Sprakresor

London, England

Språkreiser for ungdom til London på St Giles International

I sentrale London Pålitelig kursarrangør Aktiviteter på ettermiddager og kvelder

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram

St Giles International er en trygg kursarrangør som har lang erfaring med å arrangere språkkurs for ungdom. Kurset i London passer for selvstendige ungdommer som vil studere i et universitetsmiljø i denne flotte storbyen!

Dette kurset tilbyr ungdom fra hele verden et pedagogisk og morsomt program med interessant engelskundervisning ledet av kvalifiserte lærere. St Giles har lang erfaring som arrangør, og er en pålitelig organisasjon som vi i EduPlanet har hatt gleden av å jobbe med lenge.

St Giles ungdomskurs i London blir arrangert ved to prestisjefylte universiteter; historiske Westminster University og University College London (UCL). Disse ligger i fin gangavstand til grøntarealer og Londons West End. Skolens campus tilbyr moderne fasiliteter og et perfekt miljø for å lære språket.

Kursdeltakerne bor på enkeltrom i en sikker og trygg residens i fasjonable Bloomsbury. Personale fra St Giles er tilstede og tilgjengelige 24/7. Residensen ligger i et relativt rolig område av sentrale London, kjent for parker og grønne hager.

Drar man hit på språkkurs har man mulighet til å oppleve alt London har å tilby med et spennende aktivitetsprogram som inkluderer utflukter til noen av Londons fremste attraksjoner.

De høyt kvalifiserte lærerne leverer en velstrukturert akademisk kursplan med fokus på språkutvikling, prosjektarbeid og kommunikativ kompetanse, samtidig som ungdommene får muligheten til å lære seg mer om London.

Kurset tar imot opptil 150 deltakere hver sommer, og blir delt inn i aldersgrupper; 12-15 år og 16-17 år.

Måltider blir servert i skolens matsal, men ved planlagte utflukter tilbys matpakke eller lunsjkuponger i stedet

London

I London finnes det noe for de aller fleste. Som ungdom på språkkurs får man mulighet til å oppleve det beste av byen i form av et velorganisert aktivitetsprogram.

Fritid

Ungdomskurset i London er fullt av aktiviteter, utflukter, besøk til kjente attraksjoner, sport og spill. Aktivitetsprogrammet er nøye utformet for å passe aldersmessig, samt være både pedagogisk og morsomt. Deltakerne vil få nye venner og trene på språket samtidig. Eksempler på utflukter er Camden Town, London Zoo, Notting Hill, Harrods, Buckingham Palace, Chelsea Stadium, Cambridge, Brighton m.m.

Det inngår minst to heldagsutflukter og to halvdagsutflukter per uke. Aktivitetene er obligatoriske.

Her ser du timeplanen for London  >>

Kurs

Ungdomskurs i engelsk

St Giles ungdomskurs i London er for deltakere i alderen 12-17 år.

I kurset følger St Giles profesjonelle lærere en omfattende temabasert kursplan med fokus på språkutvikling og kommunikativ kompetanse. Kurset inkluderer 20 undervisningstimer á 50 minutter per uke, og disse foregår normalt mellom 08.20-13.00 fire dager per uke.

Det inngår opptil to heldagsutflukter og to halvdagsutflukter per uke. Det er også mulighet for fritid to ettermiddager per uke.

Kurset avsluttes med en «awards ceremony» der alle deltakere får et kursbevis og fullstendig rapport.

Kurslengde: 1, 2, 3 eller 4 uker.

I ungdomskurset inngår:

 • Test av språknivå
 • 20 undervisningstimer (16,7 timer) per uke
 • Kurslitteratur
 • Innkvartering i residens, enkeltrom (eget rom)
 • Helpensjon (21 varierte måltider per uke)*
 • Aktiviteter og utflukter
 • St Giles forsikring (ekstra trygghet ved f.eks. akutt sykdom, innstillt fly, etc.)
 • Kursdiplom etter avsluttet kurs
 • Personal på plats dygnet runt
 • Skolens nødnummer døgnet rundt for elever og foreldre
 • *Gi oss beskjed om du trenger spesialkost

 

Innkvartering

Residens Ramsey Hall

Alle kursdeltakere bor i skolens residens som hører til University College London. Her er det 150 enkeltrom og mange fellesarealer. Bad deles, men alle har vask på rommet. Personale fra St Giles er tilstede og tilgjengelige 24/7. Håndklær er inkludert, og det er vaskemuligheter.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
Ungdomskurs i engelsk
1 uke, pakkepris: 17 850
2 uker, pakkepris: 35 700
3 uker, pakkepris: 53 550
Hva inngår i prisen?
Språktest, 20 undervisningstimer á 50 min per uke, innkvartering i enkeltrom, utflukter, ettermiddags- og kveldsaktiviteter, helpensjon, kursmateriell, forsikring, diplom, tilgjengelige ledere døgnet rundt.
Transfer
Gatwick
En vei: 1 150
Tur/retur: 2 300
Heathrow
En vei, søndager: 1 820
Hvilke tider gjelder for transfer?
Tre ungdommer deler en av skolens forhåndsbestilte taxier. Iblant kan ventetid forekomme på flyplassen om man venter på flere ungdommer. Transfer avgår fra flyplassen Heathrow og Gatwick mellom 08.00-20.00 hver søndag. Reisen tar ca. 40 minutter.

Kursstart 2024

Kursstart
Ungdomskurs i engelsk:
Ankomstdager, velg mellom: 30/6, 7/7, 14/7, 21/7, 28/7
Ankomstdag: Søndager
Hjemreisedag: Søndager
Ungdomskurs tilgjengelig fra 30/6-4/8

Resa hit

Transfer & Meet & Greet service

Det er viktig for oss at ankomsten til England og reisen hjem til Norge skal føles trygg. Vi anbefaler at du booker skolens transfer. Det innebærer at man som kursdeltaker blir møtt i ankomsthallen på flyplassen av en representant fra St Giles. De har på forhånd blitt informert om ankomsttid og flightnummer, og vil frakte deltakere trygt til innkvarteringen.

Assistanse for barn som reiser alene:

Enkelte flyselskap tilbyr en assistansetjeneste for barn som reiser alene, der de tar hånd om barnet under hele reisen. Dette er ofte obligatorisk for barn mellom 5-11 år, men kan i blant også bookes av eldre barn og ungdommer. Servicen innebærer som regel at flyselskapet tar ansvar for at barnet blir fulgt ombord i flyet, blir introdusert for besetningen ombord, og blir overlevert til den som møter barnet på flyplassen ved ankomst. Flyselskapet får vite navn og telefonnummer til den som møter ved flyplassen, og den personen må kunne fremvise gyldig legitimasjon med bilde. Merk at denne informasjonen er generell, du må selv ta kontakt med det aktuelle flyselskapet om dette er aktuelt.

Det er mulig å bestille transfer til og fra flyplassen London Heathrow eller London Gatwick. 

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982