Sprakresor

Brighton, England

Språkreiser for ungdom til Brighton på St Giles International

Alt inkludert Fint for selvstendige ungdommer Pålitelig kursarrangør

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Rullestoltilpasset

St Giles International er en trygg kursarrangør som har lang erfaring med å arrangere språkkurs for ungdom. Språkkurset i kystbyen Brighton passer utmerket for den som søker et trygt alternativ med det meste inkludert, men som også tilbyr ungdommen litt mer frihet på eget ansvar.

Dette kurset tilbyr ungdom fra hele verden et pedagogisk og morsomt program med interessant engelskundervisning ledet av kvalifiserte lærere. St Giles har lang erfaring som arrangør, og er en pålitelig organisasjon som vi i EduPlanet har hatt gleden av å jobbe med lenge. Kurset i Brighton skiller seg litt fra andre ungdomsdestinasjoner ved at ungdommene håndteres litt mer som «voksne», og mange av aktivitetene gjennomføres ute, i byen eller i nærområdet.

Kurset inkluderer en trygg innkvartering i en residens beliggende ved University of Brighton’s campus Varley Park, nære den fantastiske nasjonalparken South Downs. Til undervisningen og aktivitetene i sentrale Brighton tar man buss sammen med personale fra St Giles, denne turen tar ca. 30 min. Dagen går normalt med på undervisning og morsomme aktiviteter i sentrum, før man reiser tilbake til residensen etter middagen.

Kursdeltakerne bor på enkeltrom i residens sammen med andre ungdommer fra kurset. Man deler fellesarealer, og det finnes et bad for hver tredje kursdeltaker. Innkvarteringen er inngjerdet, noe som gjør det ekstra sikkert.

Et språkkurs i Brighton med St Giles er et rolig og trygt alternativ for ansvarsfulle ungdommer som vil forbedre engelsken sin, delta i aktiviteter og få venner fra andre deler av verden. De høyt kvalifiserte lærerne fokuserer på språkutvikling, prosjektarbeid og kommunikativ kompetanse.

Det er plass til totalt 65 kursdeltakere i alder 13-17 år. St Giles forsøker å sette de yngre deltakerne sammen med de yngre, og de eldre med de eldre under både undervisning og aktiviteter slik at man er sammen med ungdom i sin egen aldersgruppe. De fleste som reiser med oss er mellom 15-17 år.

Frokost blir servert på Varley Campus kl. 08. Lunsj og middag spiser man sammen ute på byen. Ved heldagsutflukter tilbys i stedet matpakke eller lunsjkuponger i stedet.

Brighton

Brighton er en av Englands mest kjente badebyer, full av historie og kultur, og med et pulserende sentrum. Med kort vei til London gjør dette Brighton til et perfekt sted å studere engelsk og utforske den britiske livsstilen.

Fritid

Et ettermiddags- og kveldsprogram med lærerike og morsomme aktiviteter er inkludert, så vel som tid til å bare slappe av og omgås med nye venner. Det blir arrangert ulike aktiviteter hver uke, som BBQ på stranden, matlaging på restaurant, quiz, disco, dans og dramaundervisning, keramikkmaling og vannsport, slik at man kan få trene på å bruke det engelske språket, ha det gøy og bli kjent med hverandre.

Prisen inkluderer minst to heldagsutflukter og tre halvdagsutflukter per uke, med tid for shopping og severdigheter. Dette er utformet for å passe aldersmessig, og for å hjelpe ungdommen til å få nye venner, trene på det engelske språket og ha det gøy fra den aller første dagen på kurset!

Eksempler på utflukter: Royal Pavillion, Brighton Marina, Brighton FC Stadium Tour, Cambridge, London, The Making of Harry potter & Warner Brothers Studio Tour, Brighton Escape Rooms, Eastbourne, Windsor.

Her kan du se eksempel på skjema >>

Kurs

Ungdomskurs i engelsk

St Giles ungdomskurs i Brighton er for deltakere i alderen 13-17 år.

St Giles lærerteam er godt kvalifiserte, og har alle et stort engasjement for å gi ungdom en positiv opplevelse og minner for livet. I kurset følger lærerne en omfattende temabasert kursplan med fokus på språkutvikling og kommunikativ kompetanse, og forsøker å gi det engelske språket liv gjennom levende og praktisk undervisning. Foruten tradisjonell språktrening inkluderer undervisningen prosjektarbeid, spill og anvendelse av St Giles Internationals brede tilbud av moderne engelske språkundervisningsressurser. Undervisningen forbereder også deltakerne før utfluktene og aktivitetene slik at språket kan benyttes bedre underveis. 

Kurset inkluderer 20 undervisningstimer á 50 minutter per uke, og denne foregår normalt mellom 09.30-13.30 fem dager per uke. Hver gruppe består av maks 15 elever.

Det tilbys minst to heldagsutflukter og tre halvdagsutflukter per uke, samt mulighet for fritid to ettermiddager per uke.

Kurset avsluttes med en «awards ceremony» der alle kursdeltakere får karakterer og en full rapport.

Kurslengde: 1, 2, 3 eller 4 uker.

I ungdomskurset inngår:

 • Test av språknivå
 • 20 undervisningstimer (16,7 timer) per uke
 • Kurslitteratur
 • Innkvartering i residens, enkeltrom (eget rom)
 • Helpensjon (21 varierte måltider per uke)*
 • Aktiviteter og utflukter
 • St Giles forsikring (ekstra trygghet ved f.eks. akutt sykdom, innstillt fly, etc.)
 • Kursdiplom etter avsluttet kurs
 • Personal på plats dygnet runt
 • Skolens nødnummer døgnet rundt for elever og foreldre
 • *Gi oss beskjed om du trenger spesialkost

Innkvartering

Residens

Kurset inkluderer en trygg innkvartering i residens som ligger ved University of Brighton’s campus Varley Park, nær den fantastiske nasjonalparken South Downs. Du tilbringer normalt hele dagen med å delta i undervisning og morsomme aktiviteter i sentrum, før du siden drar tilbake til residensen etter middag.

Innkvarteringen er nøye utvalgt av St Giles personale for å sikre at alle ungdommer skal føle seg trygge og være fornøyd med oppholdet. Residensen er moderne og skolens team er tilstede 24/7. Det er totalt 60 senger, fellesområder og bad, tilgang til internett på rommet, håndklær er ikke inkludert.

Priser og Datoer 2024

Kurspriser
Ungdomskurs i engelsk
1 uke, pakkepris: 14 850
2 uker, pakkepris: 29 700
3 uker, pakkepris: 44 550
Hva inngår i prisen?
Språktest, 20 undervisningstimer á 50 min per uke, innkvartering i enkeltrom, utflukter, ettermiddags- og kveldsaktiviteter, helpensjon, kursmateriell, forsikring, diplom, tilgjengelige ledere døgnet rundt.
Transfer Meet & Greet
Gatwick
En vei: 690
Tur/retur: 1 380
Heathrow
En vei, søndager: 1 100
Hvilke tider gjelder for transfer?
Tre ungdommer deler en av skolens forhåndsbestilte taxier. Iblant kan ventetid forekomme på flyplassen om man venter på flere ungdommer. Transfer avgår fra flyplassen Heathrow og Gatwick mellom 08.00-20.00 hver søndag. Reisen tar ca. 1 time.

Kursstart 2024

Kursstart
Ungdomskurs i engelsk:
Ankomstdager, velg mellom: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8
Ankomstdag: Søndager
Hjemreisedag: Søndager
Ungdomskurs fra 30/6-11/8

Reis hit

Transfer og Meet & Greet service

Det er viktig for oss at ankomsten til England og reisen hjem til Norge skal føles trygg. Vi anbefaler at du booker skolens transfer. Det innebærer at man som kursdeltaker blir møtt i ankomsthallen på flyplassen av en representant fra St Giles. De har på forhånd blitt informert om ankomsttid og flightnummer, og vil frakte deltakere trygt til innkvarteringen.

Assistanse for barn som reiser alene:

Enkelte flyselskap tilbyr en assistansetjeneste for barn som reiser alene, der de tar hånd om barnet under hele reisen. Dette er ofte obligatorisk for barn mellom 5-11 år, men kan i blant også bookes av eldre barn og ungdommer. Servicen innebærer som regel at flyselskapet tar ansvar for at barnet blir fulgt ombord i flyet, blir introdusert for besetningen ombord, og blir overlevert til den som møter barnet på flyplassen ved ankomst. Flyselskapet får vite navn og telefonnummer til den som møter ved flyplassen, og den personen må kunne fremvise gyldig legitimasjon med bilde. Merk at denne informasjonen er generell, du må selv ta kontakt med det aktuelle flyselskapet om dette er aktuelt.

Det er mulig å bestille transfer til og fra flyplassen London Heathrow eller London Gatwick. 

Deltakerkommentarer

Lara 17 år, 2 veckor

Brighton va en superhäftig stad med hur mycket som helst att hitta på och massvis med stilar och typer av människor. Väldigt internationell och inkluderande stad. Fina butiker, vackra parker och restauranger med god mat. Det mesta va ganska dyrt dock. Enkelt att ta sig till olika platser antingen till fots eller med buss.

Jag lärde mig mycket och fick utveckla och befästa min grundkunskaper samtidigt som jag utmanades och fick prova på att använda nya ord, uttryck och grammatik.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982