Språkkurs

Språkkurs i Tyskland

Tyskland er et populært land å besøke, og selv om det ikke er langt å reise, er det langt nok til at landet kan tilby en hyggelig forandring i kultur og miljø. Utforsk et av Europas mest inflytelserike språk med EduPlanet!

Våre kursdestinasjoner i Tyskland

Språkkurs i Berlin

Med Europas mest nyskapande kulturtilbud, en utrolige historie og shopping i verdensklasse, fortsetter Berlin å fascinere sine besøkende. Denne pulserende storbyen har noe å tilby alle, og passer derfor perfekt for språkkurs. Les mer om byen >

Språkkurs i Frankfurt

Frankfurt fascinerer besøkende fra hele verden med sin temmelig uvanlige skyline forgylt av Manhattan-inspirerte skyskrapere, deriblant den høyeste, Commerzbank. Byen har 4 millioner innbyggere.

Språkkurs i München

Oktoberfest, lederhosen og blåseinstrument er alle nødvendige komponenter i denne tradisjonelle tyske byen, som også er hovedstaden i Bayern. München er Tysklands tredje største by, og er veldig populær blant også tyskere.

Språkkurs i Münster

Münster ligger nordvest i Tyskland, og av byens bykjernen råder en middelalderfølelse, og alle nye bygninger er tilpasset den gamle arkitekturen.

Spør vår studieveileder

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Info om skole og by

 

Innkvartering
Forsikring

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982