Sprakresor

London, England

Språkreiser for ungdom til Oxford på St Giles International

Alt inkludert Pålitelig kursarrangør Innkvartering i residens nær skolen

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria

St Giles International er en trygg kursarrangør som har lang erfaring med å arrangere språkkurs for ungdom. Oxford passer perfekt for den som vil studere på i av Englands vakreste byer. 

Dette kurset tilbyr ungdom fra hele verden et pedagogisk og morsomt program med interessant engelskundervisning ledet av kvalifiserte lærere. St Giles har lang erfaring som arrangør, og er en pålitelig organisasjon som vi i EduPlanet har hatt gleden av å jobbe med lenge.

Kurset holdes ved Oxford Brookes University, ca. 20 minutters busstur fra sentrale Oxford. Her tilbys kursdeltakerne et undervisnings- og aktivitetsprogram med høyt nivå, som også  inkluderer  store moderne klasserom og utendørsområder.

Kursdeltakerne bor i et enkeltrom i en residens fem minutters gange fra skolen. I residensen er det store fellesområder, og et bad per tredje kursdeltaker. Innkvarteringen er i et inngjerdet område, hvilket gjør det ekstra sikkert.

Et språkkurs hit er et avslappende, morsomt og trygt alternativ for ungdom, med ledere som er sammen med og tilgjengelige for kursdeltakerne under både undervisning og på fritid. De høyt kvalifiserte lærerne leverer en velstrukturert kursplan med fokus på språkutvikling, prosjektarbeid og kommunikativ kompetanse, samtidig som at ungdommene får muligheten til å kjenne på universitetsatmosfæren, i og med at man studerer på et universitetscampus med kaféer og butikker.

Det er plass til 100 deltakere på kurset, og er for ungdom i alderen 12-17 år. St Giles forsøker å skille de yngre deltakerne fra de eldre under både undervisning og aktiviteter, slik at man får være sammen med de på sin egen alder.

Alle måltidene blir servert på en kafé på campus. Ved heldagsutflukter tilbys matpakke eller lunsjkuponger i stedet. Frokost serveres kl. 8.

Oxford

Oxford ligger sør i England, ved den øvre delen av Themsen, og er en av Englands mest kjente universitetsbyer sammen med nærliggende Cambridge. Dette er en legendarisk universitetsby med 35 colleges.

Fritid

I kurset inngår et ettermiddags- og kveldsprogram med lærerike og morsomme aktiviteter som disco, filmkvelder, karaoke, escape room, fotokonkurranse, fotball, svømming, bowling, kino, quiz, m.m. I tillegg arrangeres det minst to heldagsutflukter og tre halvdagsutflukter per uke, med tid for shopping og sightseeing.

Aktivitetene og utfluktene er utformet for å passe aldersmessig, og får å hjelpe deltakerne med å få nye venner, trene på språket og ha det gøy fra den aller første dagen på kurset.

Eksempler på heldagsutflukter: London, Stratford Upon Avon, Cambridge, Bath, Harry Potter Warner Brothers Studio Tour, besøk til noen av Oxfords universiteter med shopping og middag ute på byen. 

Eksempler på halvdagsutflukter: Besøk på museum, «punting» på elven, Escape Room, bowlingkveld, Bodleian Library, St Mary’s Tower for å se Oxfords beste utsikt.

Her ser du timeplanen for Oxford  >>

Kurs

Ungdomskurs i engelsk

St Giles ungdomskurs i Oxford er for deltakere i alderen 12-17 år.

St Giles lærerteam er godt kvalifiserte, og har alle et stort engasjement for å gi ungdom en positiv opplevelse og minner for livet. I kurset følger lærerne en omfattende temabasert kursplan med fokus på språkutvikling og kommunikativ kompetanse, og forsøker å gi det engelske språket liv gjennom levende og praktisk undervisning. Foruten tradisjonell språktrening inkluderer undervisningen prosjektarbeid, spill og anvendelse av St Giles Internationals brede tilbud av moderne engelske språkundervisningsressurser. Undervisningen forbereder også deltakerne før utfluktene og aktivitetene slik at språket kan benyttes bedre underveis.

Kurset inkluderer 20 undervisningstimer á 50 minutter per uke, og denne foregår normalt mellom 09.00-13.00 fem dager per uke. Hver gruppe består av maks 15 elever.

Det inngår opptil to heldagsutflukter og tre halvdagsutflukter per uke. Det er også mulighet for fritid to ettermiddager per uke. Er man 12 år eller yngre får man ikke finne på ting på egen hånd, men eldre ungdom har mulighet til dette med foreldrenes tillatelse.

St Giles tilbyr alle deltakere mulighet å skreddersy kurset etter interesser og behov, det blir da 5 timer fordelt på to ettermiddager per uke (English Plus Options). I Oxford kan man velge for eksempel Performing arts (drama, teater, musikk, dans), eller for den som vil fokusere på det akademiske kan man velge en introduksjon til hva som kreves for å studere ved et britisk eller amerikansk universitet, eller til offisielle engelsktester som Cambridge og IELTS. For de deltakerne som ikke er interessert i å skreddersy kurset i noen spesiell retning, kan annen aktivitet ordnes.

Kurset avsluttes med en «awards ceremony» der alle deltakere får et kursbevis og fullstendig rapport.

Kurslengde: 1, 2, 3 eller 4 uker.

I ungdomskurset inngår:

 • Test av språknivå
 • 20 undervisningstimer (16,7 timer) per uke
 • Kurslitteratur
 • Innkvartering i residens, enkeltrom (eget rom)
 • Helpensjon (21 varierte måltider per uke)*
 • Aktiviteter og utflukter
 • St Giles forsikring (ekstra trygghet ved f.eks. akutt sykdom, innstillt fly, etc.)
 • Kursdiplom etter avsluttet kurs
 • Personal på plats dygnet runt
 • Skolens nødnummer døgnet rundt for elever og foreldre
 • *Gi oss beskjed om du trenger spesialkost

Innkvartering

Residens

Alle kursdeltakere bor i en residens bare fem minutters gange fra skolen. Innkvarteringen er nøye utvalgt av St Giles for å sikre at alle deltakerne skal føle seg komfortable og fornøyd med sitt opphold. Residensen er moderne og sikker, og skolens team er på plass og tilgjengelige 24/7. Her finnes 100 enkeltrom, fellesarealer og fellesbad. Tilgang til internett på rommet. Håndklær inngår ikke.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
Ungdomskurs i engelsk
1 uke, pakkepris: 15 690
2 uker, pakkepris: 31 390
3 uker, pakkepris: 47 080
Hva inngår i prisen?
Språktest, 20 undervisningstimer á 50 min per uke, innkvartering i enkeltrom, utflukter, ettermiddags- og kveldsaktiviteter, helpensjon, kursmateriell, forsikring, diplom, tilgjengelige ledere døgnet rundt.
Transfer
Gatwick
En vei: 1 460
Tur/retur: 2 920
Heathrow
En vei, søndager: 1 085
Hvilke tider gjelder for transfer?
Tre ungdommer deler en av skolens forhåndsbestilte taxier. Iblant kan ventetid forekomme på flyplassen om man venter på flere ungdommer. Transfer avgår fra flyplassen Heathrow og Gatwick mellom 08.00-20.00 hver søndag. Reisen tar ca. 40 minutter.

Kursstart 2024

Kursstart
Ungdomskurs i engelsk:
Ankomstdager, velg mellom: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8
Ankomstdag: Søndager
Hjemreisedag: Søndager
Ungdomskurs tilgjengelig fra 7/7-11/8

Resa hit

Transfer & Meet & Greet service

Det er viktig for oss at ankomsten til England og reisen hjem til Norge skal føles trygg. Vi anbefaler at du booker skolens transfer. Det innebærer at man som kursdeltaker blir møtt i ankomsthallen på flyplassen av en representant fra St Giles. De har på forhånd blitt informert om ankomsttid og flightnummer, og vil frakte deltakere trygt til innkvarteringen.

Assistanse for barn som reiser alene:

Enkelte flyselskap tilbyr en assistansetjeneste for barn som reiser alene, der de tar hånd om barnet under hele reisen. Dette er ofte obligatorisk for barn mellom 5-11 år, men kan i blant også bookes av eldre barn og ungdommer. Servicen innebærer som regel at flyselskapet tar ansvar for at barnet blir fulgt ombord i flyet, blir introdusert for besetningen ombord, og blir overlevert til den som møter barnet på flyplassen ved ankomst. Flyselskapet får vite navn og telefonnummer til den som møter ved flyplassen, og den personen må kunne fremvise gyldig legitimasjon med bilde. Merk at denne informasjonen er generell, du må selv ta kontakt med det aktuelle flyselskapet om dette er aktuelt.

Det er mulig å bestille transfer til og fra flyplassen London Heathrow eller London Gatwick. 

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982