Sprakresor

London, England

Engelskkurs i London på St Giles International

Bredt kurstilbud Business English Studentboliger i skolebygget

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Kafeteria
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Rullestoltilpasset

Språkorganisasjonen St Giles International ble grunnlagt i 1955, og er nå er av de største og mest ettertraktede språkskolene i England, USA og Canada. 

St Giles i sentrale London holder til i en flott bygning med en beliggenhet som er vanskelig å slå. Midt i hjertet av det fasjonable området Bloomsbury, like ved Russel Square, samt 5 minutters gange til verdensberømte British Museum og West End, Londons kjente teaterdistrikt. Nærmeste t-banestasjoner er Russel Square (Picadilly Line), Holborn (Central Line och Picadilly Line) og Euston (Victoria Line och Northern Line). Med andre ord er det enkelt å komme seg rundt til andre deler av London. Til tross for at skolen er så sentral, finnes det også muligheter til avkobling, blant annet på skolens takterrasse, eller i en av de nærliggende parkene.

Skolen tar i bruk moderne hjelpemidler i undervisningen, som for eksempel interaktive tavler som gjør undervisningen morsommere og ikke like statisk som man kanskje er vant til. Det finnes totalt 51 klasserom, et bibliotek, en kafé, en rekke datamaskiner og en takterrasse Herman kan koble av i pausen eller etter undervisningen. I bygget ligger også skolens studentresidens.

London

London er hovedstaden, og en flerkulturell verdensmetropol med ca. 9,5 millioner innbyggere. Tilbudet av severdigheter, attraksjoner og fornøyelser er enormt, og det finnes noe for alle.

Fritid

London er en verdensmetropol med et enormt tilbud av aktiviteter for deg som drar hit på språkkurs. St Giles gir jevnlig ut et aktivitetsprogram der du kan se hvilke aktiviteter skolen tilbyr når, og du kan få tips og forslag til aktiviteter etter undervisningen. Det arrangeres blant annet utflukter, filmkvelder, pubkvelder, musikalbesøk, teaterbesøk, karaoke, og besøk til British Museum og London Eye. I helgene arrangeres lengre reiser til interessante destinasjoner, blant annet Cambridge, Canterbury og Oxford. Iblant tilbys også overnattingsturer til for eksempel Wales, Skottland, Paris og Amsterdam. 

Kurs

Språkkurs i engelsk

Undervisningstimer per uke: 20

Generelt språkkurs i engelsk med 20 leksjoner per uke. Kurset tar for seg de mange områder av språket, med fokus på samtale, grammatikk og høre, lese- og skriveøvelser. Maks antall elever per gruppe er 12 (i snitt 9). Du velger selvkurslengden, fra 1 uke og oppover. Dette kurset kan tas enten på formiddagen eller ettermiddagen, det er opp til deg. 

Undervisningstider formiddag: ca 09.00 – 13.00.
Undervisningstider ettermiddag: ca 13.45 – 17.40.

Intensivkurs & English for Business

Undervisningstimer per uke: 28

Intensivt språkkurs med 28 leksjoner per uke, som ovenfor. Maks antall studenter per gruppe er 12 (i snitt 9). Du kan selv velge kurslengde.

Om du vil ha ekstra fokus på engelsk for næringslivet, kan du velge å booke kurset «English for Business». Kurset inneholder 20 lesjoner generell engelsk i kombinasjon med 8 leksjoner Business English. Her vil du være i grupper på maks 12 deltakere. Kurset retter seg til deg som ønsker trening i generell engelsk, men ønsker et visst fokus på Business English. Normalt blir kursene holdt i skolens Executive Centre, men dette kurset holdes i den allmenne delen av skolen. Du kan velge kurslengde mellom 2-12 uker. Alle kursdeltakere må ha oppnådd minst språknivå B1.

Undervisningstider: ca 09.00 – 15.30.

Cambridge Forberedende Eksamenskurs

Undervisningstimer per uke: 20, 28

Språkkurs med 20 eller 28 leksjoner per uke som forbereder deg til eksamen. Dette er en velkjent og offisiell eksamen i engelsk. Cambridgekursene har ulike startdatoer for ulike nivåer. Det tilbys tre ulike nivåer: First Certificate (FCE), Advanced (CAE) og Proficiency (CPE). Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Platinum Course

Undervisningstimer per uke: 15, 20, 25, 30 eller 35

Disse språkkursene er spesielt for deg som arbeider, søker et intensivt språkkurs i en liten gruppe, og ønsker et kort kurs. De fleste velger en kurslengde på mellom 1-4 uker. Du kan velge å ha 20, 25, 30 eller 35 leksjoner per uke. Det er maks 5 deltakere i gruppen, og en stor variasjon av nasjonaliteter. Aldersgrense 21 år. Kurset tar opp viktige temaer, som du kan benytte deg av i arbeidssituasjoner. Før kursstart fyller du ut et skjema hvor du kan si noe om dine mål og forventninger, slik at skolen kan utforme kurset på best mulig måte. Eksempel på kursinnhold:

 • Vokabular og uttrykk
 • Forhandlinger
 • Møter og diskusjoner
 • Muntlige presentasjoner
 • Skrivetrening for e-mail og brev
 • Telefon- og sosial konversasjon

Deltakerne oppfordres ti å snakke mye sammen for å få inn flyten i språket, og virkelig få anvendt sine kunnskaper i og etter skoletid. Kurset er for deg som på kort tid ønsker å lære mye engelsk. Kursene tilbys på ulike språknivåer, og kan kombineres med privattimer. Undervisningen finner sted på skolens Platinum Centre. 

Privattimer

Valgfritt antall leksjoner

Privattimer gir deg en gylden mulighet til å utvikle dine språkkunnskaper. Kanskje trenger du spesiell språktrening i ditt yrke, før en presentasjon eller lignende. Privattimene kan enten bookes i tillegg til et gruppekurs, eller så kan du velge kun privattimer. Dette anbefales om du har dårlig tid, men ønsker en intensiv og skreddersydd språktrening. 

Språkkurs for lærere

Undervisningstimer per uke: 26

Kurs for engelsklærere på 2 uker med 26 undervisningstimer per uke. Inneholder blant annet nye undervisningsmetoder for English Language Teaching  og avansert språkutvikling. Alle klasser har internasjonale deltakere. Kursinnholdet kan variere noe, men prinsippet er å gi deg som kursdeltaker muligheten til å utvikle og forbedre dine språkkunnskaper på alle områder, samt få inspirasjon og nye ideer til din daglige undervisning. 

Språkkrav: Minst B2-nivå.

Nedenfor er en liste over noen fokusområder på dette språkkurset:

 • Utvikle og forbedre dine språkkunnskaper
 • Praktisk trening rundt innlæring og bortlæring av språk
 • Ulike metoder og teknikker for bortlæring
 • Muntlige presentasjoner
 • Nye trender og nytt materiale
 • Erfaringsutveksling mellom kollegaer

Kurserna hålls sommartid, men det finns även vissa alternativ under vår och höst. Se även St Giles skolor i Brighton och Eastbourne för fler startdatum av denna kurs.

Kursene blir holdt om sommeren, men det finnes visse alternativer for vår og høst. Se også St Giles´ skoler i Brighton og Eastbourne for flere oppstartsdatoer av dette kurset.

Innkvartering

Vertsfamilie

Nøye utvalgte vertsfamilier der du bor på enkeltrom (eget soverom) eller dobbeltrom (delt soverom), og deler bad med familien. Du kan velge mellom inkludert halvpensjon (frokost og middag), eller bare frokost. Familiene bor vanligvis ca. 40-60 minutter unna skolen med kollektivtransport. Når du bor hos en vertsfamilie, får du en fantastisk mulighet til å virkelig praktisere språket og oppleve den britiske kulturen.

Vertsfamilie Superior

Vertsfamilie Superior passer for deg som er en voksen kursdeltaker, og som vil ha et alternativ med god kvalitet og mulighet for ekstra språktrening. Du bor i et eget romslig og velmøblert rom der du har tilgang til internett. Familiene blir plukket ut av skolen med tanke på kvaliteten på boligen og fasilitetene. Du kan bestille delt eller eget bad, og frokost eller halvpensjon. Familiene bor vanligvis 40-60 minutter fra skolen med buss eller t-bane.

Residens

Somerset Court

Eget bad og 15-20 minutters gange fra skolen.

Somerset Court er en moderne residens som passer for deg som ønsker å bo for deg selv. Passer for studenter fra 18 år og oppover, og som studerer ved St Giles språkskole. Det finnes totalt 100 rom, og inkluderer seng, skrivebord, møbler, klesskap og eget bad. Rommene er inndelt i mindre leiligheter med 4, 5 eller 6 rom. I hver leilighet er det et godt utrustet kjøkken og lounge, der du kan lage mat. Du har også tilgang til et stort fellesrom med TV. Muligheter for klesvask finnes. Rommene ryddes en gang i uken, og dette inkluderer bytte av sengetøy. Håndklær er inkludert. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele residensen. Du kan booke middager mot ekstra kostnad, ellers inngår det ingen måltider. Du bestiller rom fra søndagen før kursstart til søndagen etter kursslutt. 

St Giles Central

Den eneste språkskolen i sentrale London med residens i skolebygningen. 

Residens med behagelig beliggenhet i skolebygningen. Alle 17 rom har nylig blitt renovert og er utrustet med seng, skrivebord, vannkoker, TV, speil og vask. Du deler bad med fire andre studenter. Sengetøy og håndklær er inkludert, og byttes en gang i uken, rommet ryddes regelmessig. Frokost eller halvpensjon (frokost og middag) inkludert, og man spiser på «The Square Café» i første etasje. Du får egen nøkkel til rommet ditt. På dagtid er residensen overvåket av en sikkerhetsvakt, mens bygget resten av døgnet blir passet på av et sikkerhetssystem for å hindre at uønskede kommer inn.

Dette er et veldig populært alternativ, og bør bookes i god tid før kursstart. Innkvarteringen bestilles fra søndag før kursstart til søndag etter kursslutt. Kontakt oss for å finne ut om det er rom ledig for perioden du ønsker. 

Hotell & Guest House

St Giles har flere hotell og Guest Houses av varierende standard som de kan anbefale, alle med sentral beliggenhet og gangavstand til skolen. Et koselig alternativ for deg som skal være i London en kortere periode, og ønsker en privat bolig med frokost. Kontakt oss for prisforslag og tilgjengelighet.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
20 leksjoner per uke, formiddag
2 uker: 11 470
3 uker: 16 650
4 uker: 19 870
6 uker: 29 240
8 uker: 36 390
10 uker: 45 210
13 uker: 55 000
16 uker: 67 440
Ekstra uke: 3 640
20 leksjoner per uke, ettermiddag
2 uker: 8 880
3 uker: 12 760
4 uker: 15 170
6 uker: 22 190
8 uker: 27 630
10 uker: 34 250
13 uker: 41 620
16 uker: 50 970
Ekstra uke: 3 120
28 leksjoner per uke (også med engelsk for næringslivet)
1 uke: 7 740
2 uker: 14 350
3 uker: 20 960
4 uker: 24 990
6 uker: 36 920
8 uker: 46 000
10 uker: 57 220
13 uker: 69 760
16 uker: 85 600
Ekstra uke: 5 280
Platinumkurs, 20 leksjoner per uke
1 uke: 10 690
2 uker: 19 920
3 uker: 28 880
Språkkurs for lærere
2 uker: 14 350

Innkvartering

Pris per uke
Bestillingsgebyr for overnatting
Engangsavgift:  650
Vertsfamilie
Enkeltrom, halvpensjon, september-mai: 3 890
Enkeltrom, halvpensjon jun-aug: 4 160
Dobbeltrom, halvpensjon september-mai: 3 340
Dobbeltrom, halvpensjon jun-aug: 3 470
Residens St. Giles Central
Dobbeltrom, frokost: 5 960
Enkeltrom, frokost: 6 210
Sesongtillegg sommer:  310
Superior vertsfamilie (privat bad)
Enkeltrom, halvpensjon: 5 820
Residens Chapter Highbury
Enkeltrom, eget bad, lavsesong 5 730
Enkeltrom, eget bad, høysesong 5 860

Kursstart 2024

Kursstart
20 & 28 leksjoner per uke: Hver mandag
Platinumkurs: Hver mandag
Språkkurs for lærere:  5/8
Cambridge forberedende kurs: Ta kontakt med EduPlanet!
Engelsk for næringslivet: Hver mandag

Offentlige fridager 2024

Offentlige fridager
Enkeltstående fridager 1/1, 29/3, 1/4, 6/5, 27/5, 26/8, 23/12-27/12 2024

Deltagarkommentarer

Stefan 52 år, 2 veckor

Jag kände mig fantastiskt välkommen från första stund – både elever och personal visste vem jag var redan innan jag kom dit! «Hej! Du måste vara Stefan – arkitekten från Sverige?» Sånt värmer!!!

Lars Åke 41 år, 1 vecka

Min vecka i London på St. Giles var helt kanon. En av dom bästa veckor jag upplevt: Alla var så omtänksamma och trevliga. Skolan lärarna och materialet var jättebra . Min engelska gick framåt massor. Häftigast var ändå att få träffa sköna personer från andra länder och få höra hur dom levde sina liv. Dom glömmer jag aldrig Vi var tillsammans på kvällarna och hade jättetrevligt och skrattade massor. Enda felet var att jag bara bokade en vecka, jag borde varit där längre.

Lina 37 år, 1 vecka

Njut och utnyttja alla tillfällen till kommunikation med alla, oavsett ursprung! Jag bodde hos en hjälpsam familj, inget krångel med måltiderna eller något annat. Toppen!

Jimmy 44 år, 2 veckor

Det var 2 tillfredställande veckor på St. Giles i London. Bra skola-/skolkultur och bra lärare. Vi hade 2 huvudlärare – Tim och Paul – och de var väldigt bra. Även de andra som «gästspelade» var bra. Vi hade 26 lektionstimmar i veckan, och hade många intressanta pedagogiska/metodologiska uppslag, samt även diskussioner. Vi var 12 st. lärare (11 kvinnor och jag) från olika länder, även från Ryssland, Saudi-Arabien och Argentina. Efter avslutad kurs fick vi våra respektive certifikat. Vi skiljdes på fredagen efter lite samkväm, även med Tim/Paul.

Mitt boende var också till tillfredsställelse. Det var bra service, god mat och trevliga människor. De hade även några andra studenter där, men det var bara trevligt, det tyckte alla. Så de kan jag verkligen rekommendera. Stort tack för arrangemanget och administrerandet av det hela! Jag är väldigt nöjd med hela projektet.

Hossein 43 år, 18 veckor

Om du vill lära ett nytt språk eller förbättra dina kunskaper i ett språk samt lära dig om kultur och landet som pratar språket, borde du söka upp EduPlanet i Uppsala!

Magnus 25 år, 2 veckor

Bra för att det inte var så mycket svenskar!

Nahat 22 år, 20 veckor

Njjjjuuuut och ha kul. Prata med lärarna, de är väldigt trevlig och snälla. Hjälpsamma och väldigt kunniga inom sitt område.

Anders 37 år, 1 vecka

Bra vecka i London! Vädret var uselt men St Giles var bra. Generellt sett bra lärare och trevliga kurskamrater med bra mix av nationaliteter och yrken. Framförallt så ligger St Giles väldigt bra till med gångavstånd eller kortare resor till Londons attraktioner.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982