Møt oss her

Vi deltar på de største utdanningsmessene i Oslo-området. Om du ikke har mulighet til å besøke oss på en av messene, er du alltid velkommen til å stikke innom vårt kontor og treffe våre studieveiledere.

På messer eller i fred og ro på kontoret

Gjennom året kommer du til å kunne treffe oss på et antall messer. Under finner du informasjon om hvilke steder og dager vi kommer til å dukke opp i nærheten av deg.

Har du ikke mulighet til å besøke oss på en av messene så går det selvsagt an å booke et personlig møte med en studieveileder ved vårt kontor i Ås. Ring oss på tlf: 23 96 75 00, eller send en e-post til oss på info@eduplanet.no så hjelper vi deg gjerne.

9.-10. januar 2020

Utdanningsmessen Jobb & Utdanning i Lillestrøm

Kom og møt oss på Lillestrøm. Messen arrangeres på Norges Varemesse, rett ved Lillestrøm stasjon. I løpet av disse to dagene kan du stille spørsmål til oss i EduPlanet, få informasjon og møte representanter fra noen av våre samarbeidsskoler.

12.-13. februar 2020

Utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Oslo

Vi deltar på Norges største utdanningsmesse som arrangeres i Oslo Spektrum. Kom innom vår stand for informasjon og en prat om utenlandsstudier. Du kan også møte representanter fra noen av våre samarbeidsskoler.

Dette er oss

Janne

Daglig leder/Studieveileder

janne@eduplanet.no

Johan

Studieveileder

medisin@eduplanet.no

Henrik

Webb, administration

info@eduplanet.no

Bare med oss:

Gratis søknadshjelp
Vi engasjerer oss

Personlig rådgivning
Veiledning studiefinansiering

Opptaksvurdering
Siden 1982