Laveste Prisgaranti & gratis hjelp

Vår hjelp er gratis, og vi garanterer lave priser. Med oss får du god hjelp, og du kan føle deg trygg.

 

 

 

Lave priser og kostnadsfri hjelp

For oss er det viktig at du finner de kursene og utdanningene som er riktig for deg, og at vår hjelp er kostnadsfri. Det skal være enkelt å benytte oss, og du skal alltid føle at du kan stole på oss, det gjelder ikke minst med tanke på våre priser. Vår hjelp er derfor gratis.

Gratis hjelp

Vi hjelper deg å finne riktig kurs eller utdannelse. Våre college, universiteter og språkskoler betaler oss for å være deres representanter i Norge, og for å informere om deres tilbud til de som er interessert. Det gjør at vi kan hjelpe deg kostnadsfritt med å finne riktig utdannelse, og videre med å søke studieplass og planlegge for turen. For mange er vår hjelp en viktig del av et vellykket opphold.

Laveste Prisgaranti

Du trenger ikke å lete lenger, vi garanterer alltid laveste pris på våre språkkurs. Vårt mål er at du aldri skal betale for mye for kurs, og ikke mer enn om du booker direkte med skolen. Om du mot formodning skulle finne en lavere pris hos noen andre enn oss, kompenserer vi for det. Det kaller vi for Laveste Prisgaranti.

 

Bare med oss:

Gratis søknadshjelp
Vi engasjerer oss

Laveste Prisgaranti
Personlig studieveiledning

Språkreiser, College & Universitet
Grunnlagt i 1982