Sprakresor

Málaga, Andalusia, Spania

Spanskkurs i Málaga på Malaca Instituto

Topp skole midt i byen For alle aldre Innkvartering på campus Tilbyr språkkurs for ungdommer

Skoleinfo:

 • Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Online & Fjernundervisning
 • Data lab

Malaca Instituto i Málaga er en av de eldste språkskolene i Spania, og har et veldig godt rykte takket være høy kvalitet på undervisningen. 

Skolen har innkvartering og kan tilby hele 95 rom, fra enkeltrom, dobbeltrom og trippelrom, til mer luksuriøse rom og studioer. Skolen består av 25 moderne klasserom. På skolen finner du et Study center, dansestudio, filmrom/kino, aktivitetsrom, mini-treningssenter, svømmebasseng samt tre terrasser og hager. I tillegg har de en moderne restaurant hvor studentene kan velge mellom 30 ulike retter. Rundt hjørnet har skolen en liten økologisk urtehage som restauranten benytter seg av. Frokost, lunsj og middag serveres fra mandag-fredag, på lørdag servers kun frokost og på søndag både frokost og middag.

Malaca Instituto har én lærer per tredje elev, så man får enkelt en personlig relasjon med lærerne. Mange av lærerne har jobbet på skolen i over 20 år. Skolen har også en eget akademisk avdeling som produserer mesteparten av skolens kursmateriell og bøker. De kan i visse tilfeller også tilrettelegge kursmateriale for den enkelte elev, for eksempel ved dysleksi eller lese- og skrivevansker. 

Skolen ligger fint til i boligområdet Cerrado de Calderon, med koselige omgivelser og utsikt mot hav og fjell, ti minutters gange til strendene i området Pedregalejo, og 15 minutter med buss til Malagas historiske sentrum. Flyplassen ligger ca. 20 minutter unna med bil. Det er også gode bussforbindelser. 50 meter fra skolen finner du matbutikker, restauranter, barer, banker og butikker. 

Malaca Instituto har vunnet Star Award ved LTM (Language Travel Magazine) for beste språkskole fem ganger!

Málaga

Málaga ligger sør i Spania og tilbyr varme, sol og herlige strender. Takket være det varme klimaet har byen blitt en populær destinasjon for språkstudenter fra hele verden. Málaga er kjent for å være en aktiv havneby på velkjente Costa del Sol, og er også hovedstaden i Málagaprovinsen i regionen Andalusia. Dette er faktisk landets sjette største by med hele 600 000 innbyggere. Her har du sjansen til å oppleve den rike og levende spanske kulturen!

Fritid

Málaga er en stor og fin by fylt med muligheter for ulike aktiviteter, og du kan komme deg rundt til fots eller via kollektivtransport. Sentrum er fylt med butikker og caféer. Malaca Instituto er veldig opptatt av at deres studenter skal få ta del i landets og byens egen historie, og derfor arrangerer de guidede turer og aktiviteter. Dette er alt fra besøk på Picassos kunstgalleri, fortet Alcazaba og slottet Gibralfaro, utendørsaktiviteter, matlagingskurs og tapasutflukter. Eller du kan ta deg en dukkert i havet og slapp av på stranden. Det er bare du som setter grenser for hva du vil se og oppleve!

Kurs

Språkkurs i spansk

Undervisningstimer per uke: 20, 24, og 26

Disse pakkene er designet for deg som vil forbedre dine spanskkunnskaper og i tillegg rekke å utforske Málagas kultur. Du kan velge kurslengde fra 2-40 uker. Det er også mulig å ta et mer intensivt spanskkurs for deg som velger 12 uker og lenger. Om du ønsker 20 leksjoner per uke er det maks ti deltakere i klassen. Om du velger et intensivt kurs med 24 eller 26 leksjoner i uken, inngår «dimelo» som betyr at du fokuserer ekstra på muntlige øvelser i mindre grupper, maks seks deltakere per gruppe. 

Undervisningstider: Mandag-fredag: 8.30-12.30 (16.00-20.00 forekommer)

Intensivkurs

Undervisningstimer per uke: 30

Dette er det perfekte kurset for deg som vil få så mye som mulig ut av språkkurset, og som har tenkt til å bli i høyst 16 uker. For- og ettermiddagskurs. Antall deltakere er satt til maks ti, men som regel er gruppen på syv-åtte deltakere. Utover 20 leksjoner inngår ti ekstra leksjoner som fokuserer på kommunikasjonsøvelser. Dette skjer i minigrupper på maks seks deltakere. 

Undervisningstider: Mandag-fredag: 08.30-14.30 (kan endres)

Spansk + dans

Undervisningstimer per uke: 20

Vil du kombinere spanskkurset med å ta del i den spanske kulturen, så er dette kurset for deg! Du kan forbedre dine kommunikasjonskunnskaper i tillegg til koordinasjon og kondisjon! 20 leksjoner standardkurs med 10 dansetimer i uka. 

Spansk + matlaging

Undervisningstimer per uke: 20+2

Denne pakken er designet for deg som vil forbedre dine språkkunnskaper i et rolig tempo, og samtidig ta del i den spanske matlagingskulturen. Varighet 1-2 uker. Kurs på en uke er kun tilgjengelig for viderekomne. I kurset inngår 20 leksjoner standardkurs og to matlagingskurs per uke, en gastronomitur inkludert et måltid, en gastronomileksjon, film om gastronomi, en halvdagstur eller tapasrundtur, en kokebok og et forkle. 

50+kurs

Undervisningstimer per uke: 15

Er du 50+ og interessert i å lære deg spansk, så er dette kurset for deg. På kurset legges det stor vekt på den spanske historien, kulturen og tradisjonene. Tre undervisningstimer per dag. I kursopplegget inngår film og diskusjon, hel- og halvdagsturer, kulturdiskusjoner, dans og sportsaktiviteter. Varighet to-fire uker. Passer for alle fra nybegynnere til viderekomne.

Spanskkurs for lærere

Undervisningstimer per uke: 20+10

Språkkurs for deg som er spansklærer, og som vil finne nye innfallsvinkler på undervisningen, samtidig som du frisker opp din egen spansk. Grupper på maks ti deltakere, men normalt rundt åtte. Du kan booke et kurs på en eller to uker, og holdes kun på sommeren. Kurset inkluderer 20 leksjoner allmenn spansk, samt ti ekstra leksjoner som fokuserer på metodikk, og innebærer workshops, presentasjoner, debatter, m.m. Alle leksjoner er ledet av en lærer, men krever at du selv er aktiv og tar eget initiativ. Leksjonene inneholder alt fra stimulerende og morsomme språkleker, alternative idéer for grammatikkundervisning, og kreativ og åpen interaksjon mellom deltakere og lærere. Passer for deg som underviser på videregående først og fremst, men kan også fungere bra for deg som underviser på lavere klassetrinn. 

 

Spanskkurs for ungdommer 15-20 år

Undervisningstimer per uke: 15 + aktiviteter

Populært! Språkkurset «Young Adults» er for deg som er mellom 15-20 år og ønsker å studere spansk i 1-2 uker om våren eller 2-6 uker om sommeren. Her får du møte andre ungdommer fra ulike land samtidig som du øver på spansk og deltar i sosiale, kulturelle og sportslige aktiviteter.

Du kan velge å bo hos en vertsfamilie (enkeltrom) eller på den populære Club Hispanico-skolen. Hvis du velger å bo på Club Hispanico, anbefaler skolen å bo i delt dobbeltrom eller trippelrom, men enkeltrom (privat rom) er tilgjengelig på forespørsel. Hvis du er 18 år, kan du også velge å bo i en delt leilighet utenfor campusområdet. Du kan bestille halvpensjon eller helpensjon (15-åringer må bestille helpensjon).

I kursprisen for «Young Adults» inkluderes:

 • 15 leksjoner á 50 minutter per uke med maksimalt 10 elever per gruppe (3 leksjoner/dag, mandag-fredag).
 • En aktivitet per dag (mandag-fredag) med en leder, inkludert en halvdagsutflukt.
 • Tilgang til skolens vanlige frivillige aktivitetsprogram med f.eks. filmvisninger, kulturelle samtaler og mer.
 • En heldagsutflukt for kurs på opptil 2 uker.
 • To heldagsutflukter i et 3-ukerskurs (til f.eks. Cádiz, Ronda, Sevilla).
 • Tilgang til skolens svømmebasseng hvis du bestiller en av skolens boalternativer.
 • Tilgang til skolens selvbetjente senter og studentlounge.
 • Kursbøker og kursmateriell.
 • Gratis wifi-tilgang.
 • Sertifikat ved fullført kurs.

 

Innkvartering

Vertsfamilie

Nøye utvalgte spanske vertsfamilier der man får mulighet til å trene på språket og komme nærmere det spanske hverdagslivet. Bo på enkeltrom (eget rom) eller dobbeltrom (delt rom) hos en spansk vert. Velg mellom frokostpensjon eller halvpensjon (frokost og lunsj). Om du foretrekker middag i stedet for lunsj kan du avtale det med vertsfamilien, men i Spania er lunsjen hovedmåltidet, og det er da man samles. Vi anbefaler sterkt å booke innkvartering med halvpensjon da en stor del av opplevelsen er nettopp måltidene sammen og innblikket det gir i den spanske kulturen og hverdagslivet. Du kan bli innkvartert i et hus eller en leilighet. Alle familier bor i gangavstand fra skolen, maks 20 minutter. 

Delt leilighet

Dette er et bra alternativ for deg som er mellom 18-35 år og ønsker en mer selvstendig og billigere innkvartering. Du vil også treffe nye mennesker. Velger du å bo i delt leilighet kan du velge mellom leilighet A eller B. Det som skiller dem er avstanden til skolen, standard og møblering, samt at det kun er leilighet A som har tilgang til svømmebasseng og safe. Leilighet A ligger i maks ti minutters avstand fra skolen og har en høyere standard, mens leilighet B ligger maks 30 minutter fra skolen. Alle leiligheter har TV, WiFi, vaskemuligheter og bra komfort. Velg mellom enkelt- eller dobbeltrom. Du deler bad, stue og kjøkken. Ofte er det mellom 4-7 studenter i en leilighet. 

Det er kun mulig å bo her i mellom 2-8 uker.

Club Hispanico

Mini-campus som ligger på skolen. Du får fritt benytte deg av klasserom, bibliotek, multimedierom, oppholdsrom, sport- og dansestudio, døgnbemannet resepsjon, restaurant, svømmebasseng, terrasser, vaskemuligheter, og du har tilgang til ulike kulturelle aktiviteter. Alle rom har privat bad, safe, telefon, WiFi og vaskehjelp. Kjøleskap finnes på enkelte rom, men kan ellers leies mot ca. 7 € per uke. Innkvarteringen bookes med ankomst søndag før kursstart, og utsjekk lørdag etter kursslutt. Velg mellom følgende romtyper:

 • Enkeltrom: Du bor på eget rom (ca. 10 kvm). Et par av rommene har balkong.
 • Tomannsrom: Rom for to personer som du kan dele med en du reiser med eller en annen internasjonal deltaker. Rommet på 20 kvm kan også bookes for én person, men ikke i høysesongen.
 • Tremannsrom: For skolegrupper eller eldre tenåringer og venner som ønsker å dele rom med hverandre eller andre studenter.
 • Executive rom: For deg som ønsker høy komfort og standard. For eget bruk, eller del med venn eller partner.
 • Executive studio: Skolens absolutt  beste innkvartering. For eget bruk, eller del med venn eller partner.

Du kan kjøpe måltidene fra skolens restaurant:

Frokost: Velg fra et utvalg bakverk, kjøtt, oster, frukt, frokostblandinger, yoghurt, juice og varme drikker.

Halvpensjon: Frokost hver dag pluss et måltid hver dag utenom lørdager da skolens restaurant stenger etter frokost. Hovedmåltidet består ofte av salat eller annen forrett, og blandede retter som du kan velge fra en buffet, pluss brød, dessert og drikke. 

Helpensjon: Tre måltider per dag med unntak av lunsj/middag på lørdager og lunsj på søndager da restauranten er stengt. 

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
20 leksjoner per uke
1 uke: 3 550
2 uker: 5 720
3 uker: 7 990
4 uker: 10 180
6 uker: 14 360
8 uker: 18 380
12 uker: 26 430
13 uker: 28 060
16 uker: 32 940
20 uker: 39 440
24 uker: 45 950
36 uker:: 65 460
Ekstra uke fra 7-11: 2 010
Ekstra uke fra 12 uker: 1 630
24 leksjoner per uke
1 uke: 3 890
2 uker:  6 630
3 uker: 9 360
4 uker: 11 980
6 uker: 17 000
8 uker: 21 840
12 uker: 31 530
13 uker: 33 450
14 uker: 35 370
16 uker: 39 210
Ekstra uke fra uke 7-11: 2 340
Ekstra uke fra uke 13: 1 920
26 leksjoner per uke
1 uke: 4 110
2 uker: 7 060
3 uker: 9 970
4 uker: 12 760
6 uker: 18 100
8 uker: 23 270
12 uker: 33 610
14 uker: 37 730
Ekstra uke: 2 060
30 leksjoner per uke
1 uke: 4 430
2 uker: 7 900
3 uker: 11 200
4 uker: 14 380
6 uker: 20 490
8 uker: 26 450
12 uker: 38 210
14 uker: 43 410
Spansk + Hispanico
4 uker: 10 180
20 uker: 39 440
36 uker: 65 460
Lærerkurs
1 uke: 6 190
2 uker: 10 930
Spansk + Matlaging
1 uke: 5 850
2 uker: 9 930
Spansk + Dans
1 vecka: 5 710
2 uker: 10 450
50+ kurs
2 uker: 8 490
4 uker: 15 870
Young Adults kurs
1 uke: 4 310
2 uker: 6 860
3 uker: 9 270
4 uker: 12 690

Innkvartering

Priser per uke
Vertsfamilie med halvpensjon
Enkeltrom: 2 730
Dobbeltrom: 2 210
Club Hispanico
Enkeltrom: 3 190
Dobbeltrom: 2 870
Dobbeltrom 1 person: 4 100
Executive enkeltrom: 5 730
Delt leilighet
Enkeltrom: På forespørsel
Dobbeltrom: På forespørsel
Sommertillegg innkvartering 4/6-2/9
All innkvartering: 660
Transfer Malaga Airport
Enkel tur: 700
Tur/retur: 1400
Mat
Frokost: 430
Halvpensjon (2 måltider) 1 520
Helpensjon (alle måltider) 2 250

Kursstart 2024

Kursstarter
20, 24, 26 & 30 leksjoner/uke: Hver mandag
Nybegynnere: 8/1, 22/1, 5/2, 19/2, 4/3, 18/3, 25/3, 1/4, 15/4, 29/4, 13/5, 27/5, 10/6, 17/6, 1/7, 15/7, 29/7, 12/8, 2/9, 16/9, 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11
50+ kurs (2 eller 4 uker) 5/2, 19/2, 4/3, 18/3, 1/4, 15/4, 29/4, 13/5, 2/9, 16/9, 30/9, 14/10, 28/10, 11/11 (2-4 ukers kurs), 27/5, 25/11
Spansk & dans (1 eller 2 uker) Hver mandag (nybegynner starter på datoene for nybegynnere, se over)
Lærerkurs 15/7 (1 eller 2 uker), 22/7 (1 uke)
Young adults 18/3, 25/3 (1-2 ukers kurs for disse datoene), 1/4 (kun 1 ukes kurs), 10/6, 17/6, 1/7, 15/7 (2, 4-6 ukers kurs), 29/7 (2-4 ukers kurs), 12/8 (2 ukers kurs)

Offentlige fridager 2024

Helligdager
Enkeltstående fridager: 28/2, 28-29/3, 1/5, 15/8, 19/8, 9/9, 12/10, 1/11, 6/12, 9/12
Juleferie: 23/12 2024 – 31/12 2024

 

Deltagerkommentar

Tuva, 20 år, 12 uker

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min så langt. Skolen fungerer veldig bra, jeg har lært masse og lærerne er morsomme å prate med samtidig som de utfordrer en til å lære mer. Tempoet er ganske høyt, men jeg har likevel ikke følt meg veldig stresset, og synes det meste har falt på plass. Jeg tror også at det har hjulpet mye å bo hos en vertsfamilie, fordi jeg hver dag har kunnet bruke det jeg har lært på skolen (noe som også viser at det vi har lært har en god tilknytning til det man trenger å kunne for å klare seg i hverdagen i Spania). Jeg føler at jeg har hatt veldig flaks med vertsfamilien min, og kommer til å savne dem når jeg drar herfra. Malaga som by synes jeg er passe stor for den tiden jeg har vært her. Det er ting å gjøre, men du rekker også å bli kjent med byen ganske godt på 3 måneder, noe jeg har satt pris på. Det er også gøy at det er så enkelt å reise til andre byer i helgene; toget til Madrid tar bare 2,5 timer, noe som mange derfor benytter seg av. Og så kan man jo ikke mislike at det er 23°C helt til slutten av oktober.

Alice, 18 år, Young Adult-kurs

Morsom og variert undervisning. Min lærer Javier var morsom og kreativ i undervisningen. Malaga har mange severdigheter og masse å finne på. Skolens fritidsaktiviteter var morsomme. Jeg var med til en vannpark og på paddleboard, men det var mye annet å gjøre også. Det eneste negative jeg tenkte på under reisen var at maten fra skolens restaurant var sånn passe.

Agneta, 65 år, 2 uker

Jeg vurderte lenge å dra, og nå som jeg har vært her lurer jeg på hvorfor jeg ikke dro tidligere. Jeg opplevde en utrolig energi hos alle deltakerne, så vel som hos lærerne. Et positivt miljø, morsomme klassekamerater og en ubekymret måte å uttrykke seg på på spansk til tross for noen ganger begrensede kunnskaper. Rettere sagt, en aksepterende og leken atmosfære!

Ingrid, 82 år, 50+ kurs

Jeg deltok på en 2-ukers språkkurs i spansk i Malaga. Jeg var usikker på om jeg ville tørre å dra, men siden det var et språkkurs for 50+ tenkte jeg at det nok skulle gå. Jeg fikk hjelp med alle bestillinger samt innkvartering med halvpensjon på Club Hispanico som lå i nærheten av skolen. Jeg hadde ikke behøvd å bekymre meg for noe, for alt var ordnet på beste måte. Et nydelig rom med bad, balkong med fantastisk utsikt, kjøleskap og kaffetrakter. Ja, ingenting manglet!!

Om morgenen hadde vi undervisning, og på ettermiddagene og kveldene kunne vi delta i ulike aktiviteter eller sole oss ved bassenget.

Det var en herlig blanding av unge og litt eldre, samt alle mulige nasjonaliteter. Hyggelig og hjelpsomt personale, samt morsom og profesjonell undervisning. Jeg kommer til å prøve å dra igjen til våren hvis det er mulig.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982