College

Distans Online Live

EduPlanet PreMed

Lav pris og 95% består Studer hjemmefra online Aktive leksjoner i sanntid med klasse Spilles inn for repetisjon En av Sveriges mest erfarne PreMed-lærere

Skoleinfo:

 • Interaktive tavler
 • Online & Fjernundervisning

Gi deg selv en sjanse til opptak

Hvis drømmen din er å bli tannlege, lege eller veterinær, men du har problemer med å komme inn, så har du sjansen din her. Søk via opptaksprøve! Opptaksprøvene til universitetene er vanskelige å bestå uten forberedelse, men vårt PreMed-kurs forbereder deg til medisinuniversitetenes opptaksprøve.

95 % kommer inn på et medisinuniversitet

Vi garanterer at om du ikke får opptak, så får du gå vårt PreMed-kurs kostnadsfritt en gang til! Det er imidlertid veldig sannsynlig at du får opptak til et medisinuniversitet da 95% av våre kursdeltakere består de medisinske universitetenes opptaksprøve på først forsøk!

Unikt konsept – undervisning i sanntid online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs, er du oppkoblet via datamaskinen med læreren din og klassen online. All undervisning er på engelsk og følger en tydelig kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt! Ingen andre PreMed kurs har kan tilby dette til en så lav pris!

Søknad til medisinuniversiteter via opptaksprøve

PreMed-kurset er altså for de som ønsker å studere i utlandet til en lege, tannlege eller veterinær og søke via opptaksprøve. Kurset er laget for å forberede deg på det medisinske universitetets opptaksprøve, noe som betyr at 95% av våre studenter hittil har bestått ved første forsøket! Etter avsluttet kurs har du mulighet til å velge å ta opptaksprøve for det universitetet som passer best for deg. Vi representerer noen av de beste medisinuniversitetene i Europa og veileder deg til det som passer best for deg. Vi har også medisinuniversiteter som har opptak via karakterer, les mer om alle våre medisinuniversiteter her.

Nedenfor finner medisinuniversitetene vi samarbeider med som har opptaksprøver og som vi anbefaler:

Lege

Tannlege

Veterinær

Test våre demoleksjoner – helt gratis

Du får gjerne en demo leksjon for å teste ut leksjonene våre og se hvordan PreMed fungerer. Send oss ​​en e-post hvis du ønsker å få tilsendt et utdrag av 2 demo leksjoner!

Vår lærer – en av Sveriges mest erfarne

Vår lærer Dr Esther Yeheskieli er en av Sveriges mest erfarne og kunnskapsrike PreMed lærere. Hun er en dosent og utdannet lærer. Esther har jobbet som lærer ved Karolinska Institutet og snakker 6 språk. Hennes spesialitet er organisk og bioorganisk kjemi og har svært lang erfaring med forskning med mer enn 60 vitenskapelige artikler som er publisert. Esther har mer enn 30 års erfaring i undervisning innen områder som kjemi, fysikk, biologi og menneskelig biologi, som er viktige deler av PreMed-kursene. Ikke minst er hun også veldig populær og verdsatt som lærer! I tillegg til engelsk snakker hun også svensk, arabisk, tysk, nederlandsk og hebraisk.

Virtual Classroom

Virtual Classroom er en av de mest moderne undervisningsformer med teknologi for å gi deg den samme dynamiske opplevelsen som i et tradisjonelt klasserom. Forskjellen fra tradisjonelle kurs er at du ikke trenger å være fysisk i samme rom som læreren og klassekameratene dine. All undervisning og lærerkontakt skjer online og via telefon og e-post. Du kan sitte hjemme eller være på et annet sted og delta aktivt i undervisningen via datamaskinen. Dette gjør det mulig for alle som ønsker å ta kurs uten å måtte flytte til et bestemt kurssted der kurset gis, noe som betyr at dette er et billigere alternativ.

Kun datamaskin & internettilgang

Det kreves ikke noen avanserte eller andre tekniske hjelpemidler enn en pc og internettilgang. Vi hjelper deg med å komme i gang!

Godt samhold

Atmosfæren og samholdet blant klassekameratene blir vanligvis høyt og svært givende. Siden det også er enkelt å holde kontakten med de andre deltakerne, blir det naturlig å hjelpe hverandre og stille hverandre spørsmål.

Kurs

Vårt unike PreMed-kurs er tilgjengelig i to forskjellige pakker og et nybegynnerkurs.

PreMed – Live Virtual Classroom

Dette er vårt mest populære kurs og flaggskip. Kurset er 14 uker langt og gis online i sanntid i et såkalt Virtual Classroom, hvor læreren og klassekameratene dine er koblet opp samtidig via datamaskin. Alle leksjoner spilles inn og du har tilgang til de innspilte leksjonene online 24/7 i 6 måneder fra starten av kurset. Opptaket gjør det enkelt å gå tilbake og følge undervisningen hvis du glemmer noe eller vil jobbe litt ekstra med enkelte deler og repetere. Dessuten, du trenger ikke notere, for leksjonene inneholder alt! Du vil også motta aktiv lærerstøtte via e-post, facebook og telefon.

 • 14 ukers kurs i Virtual Classroom, dvs. online og Live i sanntid med læreren og klassen
 • Ca. 240 timer med undervisning i kjemi, biologi, anatomi, fysikk, matte samt øvingsleksjoner og repetisjonsleksjoner
 • Alle leksjoner er registrert og tilgjengelig online 24/7 i 6 måneder
 • All undervisning er på engelsk
 • Aktiv og regelmessig lærerstøtte i løpet av kurset
 • Undervisningsmateriale i pdf-format
 • 1200 øvingsspørsmål i pdf-format
 • Regelmessige diagnostiske tester for å sikre at alle henger med
 • Forberedende testgjennomganger før de medisinske universitetenes opptaksprøver
 • Tilgang til den private Facebook-gruppen for PreMed-deltakere
 • Fri tilgang til våre løpende webinarer om medisinske studier i utlandet
 • Gratis søknadshjelp og opptaksvurdering til medisinuniversiteter i utlandet

PreMed – Recorded Online

Kurset PreMed 2 er som PreMed 1, men er forhåndsinnspilt og tilgjengelig online 24/7. Du har ikke sanntidsundervisning, men kursmaterialet for å studere selv er tilgjengelig. PreMed 2-kurset inkluderer også aktiv lærerstøtte via telefon og e-post, noe som er en viktig hvis du har spørsmål. Merverdien av live leksjoner og kontakt i PreMed 1 er større enn prisforskjellen for denne pakken, men gjennom PreMed 2-kurset ønsker vi å tilby et godt budsjettalternativ.

 • Forhåndsinnspilt PreMed 1 kurs med alle leksjoner tilgjengelig online i 6 måneder
 • Ca. 240 timer med undervisning i kjemi, biologi, anatomi, fysikk, matte samt øvingsleksjoner og repetisjonsleksjoner
 • All undervisning er på engelsk
 • Aktiv og regelmessig lærerstøtte i løpet av kurset
 • Undervisningsmateriale i pdf-format
 • 1200 øvingsspørsmål i pdf-format
 • Forberedende testgjennomganger før de medisinske universitetenes opptaksprøver
 • Tilgang til den private Facebook-gruppen for PreMed-deltakere
 • Fri tilgang til våre løpende webinarer om medisinske studier i utlandet
 • Gratis søknadshjelp og opptaksvurdering til medisinuniversiteter i utlandet

PreMed – Chemistry First Contact – Recorded Online

Alle PreMed-kursene skal kunne tas uten kunnskaper i kjemi, men det er ofte halve sannheten. De starter fra begynnelsen, men tempoet er veldig tøft og det store flertallet av studentene har tatt naturfag på videregående skole. Tenk deg selv å lære all kjemi, biologi og fysikk du trenger på 14 uker. Vi har studenter som kan takle det, men CFC hjelper deg hvis du har muligheten til å ta det. Det gir deg grunnlaget i kjemi som du trenger for å kunne dra nytte av fremtidige leksjoner på en god måte.

Hvorfor skal jeg gå EduPlanets PreMed?

Det er kanskje ikke så lett å forstå forskjellene mellom andres og våre unike PreMed-kurs. For å gjøre det klart hva forskjellen er og hvorfor våre kursdeltakere har valgt å ta våre kurs, finner du her de viktigste forskjellene:

+ Virtual Classroom med høy kvalitet på undervisningen

Som beskrevet tidligere tilbyr Virtual Classroom en helt unik mulighet til å delta på kurset, da det ikke krever at du som kursdeltakere er fysisk tilstede. Undervisningen foregår i sanntid, gir stor tilgjengelighet og en ekte opplevelse av tilstedeværelse og samhandling med klassen og lærer. Vår lærer er en av Sveriges beste og mest erfarne lærere innen PreMed som setter kvalitet og mål først – du er viktigst for oss!

+ Alle kurs spilles inn og er tilgjengelig online 24/7 

Uansett hvilket PreMed kurs du tar med oss, er undervisningen forhåndsinnspilt og tilgjengelig for deg. Du kan gå inn og se, repetere og studere trinnene du trenger når som helst 24/7 i løpet av en 6 måneders periode. Det er lett tilgjengelig hvor du enn er, bare du har en datamaskin og wifi.

+ Veldig bra pris

EduPlanets PreMed-kurs er betydelig billigere enn andre eksisterende Pre-Med-kurs. Det finnes også noen andre Pre Medical kurs på nettet som gir studiemateriell og diagnostiske tester, men de har ingen lærerledd i undervisningen eller tilbakemelding fra lærer med støtte og muligheter for spørsmål i det omfang som vi har.

+ Høy sannsynlighet for opptak – mer enn 95% får opptak

Vårt kurs er veldig intensiv og har vært vellykket. Våre deltakere får en solid kunnskapsbase for sine fremtidige studier, og som deltakere har du veldig gode muligheter for å bli tatt opp til flere universiteter gjennom opptaksprøver. 95% som fullførte kurset og tok opptaksprøver på våre medisinske skoler, har hittil bestått ved første forsøk.

+ Opptaksvurdering og veiledning til riktig medisinuniversitet

Vi er store på medisinske studier i utlandet, og vi vet vi hvilke skoler som passer til hvilke studenter. Som deltaker på våre PreMed kurs hjelper vi deg til det rette og beste universitetet for deg. Med oss ​​kan du få verdifulle tips på norsk eller engelsk som gjør studietiden vellykket og trivelig. Vårt medisinteam hjelper deg med dette.

+ En av Sveriges besta PreMed lærer

Som lærer og ansvarlig for vår PreMed sole er vår lærer doktor Esther Yeheskieli din trygghet for å lykkes. Esther har ekstremt lang erfaring i indervisning i emnene og får veldig fine evalueringer av våre deltagere.

+ Konstant lærerstøtte & engasjement

Vi vil aktivt jobbe mye med deg som kursdeltaker for å sikre at du studerer riktig og forstår hva du trenger å lære. Vår ambisjon er at hver deltaker virkelig bør føle at de lærer hva som trengs, og ikke bare får den informasjonen som trengs. Det er stor forskjell mellom de to tilnærmingene! Fra læreren får du også vite hva universitetene vanligvis tar opp i opptakstestene, og fremfor alt hva som ikke kommer opp med, slik at du ikke trenger å bruke tid på ting unødvendig. Etter leksjonene vil du kunne sende e-post til læreren hvis du har spørsmål. Vi har også en Facebook-gruppe bare for klassen hvor dere kan kommunisere med hverandre og/eller med læreren.

+ Høy trivsel & verdsatt kontakt

Vi jobber mye for å sikre at kursdeltakerne blir kjent med hverandre slik at de kan pushe og hjelpe hverandre. Liveklassene er dynamiske, morsomme og engasjerende. Vårt mål er at alle skal føle seg involvert og at vi får den dynamikken som man normalt har i en god klasse som jobber mot det samme målet. Vi er til stede, og du vil føle det!

+ EduPlanet – et stabilt utdanningsselskap som har eksistert siden 1982

Vi er et seriøst utdanningsselskap som har eksistert siden 1982. Vårt største utdanningsområde er medisinske studier og vår egen PreMed skole er vår øyesten. Dette kommer du som kursdeltager til å merke. Vi vil hjelpe deg hele veien, selv om du ikke har toppkarakterer, til å komme inn på din utdanning og virkeliggjøre din yrkesdrøm.

Priser & datoer 2021/2022

NB! Kurset kvalifiserer ikke til Lånekassestøtte.

Kurspriser
PreMed – Live Virtual Classroom
14 ukers kurs: 33 000 SEK
PreMed – Recorded
14 ukers kurs: 22 000 SEK
PreMed – Chemistry First Contact (CFC) – Recorded 
Innspilte leksjoner 6 måneder: 7 000 SEK
Tenk på at
• Hvis du vil, kan du betale i ulike avdrag. Hvis du ønsker å delbetale PreMed kurset, kontakt EduPlanet for mer informasjon.

• Hvis du starter på Recorded, kan du bytte til Live-kurset og gå hele det til en pris på bare SEK 12 500,-.

• Du er garantert å ha tilgang til hele pakken Recorded i minst 3 måneder (avhengig av når opptaksprøver er) etter Live-kurset.

Viktige datoer

PreMed
14 uker, Vår: prel 8 feb 2022 – 19 mai 2022
14 uker, Høst: 11 okt 2021- 21 jan 2022
PreMed/CFC – Recorded: Hele året

Søknad

Har du bestemt deg? For å melde deg på, gjør du følgende:

Deltagerkommentarer

Sara 25, år, PreMed Chemistry First Contact, 5 uker

Jeg kan sterkt anbefale forkurset i kjemi (CFC) og selve PreMed kurset! Foreleseren er meget dyktig og pedagogisk. I tillegg får du raskt svar på mail dersom du har spørsmål om lekser og slikt. Dette kurset er en fin mulighet for deg som vil studere medisin i utlandet.

Hanna 19 år, PreMed Live Virtual Classroom 14 uker, Medisinprogrammet i Kaunas

Da jeg begynte å studere med Esther på Eduplanets PreMed kurs, skjønte jeg raskt at det var en av de beste beslutningene jeg har tatt. Det ble raskt klart at Esther var erfaren og en veldig god lærer. Uten Esther og hennes erfaringer, hadde jeg aldri klart å komme inn på drømmeutdanningen min. Kurset ga meg en sjanse til å oppfylle drømmene mine og gi meg en sjanse til å gjøre det jeg egentlig vil. Esther er en av de beste lærerne jeg noensinne har hatt, og hennes leksjoner er lærerike og morsomme, og mange gode pauser.

Det beste med opplegget med online leksjoner var at du kan være der hvor du føler deg mest komfortabel og hvor du kan konsentrere godt, så lenge du er koblet til nettverket. En annen ting som var bra med online leksjoner var at du får alt innspilt, så hvis man ønsker å gjenta en leksjon og repetere, så er dette mulig. Alle fikk også Power Points og studiemateriell sendt til oss rett etter leksjonene. Vi kunne også alltid snakke med Esther og hun svarte alltid raskt tilbake.

Eduplanet og Esther, jeg må takke dere for resten av livet mitt, for uten dere hadde jeg nok ikke bestått eksamenen.

Det jeg gjør nå, er at jeg jobber og sparer penger, reiser mye og prøver å fikse alt for å flytte nå i august.

Kalle, PreMed Chemistry First Contact, 5 uker

I very enjoyed your lessons Esther, they were really educating and at the same time very funny. I learned a lot and you made me very interested. Even my family told me to shut up at the dinner table because I did not stop talking chemistry.

And I now understand the power of repeating, or as you called it, brain washing. Which now I am trying to do to myself with naturkunskap 2. I also liked when you gave me some responsibility and I got to try things on my own. Like the practice days.

So to sum it all up, I need to learn the language of chemistry. I really enjoyed the course and you managed to brain wash me.
Thank you so much for everything Esther, again.

Spør vår studieveileder Johan!

23 96 75 00
Bestill info/Still et spørsmål

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982