Vår historie

Det hele startet under navnet Språkpunkten på et lite, trangt kontor i Stockholm i 1982. Siden 1995 har vi holdt i studentbyen Uppsala og heter nå EduPlanet. Fra 2020 startet vi også opp EduPlanet i Norge, har nå kontorer på Trollåsen like utenfor Oslo.

Det startet i 1982

Det startet med en idé våren 1982 om å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. Noen få svenske firmaer for språkreiser fantes, men disse henvendte seg hovedsakelig til ungdommer og skjedde oftest i gruppe og med andre svensker.

Fra et lite kontor i Stockholm hjalp vi vår første kunde å reise på språkkurs til Roma i Italia. Det ble starten på en lang reise som har tatt oss ut i verden. Siden gikk alt raskt og utvalget av språk og land økte. Utvalget av skoler har økt suksessivt og i dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

I 2017 var det tid for å endre navnet fra Språkpunkten til et mer passende, internasjonalt og samlende navn for utenlandsstudier og språkkurs. Navnet ble EduPlanet. Edu for Education og Planet for at våre skoler finnes rundt om i verden.

Samtidig, i Norge, startet Language Abroad opp i 2012 med det formål å tilby kvalitetssikret språkundervisning ved nøye utvalgte skoler i utlandet. Vi ønsket å tilby et spisset tilbud for studenter og voksne da vi så at de fleste innen bransjen rettet seg mot ungdommer. Language Abroads første kunde sendte vi på spanskkurs til Benalmádena og hun har siden reist med oss 3 ganger til på kurs i både Nerja og Barcelona. Planen har hele tiden vært å starte opp med utenlandsstudier ved college og universiteter. Dette har nå blitt en mulighet ved at EduPlanet AB og Language Abroad har slått seg sammen på det norske markedet.

Vi vil fra januar 2020 operere under navnet EduPlanet AS i Norge. Utvalget innen språkkurs i Norge vil være det samme som ble tilbudt av Language Abroad, samtidig vil det bli en forsterkning av språkkurstilbudet, spesielt i Latin-Amerika og i Asia. Vi vil i tillegg tilby høyere utdanning i en rekke land, inkludert medisin, odontologi og veterinærstudier i Sentral-Europa.

EduPlanet er et engasjert firma som drives og eies av oss som jobber her. Gjennom vår nettside vil vi vise deg alle muligheter som finnes, men samtidig ønsker vi å være den personlige hjelpen du trenger og ikke minst være tilgjengelig for deg. Kundekontakt er det vi synes er morsomst. Vi brenner for å hjelpe våre kursdeltagere og studenter å finne det rette kurset eller studieprogrammet i utlandet. Vi står for seriøs og ærlig veiledning og slik kommer det alltid til å være for oss!

Velkommen til oss i EduPlanet!