Sprakresor

St. Julians, Malta

Engelskkurs i St Julians på Languages Plus

Mange gode boalternativer Den største språkskolen på Malta Svømmebasseng

Skoleinfo:

  • Ikke Lånekassestøtte
  • Aktivitetsprogram
  • Kafeteria
  • Air Condition
  • Internett Wifi
  • Online & Fjernundervisning

Languages Plus er en av de største språkskolene på Malta, og organisasjonen har over 25 års erfaring med språkkurs for internasjonale studenter.

Skolen ligger i Pembroke-området, en roligere del av St Julian’s Bay, 10 minutters gange fra det mer hektiske sentrum av St Julians. Skolen er en vakker bygning fra begynnelsen av 1900-tallet, og området er som en liten campus. Her finner du klasserom, språklab med datamaskiner, studentboliger, en kafé og en restaurant, en volleyballbane og et stort svømmebasseng. Mange studenter bor i skoleområdet etter leksjoner for å gjøre dagens lekser, sosialisere med venner og praktisere språket, mens du nyter soling og svømming i et avslappet miljø. Du er nær flere badeplasser, nærmeste 10-15 minutters gangavstand. Languages ​​Plus Malta er en populær språkskole og mange studenter vender tilbake til et språkkurs år etter år. Hovedvekten i undervisningen er på samtalen, og man arbeider i små grupper for å intensivt trene på å uttrykke seg i tale, men selvfølgelig også de andre delene av språket.

St. Julians

Til tross for Maltas størrelse er det utrolig mye å se og oppdage, fra historiske templer og middelalderske småbyer og kirker til en storby som er omgitt av en festning, en fantastisk havn, fine strender og et spennende natteliv. Det er en begivenhetsrik destinasjon med mange kulturelle arrangementer og festligheter, sjarmerende landsbyfestivaler, festivaler, konserter, DJ-forestillinger og mer. Det er en fascinerende blanding av gammelt og nytt, rolig og kaotisk og en unik kombinasjon av kultur og historie, nytelse og avslapning som gjør Malta til et populært reisemål for språkreiser.

Fritid

Skolen organiserer et bredt program av aktiviteter ved siden av språkkurset i klasserommet. Dette gir deg gode muligheter til å se og lære om Malta, mens du lærer og bruker språket i et naturlig miljø. Malta har også en rik og interessant historie, og et besøk til Valetta anbefales. De megalitiske templene og katakombene er også verdt å se. Bad oppstår vanligvis fra steiner eller fra stiger, siden mye av Maltas kyst ikke har sandstrender. Det er imidlertid et par virkelig flotte sandstrender en kort busstur fra St Julian. Det er også mindre sandstrender innen gangavstand.

Malta er et paradis for vannsport og de dykkere digger Maltas kyst med overveiende klipper og grotter med en rik fauna. For de som ønsker å prøve dykking, arrangerer skolen også språkkurs i kombinasjon med dykkerkurs. Andre aktiviteter i Malta er for eksempel golf, tennis, ridning eller fjellklatring. Nattelivet består av mange barer og nattklubber, slik at man alltid har noe å gjøre på kvelden.

Skolepersonalet arrangerer aktiviteter og utflukter spesielt for skoleelever, og det skjer alltid noe! Mange aktiviteter er gratis, mens andre må betale en liten sum for å være med, for eksempel kino, bowling, konsert eller noen sportsbegivenhet.

Kurs og program

Språkkurs på engelsk

Undervisningstimer per uke: 20

Populært valg! Dette språkkurset består av 20 leksjoner per uke (4 leksjoner per dag) og fokuserer hovedsakelig på samtale, men også grammatikk, hørsel, lesing og skriveøvelser. Klassene består av maksimalt 10 studenter. Kursene er fra lavt nivå til høy avansert engelsk. Internasjonale klasser. Kursmaterialet lånes på stedet for en liten avgift. Denne typen språkkurs passer deg som ønsker mer tid til fritidsaktiviteter i Malta, eller bare slappe av på skolens innbydende svømmebasseng.

Leksjoner: 09.00-10.30 + 11.00-12.30, mandag-fredag. *

* I høysesongen arrangeres leksjonene både om morgenen og ettermiddagen.

Intensive kurs

Leksjoner per uke: 30

Dette språkkurset består av 30 leksjoner per uke og passer for de som ønsker et mer intensivt språkkurs. Som ovenfor er språkkurset på engelsk, men med 2 ekstra leksjoner hver dag. Klassene består av maksimalt 10 studenter. Kursmaterialet lånes på stedet for en liten avgift. Kan leses fra en uke oppover.

Leksjoner: 09.00-10.30 + 10.45-12.15 + 13.00-14.30, mandag-fredag.

Cambridge grade kurs

Leksjoner per uke: 20

Dette språkkurset forbereder seg til en Cambridge grade og er tilgjengelig på to forskjellige nivåer. Kurset er 12 uker lang, i noen tilfeller må du bestille overnatting i 13 uker når eksamen er uken etter avsluttet kurs. Klassene består av maksimalt 10 studenter, eksamensavgift vil bli lagt til.

IELTS grade kurs

Leksjoner per uke: 20

Dette språkkurset er 12 uker lang og forbereder seg til en IELTS-grad. Klassene består av maksimalt 10 studenter og kurset starter på valgte datoer i løpet av året, hver fjerde uke. Dette språkkurset passer deg som søker på universiteter i utlandet og trenger å gjøre en IELTS eksamen for å søke. Eksamenavgift for denne typen språkkurs vil bli lagt til.

Innkvartering

Vertsfamilie

Bo i nøye utvalgte vertsfamilier og nyt den maltesiske kulturen, hverdagen og maten! En opplevelse og et minne for livet! Velg mellom dobbeltrom (delt rom med annen kursdeltager av samme kjønn) eller enkeltrom (eget rom). Halvpensjon er inkludert som betyr frokost og middag hver dag i uken. Familiene bor i gangavstand fra skolen eller en kort busstur unna.

Felles leilighet

Overnatting sammen med andre kursdeltakere i delte leiligheter. Velg mellom overnatting i dobbeltrom (delt rom med annen kursdeltager av samme kjønn) eller enkeltrom (eget rom). Kjøkken og bad deles med de andre i leiligheten, og du bor ofte rundt 3-6 kursdeltakere per leilighet. Leilighetene er fullt utstyrte og inkluderer rengjøring av fellesarealer. Flere leiligheter ligger i skoleområdet, og andre ligger en kort spasertur fra skolen. Tilgang til små vaskerom. Rengjøring er inkludert en gang i uken.

Comfort delt leilighet

Comfort leilighetene er større og mer møblert enn de vanlige leilighetene. De er akkurat som de vanlige leilighetene i skoleområdet. Hver leilighet har et bad og et fullt utstyrt kjøkken som vanligvis deles med 4 andre studenter. Velg mellom enkeltrom eller dobbeltrom, og om du vil lage mat eller spise frokost, halvpensjon eller helpensjon. Tilgang til små vaskerom. Rengjøring er inkludert to ganger i uken. Kontakt oss for prisinformasjon.

Studio

En mer privat innkvartering som ligger i skoleområdet. Hvert studio har eget bad og et lite kjøkken. Velg mellom enkeltrom eller dobbeltrom, og om du vil lage mat eller spise frokost, halvpensjon eller helpensjon. Tilgang til små vaskerom. Rengjøring er inkludert 3 ganger i uken.

Reise til Malta og St. Julians

Til Malta kan du fly med direktefly fra Norge eller alternativt med en ett bytte. Flytid er ca 4 timer hvis du flyr direkte. Du lander på Maltas internasjonale flyplass (Luqa) og derfra tar det ca 20 minutter med taxi til St Julians. Vi anbefaler å bestille skolens tur / retur, noe som betyr at du møter opp i ankomsthallen på flyplassen og blir tatt til din bolig.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
20 leksjoner per uke
1 uke: 3 250
2 uker: 5 800
3 uker: 8 350
4 uker: 10 900
6 uker: 16 010
8 uker: 21 110
10 uker: 23 900
12 uker: 28 540
16 uker: 37 820
20 uker: 47 100
Ekstra uke: 2 320
10 workshops per uke
Tillegg per uke: 1 280

Innkvartering

Pris per uke
Delt leilighet
Enkeltrom: 3 250
Dobbeltrom: 1 950
Sesongtillegg i visse perioder i løpet av året. Se nedenfor.
Egen leilighet/Studio
Enkeltrom: 6 090
Vertsfamilie med halvpensjon
Enkeltrom: 4 060
Dobbeltrom: 3 480
Sesongtillegg innkvartering
Tilleggene gjelder alle typer boliger, per uke:
17/3 – 15/6 + 1/9-2/11: 580
16/6-31/8: 1 390
Bookingavgift innkvartering
Engangsavgift*: 930
* Avgiften gjelder for all innkvartering, og er en engangsavgift.
Transfer
Tur/retur: 460
Valgfrie måltider
Gjelder kun for studio eller en delt leilighet
Frokost, pris per uke: 570
Halvpensjon, pris per uke: 1 790
Helpensjon, pris per uke: 2 680

Kursstart 2024

Kursstart
For deg med forkunnskaper: Hver mandag
Elementær nivå (A1-A2): 8/1, 5/2, 4/3, 1/4, 6/5, 3/6, 1/7, 15/7, 29/7, 12/8, 2/9, 7/10, 4/11, 2/12

Offentlige fridager 2024

Fridager
Fridager (skole stengt): 29/3, 1/5, 7/6, 15/8, 13/12, 22/12 – 5/1 (2025)

Deltagerkommentarer

Susan 17 år, 8 uker

Veldig bra sted å kombinere studiene med en liten solferie! Familien jeg bodde med var fantastisk, jeg vil absolutt anbefale det!

Å være langt borte fra hjemmet i lang tid, gjør at man knytter seg nærmere folk enn du tror er mulig, og takket være EduPlanet, fikk jeg en andre familie!

Skolen, vennene, vertsfamilien, alt var bra! Jeg vil virkelig savne det nå når jeg er hjemme igjen i Sverige igjen. Det var en uforglemmelig tur 🙂

Henrietta 21 år, 13 uker

Rosa, lilla, røde eksotiske blomster! Sjøen som nabo uansett hvor du går, og et klima som er noe annet enn hjemme i Sverige! Malta, fantastisk Malta!

Nervene var uutholdelig da jeg var på flyplassen hjemme i Sverige, min første tur alene, ville jeg nyte det? Ville jeg møte nye venner, boligen? kursinnhold? Tusenvis av tanker og tanker om hvordan alt skulle gå, samtidig som jeg var spent og forventningene om endelig å dra til min språkreise på Malta i tre måneder!

Alt fløy forbi meg, så snart jeg kom til skolen. Det første jeg gjorde var å møte nye mennesker fra alle hjørner og kanter av verden! Jeg fikk bli kjent med mine romkamerater da jeg delte leiligheten og alt gikk som skinner. Jeg var en del av gjengen på kort tid! Alle ble tatt imot med åpne armer fra både studenter, ansatte og lærere på Languages ​​plus. Det var ikke et øyeblikk på dagen man kjedde, det var mange aktiviteter!

Jeg angrer ikke et sekund av min språkreise på Malta, så langt absolutt det beste jeg har gjort! Mine engelskspråklige ferdigheter har forbedret seg markant, noe som var min hensikt med språkreisen, og på kjøpet hadde jeg en opplevelse jeg ikke en gang hadde vært i stand til å drømme om! Jeg har møtt fantastiske mennesker jeg fortsatt har kontakt med, og nå venter verden på nye eventyr med min forbedrede engelsk.

Har du planer om å reise på en språkreise? Ikke tenk, bare gjør det.

Julia 19 år, 6 uker

Jeg anbefaler Languages plus og å reise til Malta! Du møter så utrolige nye og hyggelige venner fra hele verden, og du får virkelig øvd på engelsk! Jeg vil foreslå å dra på salsa kurset som også er gratis i Paceville på en klubb som heter Fuego! Super Fun! De har også andre danser!

Læreren jeg hadde var flink og nyttig. Hyggelig og morsomt, så det var morsomt det også 🙂 Nær alt, til et supermarked, bussholdeplass og Paceville, også stranden som var i Paceville. Det var gangavstand så det var bra 🙂

Det var lett å få tak i dere på EduPlanet, og vi kunne holde en god når jeg hadde spørsmål. Jeg syntes det var bra at jeg hadde samme person å snakke med hele tiden, det føles tryggere da når du har samme kontaktperson å spørre og få svar fra.

Ta vare på tiden for dagene som går bort! Det er ganske syk hva tiden gikk fort, så besøk så mye som mulig og dra nytte av mulighetene!

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982