BARCELONA, SPANIA

ADAM

BUSINESS ADMINISTRATION – EU Business School 

Beskriv en typisk dag på skolen, og fortell om et prosjekt eller en annen oppgave du likte.

En typisk dag varierer avhengig av timeplanen. Et eksempel på en klassisk dag kan være en fredag når jeg først har en time i Financial Statements and Analysis klokken 11.40 på det ene fakultetet, da tar jeg L6-metroen direkte opp til campus. Kurset varer frem til 14.00 med en pause i midten, og deretter har jeg Business Development fra 15.00 til 17.00 på det andre fakultetet som bare er 15 minutter unna. Som svensk går jeg ofte i stedet for å ta bussen. Når dagene er over, har jeg generelt ganske mye egentid, og det gjelder å få inn alle timene i uken som anbefales. Og siden det er Barcelona, er det veldig viktig å ha fritid og tilbringe den med venner ute på noe morsomt.

Fortell om hvordan du bor og hvordan det går å komme seg mellom skolen, boligen eller andre steder av interesse.

Jeg bor veldig sentralt, så jeg har alle forbindelsene innenfor en 10 minutters gangavstand. Det tar vanligvis litt under 30 minutter å komme seg til skolen med kollektiv transport siden jeg bor veldig sentralt og skolen ligger litt mer nord i byen. Jeg trives veldig godt med å bo der jeg bor. Akkurat nå bor jeg med 3 andre roommates som jeg deler fellesområdene med. Jeg bor i et lite rom med eget bad, noe som var viktig for meg. Leiligheten er litt overpriset selvfølgelig, men hva er ikke det nå til dags.

Om du har noen fremtidsplaner, fortell gjerne om dem, og hvis de har endret seg i løpet av tiden din på skolen, fortell gjerne hvordan og hvorfor!

Akkurat nå jobber jeg med å bygge meg en solid profil som kan passe for de fleste bransjer innenfor finance og business generelt. Ambisjonen er å tilegne meg kunnskap og unik ekspertise for å bli attraktiv på arbeidsmarkedet.

Har du noen tips eller råd for andre som vurderer å søke til skolen din?

Jeg synes man bare skal gjøre det. Hvis du allerede er i kontakt med Eduplanet har du kommet langt allerede, så bare kjør på. Fra et økonomisk perspektiv koster det penger, og det er ikke bare-bare. Mine planer gikk i vasken da Brexit gjorde det for komplisert å studere i England, og Jonas på Eduplanet hjalp meg med å omstille meg hit til Barcelona. Jeg var skeptisk da de første planene gikk i vasken, men jeg hadde kommet så langt så da kjørte vi på, og jeg ville ikke ha endret noe i etterkant.

Lykke til videre Adam!