Sprakresor

San Diego, California, USA

Engelskkurs i San Diego på College of English Language

35 års erfaring Mange boalternativer Skoler i Downtown og Pacific Beach Små grupper

Skoleinfo:

  • Ikke Lånekassestøtte
  • Aktivitetsprogram
  • Snacksautomat
  • Air Condition
  • Interaktive tavler
  • Internett Wifi

College of English Language (CEL), er en språkskole med over 30 års erfaring med språkkurs for internasjonale deltagere fra hele verden.

Gruppene holdes alltid små med i gjennomsnitt 7 studenter per klasse og aldri over 10. CEL har to skoler i San Diego, en i sentrum og en i surfe- og badevennlig Pacific Beach.

I hjertet av San Diego, i fjerde etasje med nydelig utsikt over sentrum, finner du CELs første skole. På skolen er det 12 klasserom med moderne utstyr som gjør språketrening effektiv og stimulerende gjennom bruk Smart TV og interaktive tavler. I skolebygningen er det også gratis WiFi og en romslig studentesalong hvor studentene samles i pauser for å slappe av, spise lunsj og sosialisere. I nærheten av skolen finner du flere restauranter hvor du kan kjøpe med deg lunsj.

Fra skolen har du noen få minutters gange til Horton kjøpesenter. Nærheten til Gaslamp-distriktet og Little Italy gjør at du har mye å utforske, se og gjøre under dine pauser og fritid her. Det er ikke uten grunn at byen kalles «Amerikas fineste by».

I Pacific Beach, bare to kvartaler fra stranden, er CELs andre skole som er litt mindre enn den i sentrum. Her er 8 moderne klasserom utstyrt med den nyeste teknologien som TVer og lydsystemer for audiovisuell læring. Det er selvfølgelig WiFi og klimaanlegg i hele bygningen, samt en studentsalong. Skolen har også plass til å lagre surfebrett og sykler, som passer til de som liker å surfe eller ta en sykkeltur på stranden. Skolen Student services, Admission og Housing team er på plass hele tiden under språkkurset ditt hvis du trenger hjelp til noe.

Pacific Beach er et godt valg for de som virkelig prioriterer en destinasjon med strender og en aktiv fritid ved siden av studiene.

College of English Language har også en skole i Santa Monica, Los Angeles som du kan registrere deg via EduPlanet. Hvorfor ikke kombinere dine San Diego språkopplevelser med noen uker i L.A?

San Diego

San Diego ligger i Sør-California, og er en av statens største byer. De er hovedsakelig kjent for sin varme og solfylte klima året rundt, vennlige innbyggere og sine lange strender. Det er også alt som en storby bør tilby, for eksempel museer, shopping, restauranter og sportsarrangementer.

San Diego ligger bare 20 minutter fra den meksikanske grensen, og tilbyr en herlig blanding av typisk amerikansk, med en latinamerikansk glød. Gamlebyen sprer en hjemmekoselig følelse og vitner om byens spanske røtter med sine gamle nabolag utsmykket av historiske bygninger av ekte spansk stil fra det 19. århundre. Nabolaget kan skryte av tradisjonelle, meksikanske små tavernaer hvor du kan smake delikatesser fra meksikansk mat til en billig penge.

Pacific Beach

Pacific Beach er et pulserende og fargerikt strandområde, nordvest for San Diego sentrum. Her samler surfere fra hele California, studenter og internasjonale besøkende. Langs strandpromenaden finner du flere trendy hotellbarer og innbydende kafeer. Langs Mission Boulevard finner du et større utvalg av hovedsakelig klesbutikker, yoga studioer og barer som tiltrekker seg et ungt og festsugent publikum.

«PB» som lokalbefolkningen kaller sitt sted er perfekt for de som ser etter fantastiske surfesteder, levende natteliv og utsøkte fisk- og skalldyrretter.

Fritid

Som student ved College of English Language kan du også ta del av alle fritidsaktiviteter som skolene tilbyr. Det kan være aktiviteter som kajakk i La Jolla, surfe leksjoner og volleyball. Også besøk til San Diego Zoo, Birch Aquarium og Balboa Park er vanligvis arrangert for de som er interessert. På helgene organiserer skolene vanligvis lengre dagsturer i og rundt Los Angeles og Hollywood, Las Vegas og Grand Canyon blant andre.

Kurs og programmer

Språkkurs på engelsk

Leksjoner per uke: 20

Språkkurs på engelsk som adresserer alle elementene i språket, som samtale, grammatikk, lytting, lese- og skriveøvelser, uttale og ordforråd. Tilgjengelig på forskjellige nivåer, fra lavt nivå til avansert engelsk. Leksjoner er på hverdager mellom kl. 8.45 og 12.00 eller mellom kl. 14.00 og 17.15. Eksakt tidsplan er bestemt på stedet. Dette språkkurset krever ikke mye selvstudium eller lekser, noe som gir deg mer fritid og tid til å oppdage San Diego!

Dette språkkurset lar deg studere opptil 90 dager, 12 uker i et vanlig turistvisum. For lengre språkkurs må du bestille 24 eller 30 leksjoner per uke på grunn av landets visumregler.

Intensivt språkkurs

Leksjoner per uke: 24

Anbefales for de som ønsker å bli 13 uker eller mer. Intensivt språkkurs i engelsk med totalt 24 leksjoner per uke med undervisning mandag – fredag ​​8.45 – 12.00 og med to ettermiddag leksjoner mellom 12.15-13.45. I høysesongen kan ganger noen ganger skiftes og i stedet starte om ettermiddagen.

Denne type språkkurs krever studentvisum fordi du studerer mer enn 18 timer per uke. Hvis du ikke vil søke om studentvisum, må du i stedet bestille 20 leksjoner per uke og bo i maksimalt 12 uker.

Ekstra intensivt språkkurs

Leksjoner per uke: 30

Superintensivt engelskspråkkurs med 30 leksjoner per uke, hvor du leser mandag til fredag ​​mellom kl. 8.00 og 18.00. 8:45 – 13:45 eller 12:15-17:15. Dette kurset anbefales for de som ønsker å maksimere språkopplæringen, og som kanskje bare planlegger å holde seg i et kortere antall uker.

Denne type språkkurs krever studentvisum fordi du studerer mer enn 18 timer per uke. Hvis du ikke ønsker å søke om studentvisum, må du bestille 20 leksjoner per uke i stedet, og opphold i maksimalt 12 uker.

Surfing

Leksjoner per uke: 4

Surfekurset består av 4 leksjoner per uke, som er delt inn i to ettermiddager med to leksjoner hver. Kombinert med et hvilket som helst språkkurs ovenfor.

Innkvartering

Vertsfamilie

Å bo i en vertsfamilie gir deg et innblikk i amerikansk kultur og muligheten til å bruke språket daglig. Velg mellom halvpensjon (frokost + middag), eller bare frokost. Du bor i et enkeltrom (eget rom) og deler et bad med familien/personen du bor sammen med. Hvis du bestiller med en venn, er det mulig å bestille dobbeltrom (delt rom). De fleste familier tilbyr også gratis Wi-Fi og vasketjenester. Sengetøy og håndklær er inkludert.

Forvent at det tar omtrent 30-45 minutter med offentlig transport til skolen. Maks 60 minutters reiserute.

Residens

Standard

Velg å bo sammen med studenter som kommer fra hele verden! Et godt valg for den som liker å føle seg selvstendig. Boligen ligger ca 15-20 minutters gange fra skolen.

I det sjarmerende og trendy området Little Italy, noen kvartaler fra sentrum av San Diego, kan du bestille overnatting i en residens. Boligen huser 250 rom og du er nær de fleste kafeer og restauranter. Wi-Fi er tilgjengelig over hele bygningen, og du har også tilgang til et felles kjøkken, bordtennisbord og parkeringsfasiliteter. Det er også mulighet for vaskemaskin mot tillegg i prisen. Et depositum betales på stedet ved innsjekking.

Rom: Enkeltrom eller dobbeltrom med eget bad. Rommene har kjøleskap, TV, air condition. Felles kjøkken. 

Premium

Hvis du bestiller et rom i en Premium Residence, er du sentralt beliggende i nærheten av det livlige Gaslamp District, nær mange topprestauranter, Horton Plaza kjøpesenter og Seaport Village. Du bor ca 15-20 minutters gange fra skolen.

Rommene: Hvis du bestiller rom i Premium-klassen, får du ditt eget studio med plass til maksimalt 2 personer. Privat bad og kjøkkenkrok (kjøleskap, mikro og vask), air condition og TV. Queen size seng. Sengetøy og håndklær er lånt. 

Felles leilighet

Det er også mulig å bo i en leilighet med andre studenter. Her bor både internasjonale studenter og studenter som har engelsk som morsmål, noe som gjør det mulig å øve språket selv etter skolen. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken, stue og WiFi. Et depositum betales ved innsjekking.

San Diego Downtown: Overnatting i enkeltrom eller dobbeltrom (dobbeltrom kan bookes til eget bruk, ellers blir du hos en gjest av samme kjønn). Et privat bad per rom. Hver leilighet består av 2 soverom og 2 bad. Leilighetene har balkong, gratis WiFi, TV og A / C. Du bor i nærheten av Gaslamp-distriktet og som bolig i leiligheten har du tilgang til bassenget, grillområdet, treningssenteret og parkeringsmulighetene. Her kan du se en kortfilm om overnatting i leiligheten.

Pacific Beach: Overnatting i enkeltrom eller dobbeltrom. Her er du innen gangavstand til restauranter, kafeer, treningssenter og selvfølgelig stranden! Leilighetene består av 2 soverom og 2 bad, felles kjøkken med oppvaskmaskin. Med leiligheten har du tilgang til bassenget, grillplass, tennisbane, basketballbane og parkeringsfasiliteter. 

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
20 leksjoner per uke
1 uke: 5 400
2 uker: 9 180
3 uker: 12 960
4 uker:  16 740
6 uker:  24 300
8 uker: 31 000
10 uker: 38 340
12 uker: 45 680
24 leksjoner per uke
1 uke: 5 830
2 uker: 10 040
3 uker: 14 260
4 uker: 18 470
6 uker: 26 890
8 uker: 34 450
12 uker: 50 870
13 uker:  52 160
16 uker: 63 830
20 uker:  70 740
24 uker:  84 560
28 leksjoner per uke
1 uke:  6 260
2 uker: 10 910
3 uker:  15 550
4 uker:  20 200
6 uker: 29 480
8 uker:  37 910
12 uker: 56 050
13 uker: 57 780
Surf
4 leksjoner:  2 160
Kursmateriell 
Per uke: 120

Innkvartering

Pris per uke
Bookingavgift vertsfamilie
Engangsavgift: 2 180
Vertsfamilie
Enkeltrom, halvpensjon: 3 920
Dobbeltrom, halvpensjon: 3 590
Bookingavgift residens
Engangsavgift: 1 100
Residens, eget bad
Dobbeltrom 1-11 uker: 6 250
Delt leilighet
Enkeltrom: 5 710
Dobbeltrom: 3 160
Transfer
En vei fra Los Angeles (LAX): 2 180

Kursstart 2024

Kursstart
San Diego Downtown og Pacific Beach: Hver mandag uansett språknivå

Offentlige fridager 2024

Fridager
Enkelstående fridager: 1/1, 15/1, 19/2, 27/5, 4/7, 2/9, 28/11, 29/11, 25/12

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982