Sprakresor

Málaga, Andalusia, Spania

Spanskkurs i Málaga på Malaca Instituto

Topp skole midt i byen For alle aldre Innkvartering på campus

Skoleinfo:

 • Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Online & Fjernundervisning
 • Data lab

Malaca Instituto i Málaga er en av de eldste språkskolene i Spania, og har et veldig godt rykte takket være høy kvalitet på undervisningen. 

Skolen har innkvartering og kan tilby hele 95 rom, fra enkeltrom, dobbeltrom og trippelrom, til mer luksuriøse rom og studioer. Skolen består av 25 moderne klasserom. På skolen finner du et Study center, dansestudio, filmrom/kino, aktivitetsrom, mini-treningssenter, svømmebasseng samt tre terrasser og hager. I tillegg har de en moderne restaurant hvor studentene kan velge mellom 30 ulike retter. Rundt hjørnet har skolen en liten økologisk urtehage som restauranten benytter seg av. Frokost, lunsj og middag serveres fra mandag-fredag, på lørdag servers kun frokost og på søndag både frokost og middag.

Malaca Instituto har én lærer per tredje elev, så man får enkelt en personlig relasjon med lærerne. Mange av lærerne har jobbet på skolen i over 20 år. Skolen har også en eget akademisk avdeling som produserer mesteparten av skolens kursmateriell og bøker. De kan i visse tilfeller også tilrettelegge kursmateriale for den enkelte elev, for eksempel ved dysleksi eller lese- og skrivevansker. 

Skolen ligger fint til i boligområdet Cerrado de Calderon, med koselige omgivelser og utsikt mot hav og fjell, ti minutters gange til strendene i området Pedregalejo, og 15 minutter med buss til Malagas historiske sentrum. Flyplassen ligger ca. 20 minutter unna med bil. Det er også gode bussforbindelser. 50 meter fra skolen finner du matbutikker, restauranter, barer, banker og butikker. 

Malaca Instituto har vunnet Star Award ved LTM (Language Travel Magazine) for beste språkskole fem ganger!

Málaga

Málaga ligger sør i Spania og tilbyr varme, sol og herlige strender. Takket være det varme klimaet har byen blitt en populær destinasjon for språkstudenter fra hele verden. Málaga er kjent for å være en aktiv havneby på velkjente Costa del Sol, og er også hovedstaden i Málagaprovinsen i regionen Andalusia. Dette er faktisk landets sjette største by med hele 600 000 innbyggere. Her har du sjansen til å oppleve den rike og levende spanske kulturen!

Fritid

Málaga er en stor og fin by fylt med muligheter for ulike aktiviteter, og du kan komme deg rundt til fots eller via kollektivtransport. Sentrum er fylt med butikker og caféer. Malaca Instituto er veldig opptatt av at deres studenter skal få ta del i landets og byens egen historie, og derfor arrangerer de guidede turer og aktiviteter. Dette er alt fra besøk på Picassos kunstgalleri, fortet Alcazaba og slottet Gibralfaro, utendørsaktiviteter, matlagingskurs og tapasutflukter. Eller du kan ta deg en dukkert i havet og slapp av på stranden. Det er bare du som setter grenser for hva du vil se og oppleve!

Kurs

Språkkurs i spansk

Undervisningstimer per uke: 20, 24, og 26

Disse pakkene er designet for deg som vil forbedre dine spanskkunnskaper og i tillegg rekke å utforske Málagas kultur. Du kan velge kurslengde fra 2-40 uker. Det er også mulig å ta et mer intensivt spanskkurs for deg som velger 12 uker og lenger. Om du ønsker 20 leksjoner per uke er det maks ti deltakere i klassen. Om du velger et intensivt kurs med 24 eller 26 leksjoner i uken, inngår «dimelo» som betyr at du fokuserer ekstra på muntlige øvelser i mindre grupper, maks seks deltakere per gruppe. 

Undervisningstider: Mandag-fredag: 8.30-12.30 (16.00-20.00 forekommer)

Intensivkurs

Undervisningstimer per uke: 30

Dette er det perfekte kurset for deg som vil få så mye som mulig ut av språkkurset, og som har tenkt til å bli i høyst 16 uker. For- og ettermiddagskurs. Antall deltakere er satt til maks ti, men som regel er gruppen på syv-åtte deltakere. Utover 20 leksjoner inngår ti ekstra leksjoner som fokuserer på kommunikasjonsøvelser. Dette skjer i minigrupper på maks seks deltakere. 

Undervisningstider: Mandag-fredag: 08.30-14.30 (kan endres)

Spansk + dans

Undervisningstimer per uke: 20

Vil du kombinere spanskkurset med å ta del i den spanske kulturen, så er dette kurset for deg! Du kan forbedre dine kommunikasjonskunnskaper i tillegg til koordinasjon og kondisjon! 20 leksjoner standardkurs med 10 dansetimer i uka. 

Spansk + matlaging

Undervisningstimer per uke: 20+2

Denne pakken er designet for deg som vil forbedre dine språkkunnskaper i et rolig tempo, og samtidig ta del i den spanske matlagingskulturen. Varighet 1-2 uker. Kurs på en uke er kun tilgjengelig for viderekomne. I kurset inngår 20 leksjoner standardkurs og to matlagingskurs per uke, en gastronomitur inkludert et måltid, en gastronomileksjon, film om gastronomi, en halvdagstur eller tapasrundtur, en kokebok og et forkle. 

50+kurs

Undervisningstimer per uke: 15

Er du 50+ og interessert i å lære deg spansk, så er dette kurset for deg. På kurset legges det stor vekt på den spanske historien, kulturen og tradisjonene. Tre undervisningstimer per dag. I kursopplegget inngår film og diskusjon, hel- og halvdagsturer, kulturdiskusjoner, dans og sportsaktiviteter. Varighet to-fire uker. Passer for alle fra nybegynnere til viderekomne.

Spanskkurs for lærere

Undervisningstimer per uke: 20+10

Språkkurs for deg som er spansklærer, og som vil finne nye innfallsvinkler på undervisningen, samtidig som du frisker opp din egen spansk. Grupper på maks ti deltakere, men normalt rundt åtte. Du kan booke et kurs på en eller to uker, og holdes kun på sommeren. Kurset inkluderer 20 leksjoner allmenn spansk, samt ti ekstra leksjoner som fokuserer på metodikk, og innebærer workshops, presentasjoner, debatter, m.m. Alle leksjoner er ledet av en lærer, men krever at du selv er aktiv og tar eget initiativ. Leksjonene inneholder alt fra stimulerende og morsomme språkleker, alternative idéer for grammatikkundervisning, og kreativ og åpen interaksjon mellom deltakere og lærere. Passer for deg som underviser på videregående først og fremst, men kan også fungere bra for deg som underviser på lavere klassetrinn. 

Innkvartering

Vertsfamilie

Nøye utvalgte spanske vertsfamilier der man får mulighet til å trene på språket og komme nærmere det spanske hverdagslivet. Bo på enkeltrom (eget rom) eller dobbeltrom (delt rom) hos en spansk vert. Velg mellom frokostpensjon eller halvpensjon (frokost og lunsj). Om du foretrekker middag i stedet for lunsj kan du avtale det med vertsfamilien, men i Spania er lunsjen hovedmåltidet, og det er da man samles. Vi anbefaler sterkt å booke innkvartering med halvpensjon da en stor del av opplevelsen er nettopp måltidene sammen og innblikket det gir i den spanske kulturen og hverdagslivet. Du kan bli innkvartert i et hus eller en leilighet. Alle familier bor i gangavstand fra skolen, maks 20 minutter. 

Delt leilighet

Dette er et bra alternativ for deg som er mellom 18-35 år og ønsker en mer selvstendig og billigere innkvartering. Du vil også treffe nye mennesker. Velger du å bo i delt leilighet kan du velge mellom leilighet A eller B. Det som skiller dem er avstanden til skolen, standard og møblering, samt at det kun er leilighet A som har tilgang til svømmebasseng og safe. Leilighet A ligger i maks ti minutters avstand fra skolen og har en høyere standard, mens leilighet B ligger maks 30 minutter fra skolen. Alle leiligheter har TV, WiFi, vaskemuligheter og bra komfort. Velg mellom enkelt- eller dobbeltrom. Du deler bad, stue og kjøkken. Ofte er det mellom 4-7 studenter i en leilighet. 

Det er kun mulig å bo her i mellom 2-8 uker.

Club Hispanico

Mini-campus som ligger på skolen. Du får fritt benytte deg av klasserom, bibliotek, multimedierom, oppholdsrom, sport- og dansestudio, døgnbemannet resepsjon, restaurant, svømmebasseng, terrasser, vaskemuligheter, og du har tilgang til ulike kulturelle aktiviteter. Alle rom har privat bad, safe, telefon, WiFi og vaskehjelp. Kjøleskap finnes på enkelte rom, men kan ellers leies mot ca. 7 € per uke. Innkvarteringen bookes med ankomst søndag før kursstart, og utsjekk lørdag etter kursslutt. Velg mellom følgende romtyper:

 • Enkeltrom: Du bor på eget rom (ca. 10 kvm). Et par av rommene har balkong.
 • Tomannsrom: Rom for to personer som du kan dele med en du reiser med eller en annen internasjonal deltaker. Rommet på 20 kvm kan også bookes for én person, men ikke i høysesongen.
 • Tremannsrom: For skolegrupper eller eldre tenåringer og venner som ønsker å dele rom med hverandre eller andre studenter.
 • Executive rom: For deg som ønsker høy komfort og standard. For eget bruk, eller del med venn eller partner.
 • Executive studio: Skolens absolutt  beste innkvartering. For eget bruk, eller del med venn eller partner.

Du kan kjøpe måltidene fra skolens restaurant:

Frokost: Velg fra et utvalg bakverk, kjøtt, oster, frukt, frokostblandinger, yoghurt, juice og varme drikker.

Halvpensjon: Frokost hver dag pluss et måltid hver dag utenom lørdager da skolens restaurant stenger etter frokost. Hovedmåltidet består ofte av salat eller annen forrett, og blandede retter som du kan velge fra en buffet, pluss brød, dessert og drikke. 

Helpensjon: Tre måltider per dag med unntak av lunsj/middag på lørdager og lunsj på søndager da restauranten er stengt. 

Priser & Datoer 2023

Kurspriser
20 leksjoner per uke
1 uke: 3 200
2 uker: 5 110
3 uker: 7 130
4 uker: 9 070
6 uker: 12 790
8 uker: 16 370
12 uker: 23 540
13 uker: 24 990
16 uker: 29 330
20 uker: 35 120
24 uker: 40 910
36 uker:: 58 280
Ekstra u 7-11 u: 1 790
Ekstra u fr 12u: 1 450
24 leksjoner per uke
1 uke: 3 500
2 uker: 5 920
3 uker: 8 340
4 uker: 10 670
6 uker: 15 120
8 uker: 19 440
12 uker: 28 080
13 uker: 29 790
14 uker: 31 490
16 uker: 34 910
Ekstra u 7-11 u: 2 160
Ekstra u fr 13u: 1 710
26 leksjoner per uke
1 uke: 3 700
2 uker: 6 300
3 uker: 8 890
4 uker: 11 370
6 uker: 16 100
8 uker: 20 700
12 uker: 29 910
14 uker: 33 580
Ekstra uke: 1 840
30 leksjoner per uke
1 uke: 3 970
2 uker: 7 040
3 uker: 9 970
4 uker: 12 800
6 uker: 18 220
8 uker: 23 510
12 uker: 33 960
14 uker: 39 120
Spansk + Hispanico
4 uker: 9 070
20 uker: 35 120
36 uker: 58 280
Lærerkurs
1 uke: 5 640
2 uker: 9 940
Spansk + Matlaging
1 uke: 5 170
2 uker: 9 470
Spansk + Dans
1 vecka: 5 170
2 uker: 9 470
50+ kurs
2 uker: 7 710
4 uker: 14 410

Innkvartering

Priser per uke
Vertsfamilie med halvpensjon
Enkeltrom: 2 460
Dobbeltrom: 2 040
Club Hispanico
Enkeltrom: 2 720
Dobbeltrom: 2 490
Dobbeltrom 1 person: 3 550
Executive enkeltrom: 5 140
Delt leilighet
Enkeltrom: 1 990
Dobbeltrom: 1 330
Sommertillegg innkvartering 4/6-2/9
All innkvartering: 600
Transfer Malaga Airport
Enkel tur: 650
Tur/retur: 1 300

NB! Man må regne med et valutatillegg på disse prisene p.g.a. svak kronekurs

Kursstart 2022

Kursstarter
20, 24, 26 & 30 leksjoner/uke: Hver mandag
Nybegynnere: 10/1, 24/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 11/4, 18/4, 2/5, 16/5, 30/5, 13/6, 27/6, 4/7, 18/7, 1/8, 15/8, 29/8, 12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11, 21/11, 5/12
50+ kurs: 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5, 16/5 (30/5 – endast 2 veckors kurs), 29/8, 12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11, 21/11 (21/11 – bare 2 ukers kurs)
Spansk & dans Hver mandag (nybegynnere starter datoen for nybegynnere)
Lærerkurs: 18/7 (1 eller 2 uker), 25/7 (1 uke)

Offentlige fridager 2022

Helligdager
Enkeltstående fridager: 28/2, 14-15/4, 2/5, 15/8, 19/8, 8/9, 12/10, 1/11, 6/12, 8/12
Juleferie: 18/12 2022 – 9/1 2023

Kursstart 2023

Kursstarter
20, 24, 26 & 30 leksjoner/uke: hver mandag
Nybegynnere: 9/1, 23/1, 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 27/3, 3/4, 17/4, 2/5, 15/5, 29/5, 12/6, 19/6, 3/7, 17/7, 31/7, 14/8, 28/8, 11/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11, 4/12
50+ kurs (2 eller 4 u): 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 3/4, 17/4, 1/5, 15/5, 29/5 (29/5 – kun 2 ukers kurs), 28/8, 11/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11 (20/11 – kun 2 ukers kurs)
Spansk & dans hver mandag (nybegynnere starter datoer for nybegynnere)
Lærerkurs: 17/7 (1 eller 2 uker), 24/7 (1 uke)
Young Adults: 27/3, 3/4, 10/4 (10/4 kun 1u kurs), 12/6, 19/6, 3/7, 17/7, 31/7 (31/7 kun 2 el 4u kurs), 14/8 (14/8 kun 2u kurs)

Offentlige fridager 2023

Helligdager

Enkeltstående fridager: 28/2, 6-7/4, 1/5, 15/8, 8/9, 12/10, 1/11, 6/12, 8/12
Juleferie: 16/12 2023 – 31/12 2023

Deltagarkommentar

Agneta 65 år, 2 uker

Jag funderade länge på att åka och nu när jag varit undrar jag varför jag inte åkt tidigare. Jag upplevde en otrolig energi hos alla deltagare, liksom hos lärare. Ett positivt klimat, roliga klasskamrater och ett ogenerat sätt att uttrycka sig på spanska trots ibland begränsade kunskaper. Helt enkelt en accepterande och lekfull stämning!

Ingrid 82 år, 50+ kurs

Jag har deltagit i en 2 veckors språkkurs i spanska i Malaga genom Språkpunkten – numera EduPlanet i Uppsala. Jag var tveksam om jag skulle våga åka men då det var en språkkurs för 50+ tänkte jag att det går nog för sig. Jag fick hjälp med alla bokningar samt inackordering med halvpension på Club Hispanico som låg i anslutning till skolan. Jag hade inte behövt oroa mig för någonting för allt var ordnat på bästa tänkbara sätt. Ett jättevackert rum med badrum, balkong med vidunderlig utsikt, kylskåp och kaffekokare. Ja inget saknades!!

På förmiddagarna hade vi lektioner och eftermiddagar och kvällar kunde vi delta i olika aktiviteter eller ligga och sola vid poolen.

Det var en härlig blandning av ungdomar och lite äldre samt alla möjliga nationaliteter. Trevlig och hjälpsam personal samt rolig och proffsig undervisning. Jag kommer att försöka åka igen till våren om det är möjligt.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982