Sprakresor

Málaga, Andalusia, Spania

Spanskkurs i Málaga på Universidad de Málaga

Studer spansk på universitet Måneds- og semesterkurs Språkkurs siden 1947 Studiepoeng

Skoleinfo:

  • Lånekassestøtte
  • Snacksautomat
  • Internett Wifi

Øst i Malaga ligger Centro Internacional de Espaol (CIE) som er Universidad de Málaga sin avdeling for utenlandske studenter. Skolen ligger kun et steinkast fra stranden i den koselige delen El Palo.

Universitetet har siden 1947 tilbudt spanskkurs for utenlandske studenter, og tilbyr en bred variasjon av ulike kurs til flere tusen deltakere fra hele verden hvert år. Som på de aller fleste skoler holdes språkkursene kun på spansk ettersom det anses å være det mest effektive for innlæringen av et språk. Undervisningen fokuserer på samtale, kultur og grammatikk. Studentene oppmuntres til å aktivt delta i praktiske øvelser såvel som i innlæring av grammatikk.

Skolen har et harmonisk og vennlig miljø med hjelpsomme lærere som alle gjør sitt beste for at språkkurset skal bli uforglemmelig. Det blir ofte et godt samhold i klassene, som kan resultere i langvarige vennskap. Dessuten får man en god relasjon til lærerne, og det er ikke uvanlig at elevene og lærerne går ut og spiser tapas eller tar en drink etter undervisningen.

Málaga

Málaga ligger sør i Spania, og tilbyr varme, sol og strender. På grunn av sitt milde klima har byen blitt en populær destinasjon for studenter fra hele verden som vil dra på språkreise. 

Fritid

Universidad de Málaga arrangerer ulike aktiviteter for sine studenter, som for eksempel utflukter til Sevilla, Córdoba og Granada, besøk på museum, teater og flamencodans. Skolen organiserer også en fotballturnering der hvert lag stiller med hvert sitt lag og spiller mot hverandre. Her spiller fotballferdighetene ingen rolle da fokuset ligger på å ha det gøy og skape et godt samhold.

Málaga er en stor by med gode muligheter til ulike aktiviteter. Ikke langt fra skolen ligger sentrum med mange butikker og kafeer, og hit kan du enkelt gå, sykle eller ta bussen. Dessuten er det ikke lang til den flotte stranden.

Kurs

Intensivkurs

Undervisningstimer hver uke: 20

Språkkurs i spansk for alle språknivåer. Kursene kan tas i periode på 4 uker. Det er kursstart en gang i måneden, som regel den første mandagen i måneden, året rundt. Totalt er det 80 timers undervisning per måned. Du får et diplom etter hvert fullførte nivå. Du starter på et nivå den første måneden, og neste måned fortsetter du å lese på samme nivå, eller går til neste nivå om du er klar for det.

Som kursdeltaker får du et studentkort som gir deg mulighet til å benytte deg av alle universitetet fasiliteter. Du får også et medlemsskap i El Candado Club sport- og fritidsfasiliteter. 

Undervisningstid: Varierer mellom ca. 09.00-13.00, 09.00-14.00 og 09.00-15.00, mandag til fredag. Dette avhenger av høytider.

Forberedelseskurs for DELE- eksamen

DELE er den eneste prøven som er offisielt godkjent av det spanske utdanningsdepartementet. Det forberedende språkkurset er tilgjengelig fem ganger i året, og eksamen tas i forbindelse med kursslutt. 

Undervisningstimer: Ca. 15.30-17.00, mandager, onsdager og torsdager.

Innkvartering

Delt leilighet

Et populært alternativ der man kan velge å bo på enkeltrom eller dobbeltrom i en leilighet sammen med andre studenter. Vanligvis er man ca. 2-6 studenter i en leilighet, hvor man deler kjøkken og bad. Leilighetene er fullt utstyrt, og laken og sengetøy inngår. Ta med eget håndkle. De fleste leilighetene ligger i gangavstand fra skolen. 

Vertsfamilie

Bo hos en spansk familie med halvpensjon (frokost og middag). Passer deg som ønsker ekstra språktrening, og et større innblikk i den spanske kulturen, maten, tradisjonene og hverdagslivet. Mange familier tar også imot flere enn en student om gangen, slik at man her også kan få mulighet til å bli kjent med andre studenter.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
Intensivkurs 20
2 uker: 4 880
4 uker: 9 360
6 uker: 14 040
8 uker: 18 720
10 uker: 23 400
12 uker: 28 080
16 uker: 37 440
Ekstra 4 uker: 9 360

Innkvartering

Pris per uke
Delt leilighet
Enkeltrom, ca: 1 260
I løpet juni-september kan prisene være høyere, kontakt oss!

Kursstart 2024

Intensivkurs (månedlig)
Kursdato 2023
Januar: 8/1
Februar: 1 /2
Mars: 1/3
April:  2/4
Mai:  6/5
Juni:  3/6
Juli:  1/7
Aug:  1/8
Sept:  2/9
Oktober:  1/10
November: 4/11
Desember: 2/12

Offentlige fridager

Fridager Kursene er tilpasset helligdager og justeres slik at eventuelle høytider tas igjen senere i kursperioden.

Deltagarkommentarer

Nicklas 22 år, 12 veckor

Jag har haft en jättebra upplevelse på Universidad de Malaga och har haft tur och fått de bättre lärarna. Kurserna har varit bra, har läst nivå B2 och C1 som är lite högre nivåer, i C1 har de bakat in mycket intressanta minikurser där man läser historia, kultur, politik osv, en liten fördjupning i Spanien ungefär.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982