Sprakresor

Canterbury, England

Språkreiser for ungdom til Canterbury på St Giles International

Tradisjonell boarding school Middelalderske bygninger og omgivelser Moderne innkvartering og undervisning

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi

St Giles International er en trygg kursarrangør som har lang erfaring med å arrangere språkkurs for ungdom. Canterbury passer perfekt om du ønsker å lære engelsk i omgivelser som hentet ut fra en Harry Potter-film!

Dette kurset tilbyr ungdom fra hele verden et pedagogisk og morsomt program med interessant engelskundervisning ledet av kvalifiserte lærere. St Giles har lang erfaring som arrangør, og er en pålitelig organisasjon som vi i EduPlanet har hatt gleden av å jobbe med lenge.

St Giles ungdomskurs i Canterbury blir arrangert ved The King´s School, hvis historie går tilbake til år 587 e.Kr. Dette gjør skolen til Englands eldste boarding school. Skolen ligger i hjertet av middelalderbyen Canterbury ved Canterbury Cathedral og St Augustine´s Abbey, begge står på UNESCOs verdensarvliste.

Moderne innkvartering og undervisning, samt fritidsaktiviteter kombinert med middelalderske bygninger og omgivelser gir kursdeltakerne en magisk opplevelse.

Kursdeltakerne bor i en residens 5 minutters gange fra skolen.

St Giles i Canterbury tar imot 150 ungdommer hver sommer i alderen 8-12 og 13-17 år. St Giles forsøker alltid å skille de yngre deltakerne fra de eldre under både undervisning og aktiviteter, slik at man får omgås med ungdom på sin egen alder.

Helpensjon inngår i kursprisen, og måltidene serveres i en av skolens matsaler. Ved heldagsutflukter tilbys matpakke eller matkuponger i stedet. Frokost blir servert kl. 8.

Canterbury

Canterbury er en fortryllende del av England i grevskapet Kent. Den lille byen lokker mange besøkende, og kan by på mye historie i form av arkitektur og romerske murer.

Fritid

I kursprogrammet inngår et ettermiddags- og kveldsprogram med lærerike og morsomme aktiviteter, som disco, filmkveld, miniolympiade, vannolympiade, bueskytting, keramikkmaling, workshops innen matlaging og dekorering av cup cakes, eventyrgolf, Bollywoodkveld, quiz og mer.

Det er også inkludert opp til to heldagsutflukter og to halvdagsutflukter per uke, med tid for shopping og sightseeing.

Programmet med aktiviteter og utflukter er utformet for å passe aldersmessig, og for å hjelpe ungdommen til å få nye venner, trene på engelsk, og ha det gøy fra den aller første dagen på kurset.

Eksempler på utflukter: Cambridge, London, Brighton, Hastings, Westgate Gardens m.m.

Her ser du timeplanen for Canterbury >>

Kurs

Ungdomskurs i engelsk

St Giles ungdomskurs i Canterbury arrangeres for deltakere i alderen 8-12 år og 13-17 år.

St Giles lærerteam er godt kvalifiserte, og har alle et stort engasjement for å gi ungdom en positiv opplevelse og minner for livet. I kurset følger lærerne en omfattende temabasert kursplan med fokus på språkutvikling og kommunikativ kompetanse, og forsøker å gi det engelske språket liv gjennom levende og praktisk undervisning. Foruten tradisjonell språktrening inkluderer undervisningen prosjektarbeid, spill og anvendelse av St Giles Internationals brede tilbud av moderne engelske språkundervisningsressurser. Undervisningen forbereder også deltakerne før utfluktene og aktivitetene slik at språket kan benyttes bedre underveis.

Kurset inkluderer 20 undervisningstimer á 50 minutter per uke, og denne foregår normalt mellom 09.00-13.00 fem dager per uke. Hver gruppe består av maks 12 elever.

Det inngår opptil to heldagsutflukter og to halvdagsutflukter per uke. Det er også mulighet for fritid to-tre ettermiddager per uke. Er man 12 år eller yngre får man ikke finne på ting på egen hånd, men eldre ungdom har mulighet til dette med foreldrenes tillatelse.

St Giles tilbyr alle deltakere mulighet å skreddersy kurset etter interesser og behov, det blir da 5 timer fordelt på to ettermiddager per uke (English Plus Options). I Canterbury kan man velge for eksempel Performing arts (drama, teater, musikk, dans), eller ekstra konversasjon- og skrivetrening. Dette inngår uten ekstra kostnad. Man har også mulighet til å booke timer innen tennis eller fekting, 5 timer per uke, dette blir da mot en ekstra kostnad.

Kurset avsluttes med en «awards ceremony» der alle deltakere får et kursbevis og fullstendig rapport.

Kurslengde: 1, 2, 3 eller 4 uker.

I ungdomskurset inngår:

 • Test av språknivå
 • 20 undervisningstimer (16,7 timer) per uke
 • Kurslitteratur
 • Innkvartering i residens, enkeltrom (eget rom)
 • Helpensjon (21 varierte måltider per uke)*
 • Aktiviteter og utflukter
 • St Giles forsikring (ekstra trygghet ved f.eks. akutt sykdom, innstillt fly, etc.)
 • Kursdiplom etter avsluttet kurs
 • Personal på plats dygnet runt
 • Skolens nødnummer døgnet rundt for elever og foreldre
 • *Gi oss beskjed om du trenger spesialkost

Innkvartering

Residens

Alle kursdeltakere bor i skolens residens på campus, bare noen få minutters gange fra skolen ved St Augustine´s Abbey. Residensen er moderne og sikker, og skolens team er hele tiden tilgjengelige og på plass, 24/7. Her finnes rom med mellom 1-4 senger, store fellesområder og fellesbad (ett bad per fire kursdeltakere). Det er tilgang til internett på rommet. Laken og håndklær er inkludert.

Priser og Datoer 2024

Kurspriser
Ungdomskurs i engelsk
1 uke, pakkepris: 18 210
2 uker, pakkepris: 36 420
3 uker, pakkepris: 54 630
Hva inngår i prisen?
Språktest, 20 undervisningstimer á 50 min per uke, innkvartering i enkeltrom, utflukter, ettermiddags- og kveldsaktiviteter, helpensjon, kursmateriell, forsikring, diplom, tilgjengelige ledere døgnet rundt.
Transfer
Gatwick
En vei: 1 170
Tur/retur: 2 330
Heathrow
En vei, søndager: 1 320
Hvilke tider gjelder for transfer?
Tre ungdommer deler en av skolens forhåndsbestilte taxier. Iblant kan ventetid forekomme på flyplassen om man venter på flere ungdommer. Transfer avgår fra flyplassen Heathrow og Gatwick mellom 08.00-20.00 hver søndag. Reisen tar ca. 1 time.

Kursstart 2024

Kursstart
Ungdomskurs i engelsk:
Ankomstdager, velg mellom: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8
Ankomstdag: Søndager
Hjemreisedag: Søndager
Ungdomskurs tilgjengelig fra 7/7-11/8

Reis hit

Transfer og Meet & Greet service

Det er viktig for oss at ankomsten til England og reisen hjem til Norge skal føles trygg. Vi anbefaler at du booker skolens transfer. Det innebærer at man som kursdeltaker blir møtt i ankomsthallen på flyplassen av en representant fra St Giles. De har på forhånd blitt informert om ankomsttid og flightnummer, og vil frakte deltakere trygt til innkvarteringen.

Assistanse for barn som reiser alene:

Enkelte flyselskap tilbyr en assistansetjeneste for barn som reiser alene, der de tar hånd om barnet under hele reisen. Dette er ofte obligatorisk for barn mellom 5-11 år, men kan i blant også bookes av eldre barn og ungdommer. Servicen innebærer som regel at flyselskapet tar ansvar for at barnet blir fulgt ombord i flyet, blir introdusert for besetningen ombord, og blir overlevert til den som møter barnet på flyplassen ved ankomst. Flyselskapet får vite navn og telefonnummer til den som møter ved flyplassen, og den personen må kunne fremvise gyldig legitimasjon med bilde. Merk at denne informasjonen er generell, du må selv ta kontakt med det aktuelle flyselskapet om dette er aktuelt.

Det er mulig å bestille transfer til og fra flyplassen London Heathrow eller London Gatwick. 

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982