Sprakresor

St Paul's Bay, Malta

Engelskkurs i St Pauls Bay på BELS

25 års erfaring Bredt kurstilbud og høy kvalitet Mange boalternativer

Skoleinfo:

  • Ikke Lånekassestøtte
  • Aktivitetsprogram
  • Snacksautomat
  • Air Condition
  • Interaktive tavler
  • Internett Wifi
  • Rullestoltilpasset
  • Online & Fjernundervisning

BELS Malta/Gozo er en akkreditert skole med lang erfaring i bransjen. Skolen har lokaler på Malta og Gozo. Du kan velge hvilken øy som passer deg best.

Foretrekker du et aktivt språkopphold i et sentralt område kan du velge skolen på i kystbyen St. Paul’s Bay. Hvis du ønsker et mer avslappende opphold kan Gozo være et godt valg for deg. Skolen har tatt imot studenter fra hele verden i mer enn 25 år. Her kan du forvente vennlig atmosfære og engasjerte lærere. 

BELS Malta ligger i kystbyen St. Paul’s Bay som ligger 15 kilometer nordvest for Maltas hovedstad Valletta. St. Paul’s Bay er kjent for sin strandpromenade, blanding av historie, natur og lokal kultur. Skolen består av 14 klasserom og et bibliotek. Alle klasserom er utstyrt med interaktive tavler og klimaanlegg.

BELS Gozo passer for deg som vil kombinere språkkurs med en avslappende opplevelse på en sjarmerende øy. Skolen ligger i landsby Kercem, i et tradisjonelt hus som er omgjort til en moderne skole med 9 lyse klasserom med klimaanlegg, en solterrasse, hage og et bibliotek. 

Fritid

Malta er en perfekt blanding av gammelt og nytt. Kultur, historie, mange kafeer, restauranter og vakre naturomgivelser gjør Malta til et populært sted for språkreise. Du kan enkelt reise fra et sted til et annet med buss. Malta har også en rik og interessant historie, og et besøk til Valletta anbefales. Skolen tilbyr forskjellige aktiviteter som du kan kombinere med engelskkurs, for eksempel samarbeider skolen med ulike dykkesentre og kan tilby et kombinasjonskurs. Dine ukedager vil starte med engelskkurs om morgenen, etterfulgt av dykkeleksjoner om ettermiddagen.

Kurs og programmer

Standard engelskkurs

Leksjoner per uke: 20 (15 timer/uke)

Undervisning foregår fra mandag til fredag, 09:15-10:45 og 11:15-12.45. Dette kurset passer for deg som ønsker å utvikle alle aspekter av språk (snakke, lytte, lese og skrive) med spesielt fokus på muntlig kommunikasjon. Kurset er tilgjengelig på BELS Malta og BELS Gozo med maks 12 elever per gruppe. 

Intensivkurs

Leksjoner per uke: 30 leksjoner (22.4 timer/uke)

General English Intensive Course inkluderer standard engelskkurs og 10 ekstra leksjoner per uke. De ytterligere 10 leksjonene holdes på ettermiddagene og fokuserer på samtale trening og feilretting. Kurset er tilgjengelig på BELS Malta og BELS Gozo med maks 12 elever per gruppe. 

General English Mini Group

Det er også mulig å ta Standard og Intensive Course i mini grupper med maks 6 elever. Takket være det begrensede antallet elever per klasserom får du mer tid til å snakke og mer personlig veiledning fra lærere. Leksjoner kan også tilpasses mer ved individuelle forespørsler.

IELTS Exam Preparation Course

Leksjoner per uke: 5/10/20

IELTS eksamenskurs fokuserer på å forberede studentene til de generelle eller akademiske IELTS-eksamenene. Du må ha minimum B1-nivå for å delta på dette kurset. Studentene blir kjent med eksamensstrukturen, evalueringskriteriene og teststrategiene.

Innkvartering

Vertsfamilie 

Å bo i en vertsfamilie betyr å oppleve den maltesiske hverdagen og kulturen, i tillegg til å snakke engelsk utenom klasserommet. Frokost og middag er inkludert i prisen. Familiene bor i gangavstand fra skolen eller en kort busstur unna. 

Student residence

Skolen tilbyr innkvartering i Superior Student Residence (Malta og Gozo) og Comfort Student Residence (Malta). 

Residens består av leiligheter med tre soverom. Hver leilighet består av en stue med TV, Wi-Fi i stuen, et felles bad og et fullt utstyrt kjøkken. Når du bor her, kan du velge mellom enkeltrom eller dobbeltrom, delt med en annen BELS-student. Eget bad er tilgjengelig ved forespørsel.

Privat leilighet 

Passer perfekt til grupper og familier som reiser sammen. Dette alternativet lar deg ha et privat og uavhengig opphold mens du studerer på skolen vår. Alle private leilighetene har kapasitet til maks 6 personer. Hver leilighet har en stue, en vaskemaskin, et bad og et fullt utstyrt kjøkken. 

 

 

 

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982