriser per studieår
Søknadsavgift: 200 EUR
Bachelor (BA och BBA), 3 år (6-7 semester): 13 500 EUR
Bachelor (EBBA online), 1 år (2 semester): 11 500 EUR
MBA, 1 år (3 sem):  15 600 EUR
Master, 1 år (3 sem): 21 900 EUR

Viktige datoer

Kursstart
Bachelor BBA, BA : Okt, feb, juni, aug
Bachelor BA (Hons) : Okt, feb
Master, MBA: Okt, jan, mars

Søknad

Vi hjelper deg med å søke deg til EU Business School kostnadsfritt. Kontakt oss og så sender vi deg mer informasjon og søknadsdokumenter. Du sender inn komplette søknad til info@eduplanet.no.

Du trenger følgende for å søke til et bachelorprogram:

 • Sertifisert (stemplet og signert) kopi av ditt vitnemål fra videregående skole, oversatt til engelsk. Din videregående skole vil hjelp deg gratis med dette.
 • Engelsk fra videregående med minimum karakter 4, eller engelsktest: IELTS 6.0 for BA eller 6.5 for Masters / TOEFL 80 for BA eller 89 for Masters. Du kan også velge å ta Duolingo-testen (som er en rimeligere variant)
 • Et kortere essay eller en videopresentasjon på 2-3 minutter.
 • 2 anbefalingsbrev på engelsk, f.eks fra lærere eller arbeidsgivere.
 • 1 passfoto eller digitalt passfoto.
 • Hvis du søker på et av deres hons-programmer, må du ha en gjennomsnittskarakter på minst 4. Om du ikke møter dette kravet, kan du søke til BBA-programmet første året, og siden bytte til et hons-program på andreåret.

Vær oppmerksom på at all vår hjelp er gratis, for eksempel hjelp med søknad, studiestøtte/Lånekassen, studieplanlegging etc.

Krav til opptak ved MBA programmer

MBA: Formelt er det i utgangspunktet de samme kravene som for bachelorprogrammet, men i tillegg til at du må ha enten tidligere faglig erfaring eller solid arbeidserfaring som svarer til minst to år hvor du har noen form for lederansvar. Vi kan teste engelsknivået med skolen online. Ta kontakt hvis du vil vite nøyaktig hva som kreves.

Studentkommentarer

Aurelie 21 år, Bachelor of Leisure and Tourism

Jeg trives veldig godt både med studiene på skolen og med det nye livet i Barcelona. Jeg tror at denne skolen passer meg som hånd i hanske på grunn av min lidenskap for reise og møte med nye kulturer. I klassen er det studenter fra en rekke land og under leksjonene blir dette ofte fremhevet av lærerne som tar oss med i diskusjoner og oppfordrer oss til å bidra med erfaringer fra våre land.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982