Sprakresor

Madrid, Spania

Spanskkurs i Madrid på Expanish

Sjarmerende, moderne skole med personlighet Populær skole med lengre kurs Lånekassestøttet

Skoleinfo:

 • Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Rullestoltilpasset
 • Online & Fjernundervisning
Expanish tilbyr kurs i spansk av høy kvalitet som en av Madrids beste språkskoler. Her får du en unik opplevelse som spanskelev i et inspirerende læringsmiljø som kombinerer studier med autentiske kulturelle opplevelser. 

Expanish tilbyr:

 • Erfarne lærere og fokus på kommunikasjon i læringen – nøkkelen til fremgangsrik læring.
 • Godt utstyrte klasserom og fine lokaler. Moderne miljø, fresh innredning og multimedia-klasserom.
 • Aktiviteter, kulturelle opplevelser og utflukter hver uke som gir muligheten til å møte lokalbefolkningen og treffe andre studenter på skolen.

Expanish Madrid er en nydelig boutiqueskole som ligger på Calle de Castello i Salamanca-området, et av Madrids beste områder med noen av byens beste barer og restauranter, og bare tre kvartaler fra Parque Retiro, en av Madrids største parker. Nærmeste T-banestasjon er Velazquez, en kvartal fra skolen.

Skolens visjon er å tilby en miks av opplevelser og undervisning i klasserom, slik at du som student skal få den beste mulige studieopplevelsen. Expanish er en av Spanias beste og fineste språkskoler, smakfullt renovert i moderne stil som gir et positivt inntrykk så snart du kommer inn. Du blir møtt av et profesjonelt team inkludert godt utdannede lærere som passer på at du får en bra start på språkkurset, og du kommer raskt inn i studiemiljøet. Studentene her er fra ulike aldersgrupper, kulturer og land. Skolen tilbyr moderne hjelpemidler slik at du får best mulig hjelp med språklæringen.

Expanish er akkreditert av flere velkjente organisasjoner, som IALC og Instituto Cervantes, noe som vitner om skolens høye kvalitet. Dette er en god skole om du ønsker å bedre karrieremulighetene eller helt enkelt ønsker å treffe nye mennesker og oppleve en ny kultur. Gode lærere og små grupper er et stort pluss, og alt dette tilbys ved denne topp moderne skolen. 

Madrid

Madrid er en storby med et utrolig utvalg av kultur, severdigheter, fotball, restauranter, små tapasbarer og trendy nattklubber. Byen er ikke bare Spanias hovedstad, men også en internasjonal metropol, men til tross for dette har byen likevel klart å beholde en typisk spansk følelse, sikkert mye takket være sin rike historie og kultur som skinner gjennom. Byen er Spanias hovedstad og landets største by – det merkes!
De som velger å dra hit på språkreise gjør det først og fremst på grunn av kombinasjonen av det rike utvalget av kultur og underholdning, restauranter, barer, shopping og ikke minst det sprudlende livet på alle de fascinerende stedene å besøke. Byen kalles «Byen som aldri sover» og oppleves som veldig spansk. Med andre ord, en by for den som vil ha mye av alt og ikke bare en god språkkurs.
Madrid sover aldri, noe tusenvis av studenter som har reist hit på språkreiser kan vitne om. Det livlige nattelivet våkner sent, og kulturopplevelser er enorme.

Fritid

Det er alltid noe gøy å gjøre i Madrid, enten på egen hånd eller med hjelp av skolens program. Expanish har et aktivitetsprogram med et bredt utvalg av aktiviteter hver uke. Alle aktivitetene tilbys for å gi deg som student muligheten til å nyte Madrid og lære mer om den spanske kulturen, samt å øve på spansk utenfor klasserommet.
Noen raske fakta om Expanish sitt aktivitetsprogram:
 • Hver uke tilbys minst fire aktiviteter uten ekstra kostnad. Ytterligere aktiviteter tilbys mot en mindre kostnad. Aktivitetene tilbys både på hverdager og helger, og er frivillige.
 • Aktivitetene er delt inn i forskjellige kategorier, se nedenfor.
 • Aktivitetene varierer gjennom året og blir ferdigstilt en måned i forveien.
 • Alle aktivitetene er frivillige.
Aktivitetskategorier:
 • Velkomstaktivitet: Hver søndag eller mandag organiseres en aktivitet.
 • Akademiske aktiviteter: Aktiviteter som supplerer språkundervisningen og kulturell fordypning.
 • Kultur & fritid: Aktiviteter designet for å lære mer om Spania på en morsom og avslappet måte.
 • Sosiale møter: Aktiviteter som oppfordrer studenter til å møte andre kursdeltakere og lokale innbyggere.

Kurs

Språkkurs i spansk

Undervisningstimer per uke: 20

Lær deg spansk i en gruppe med i gjennomsnitt fem andre studenter, maks 10. I disse gruppene får du som student mulighet til å få mye kontakt med læreren. Du kan velge mellom 20 og 30 leksjoner per uke, avhengig av hvor intensivt du ønsker å studere. Kursene tilbys på alle nivåer, fra absolutt nybegynner og opp til avansert nivå.

Timene holdes enten på morgenen eller ettermiddagen. Målet er å lære språket på de fire viktigste områdene: lese, skrive, forstå og snakke. Lærerne bruker en kommunikativ undervisningsmetode der man lærer språket praktisk i stedet for å memorere grammatikk eller fylle ut tomme ruter på arbeidsark. I klasserommet snakkes det bare spansk, så allerede fra dag én vil du kommunisere på spansk!

Fokuset ligger på å raskt lære uttrykk og fraser, og hver dag møter du nye situasjoner du må lære deg å håndtere språklig på best mulig måte. På nybegynnernivå vil du lære mye vokabular som for eksempel å telle, hilsningsfraser og annet som kan være nyttig i din hverdag. Når det gjelder grammatikk, er det mye fokus på presens, nåtid.

Lærerne følger med på elevenes utvikling gjennom en evaluering hver uke, for å sikre at du følger med og leser på riktig nivå.

Morgenklasser: 9.30-13.20, mandag-fredag.
Ettermiddagsklasser: 14.30-18.20, mandag-fredag.

Intensiv språkkurs i spansk

Undervisningstimer per uke: 30

Expanish tilbyr sitt mest intensive gruppekurs for deg som ønsker å øve ekstra mye spansk i gruppe. Du tar den vanlige kursen med 20 leksjoner per uke (som beskrevet ovenfor), men med to ekstra leksjoner per dag. Timeplanen din blir fastsatt den første dagen på skolen.

Morgenleksjoner: 9.30-13.20 + 14.30-16.20, mandag-fredag.
Ettermiddagsleksjoner: 11.30-13.20 + 14.30-18.20, mandag-fredag.

Privattimer

Undervisningstimer per uke: 2-20

Her skreddersyr lærerne et språkprogram som skal passe for deg personlig, og møte dine behov og mål. Du som student har muligheten til å bestemme opplegget ut fra dine ønsker. Med Expanish privatkurs vil du som student utvikle deg raskt i det spanske språket. 

Tillegg privattimer

Undervisningstimer per uke: 20+5/10

Her kan du velge å kombinere gruppeundervisning med privattimer, og du kan velge mellom 5 eller 10 privattimer per uke. 

Dette er en bra kombinasjon ettersom det tillater studenten å få individuell feedback ukentlig.

Forberedende DELE-kurs

Undervisningstimer per uke: 10

10 privattimer per uke for deg som vil forberede deg før den internasjonale språkeksamenen DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera).

Språkkurs for næringslivet

Undervisningstimer per uke: 20+5

Expanish kurs i Business Spanish er et kombinasjonskurs med deres intensive språkkurs med 20 leksjoner per uke + 5 privattimer per uke. Kurset er for den som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper relatert til næringslivet. Det fokuseres på bransjespesifikk terminologi (økonomi, teknikk, etc.), CV-skriving og intervjuer, skriftlig kommunikasjon og presentasjoner. Kurset tilbys fra lavt språknivå og opp til avansert nivå. Minimum 1 uke, maks 30 uker. 

Innkvartering

Vertsfamilie

Skolen velger nøye ut vertsfamilier som gjerne ønsker deg velkommen til Barcelona. Å bo i vertsfamilie gir et godt innblikk i kulturen og det daglige livet i byen. En vertsfamilie kan også gi deg trygghet ved at de hjelper deg med å finne deg til rette i byen. Dette passer for deg som vil øve spansk så mye som mulig, da du spiser sammen med vertsfamilien to ganger daglig, og dermed får flere muligheter til å prate spansk. 

Litt informasjon om å bo i vertsfamilie:

 • Velg mellom enkeltrom (eget rom), eller dobbeltrom (dobbeltrom kan bare bookes om det er to som reiser sammen).
 • Vertsfamiliene bor i områdene Salamanca, Guindalera, Lista, Ibiza, El Retiro, Madrid centro, Chamberí, Atocha, Legazpi, Cuatro Caminos, Tetuán och Chamartín. Alltid innenfor 35 minutter fra skolen. Barcelona er en stor by, så det er vanlig at studentene tar kollektivtransport (t-bane eller buss) for å komme seg til skolen hver dag, akkurat som lokalbefolkningen.
 • Delt bad, eller eget bad mot tillegg.
 • Halvpensjon (frokost og middag) hver dag.
 • Gratis Wi-Fi.
 • Sengetøy og håndklær inkludert. 
 • Rommet ryddes, og håndklær og laken byttes hver uke.
 • Tilgang til vaskemaskin.
 • Innsjekking søndager etter kl. 12 og utsjekking lørdager før kl. 12.00.

Delt studentleilighet

Populært boalternativ for deg som ønsker å bo selvstendig i Madrid sammen med studenter i alderen 18-30 år.

Litt informasjon om å bo i delt studentleilighet:

 • Velg mellom enkeltrom (eget rom), eller dobbeltrom (dobbeltrom kan bare bookes om det er to som reiser sammen).
 • Delt bad, eller eget bad mot tillegg.
 • Tilgang til fullt utrustet kjøkken.
 • Gratis Wi-Fi,  sengetøy og håndklær. Rydding av fellesområder hver uke (hver student har ansvar for sitt eget rom).
 • Alle leiligheter har blitt godkjente med tanke på kvalitet og komfort.
 • Maks 35 minutter til skolen Enforex.
 • A/C kan ikke garanteres, kun et fåtall leiligheter har dette.
 • Innsjekk søndager senest kl. 22, og utsjekk lørdag innen kl. 12.
 • 200 euro i depositum, kan betales ved ankomst eller første skoledag, enten kontant eller med kort.
 • Aldersgrense: 18 år.

Studentbolig

Et litt dyrere alternativ for deg som ønsker å bo sammen med andre spanske og internasjonale studenter i et større studenthjem. Mer informasjon kommer.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
20 leksjoner per uke
1 uke: 2 960
2 uker: 5 310
3 uker: 7 970
4 uker: 10 630
6 uker: 15 940
8 uker: 21 250
12 uker: 28 680
13 uker: 31 060
16 uker: 38 230
20 uker: 47 790
24 uker: 47 880
32 uker:  63 850
Ekstra uke 1-12 u: 2 660
Ekstra uke 13 u+: 2 390
30 leksjoner per uke
1 uke: 3 770
2 uker: 7 540
3 uker: 11 310
4 uker: 15 080
6 uker: 22 620
8 uker: 30 160
Ekstra uke 9 uker: 3 400
Privatleksjoner
10 leksjoner: 5 120
20 leksjoner: 10 230
Kursmateriell
Per nivå (betales på stedet) 350

Innkvartering

Pris per uke
Delt leilighet
Enkeltrom: 3 410
Vertsfamile
Enkeltrom, halvpensjon: 3 620
Dobbeltrom, halvpensjon: 3 270
Eget bad: 560
Privat studio i residens
Enkeltrom: 1 180

Kursstart 2024

Kursstart
Forkunnskaper om spansk: Hver mandag
Nybegynnere: Hver mandag

Offentlige fridager 2024

Fridager
Enkeltstående fridager: 1/1, 28/3, 29/3, 1/5, 2/5, 15/8, 1/11, 6/12, 25/12

 

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982