Sprakresor

Buenos Aires, Argentina

Spanskkurs i Buenos Aires på Expanish

Toppmoderne lokaler Ligger downtown Populært med lengre kurs

Skoleinfo:

 • Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Rullestoltilpasset

Expanish har tilbudt spanskkurs i toppklasse som en av Buenos Aires beste skoler i over 10 år. De tilbyr en unik opplevelse for deg som er interessert i å studere spansk ved å kombinere språkstudier med autentiske kulturelle opplevelser!

Expanish tilbyr:

 • En kommunikativ tilnærming og erfarne lærere, nøkkelen til vellykket språkopplæring.
 • Moderne fasiliteter: Nyoppusset bygning, friskt interiør og multimedia klasserom.
 • Aktiviteter, kulturarrangementer og utveksling hver uke for muligheten til å samhandle med lokalbefolkningen, og møte andre elever på skolen.

Skolens visjon er å blande erfaringer og utdanning slik at du som student får en best mulig studieopplevelse. Expanish er en av Argentinas fineste og største språkskoler, smakfullt renovert i en moderne stil med historiske trekk som gjør et positivt inntrykk så snart du går inn på skolen. Du blir møtt av et profesjonelt team og velutdannede lærere som sørger for at du kommer godt i gang på språkkurset ditt og raskt kommer inn i studiemiljøet. Expanish har blant annet en student lounge, espresso-maskin, datamaskiner og WiFi i hele bygningen. Skolen tilbyr alle de moderne hjelpemidlene som trengs for å gi deg som kursdeltaker best mulig hjelp i læringen din.

Expanish ligger i sentrum, i kort avstand fra Casa Rosada, Puerto Madero og den berømte Obelisken. Området er fylt med restauranter, kafeer og parker i nærheten der mange av skolens elever spiser lunsj. T-banen stopper også rett i nærheten av skolen, noe som gjør det enkelt å komme hit fra de mest populære områdene i Palermo, Belgrano og Recoleta.

Expanish er en god skole, enten du vil utvikle dine fremtidige karrieremuligheter, tilføre verdi til dagens utdanning, eller for de som rett og slett liker å møte nye mennesker og oppleve en annen kultur. Godt utdannede lærere og små grupper er et stort pluss, alt sammen pakket i en topp moderne skole!

Buenos Aires

Dans en glødende tango på brosteinsplassen i byen der tangoen ble født, opplev den dramatiske naturen i området rundt, la deg inspirere av regnbuefargede hus i Boca-distriktet og diskuter politikk og fotball med de gjestfrie argentinerne. Buenos Aires er en fargerik, kosmopolitisk og livlig by som tiltrekker seg turister fra hele verden. Som den storbyen Buenos Aires er, så finnes det alltid noe å se og gjøre! Besøk museer, kafeer og markeder, utforsk den fascinerende arkitekturen, se på en fotballkamp, ​​ta inn alle smakene som er tilgjengelige i byens mylder (kjøtt i forskjellige former er en argentinsk delikatesse), opplev det pulserende nattelivet og ikke minst ta en tur utenfor byen for å oppleve fantastiske strender. Du vil helt sikkert oppdage dine egne favorittsteder i denne fantastiske byen!

Fritid

Det er alltid noe gøy å finne på i Buenos Aires! Skolen har et aktivitetsprogram der minst tre aktiviteter tilbys hver uke uten ekstra kostnad. Ytterligere aktiviteter tilbys til lavere pris. Aktiviteter tilbys både på hverdager og i helgene, og er frivillige. Alle aktivitetene som skolen organiserer gir deg som student, ikke bare muligheten til å gjøre noe gøy, men også en mulighet til å praktisere spansk utenfor klasserommet. Noen eksempler på aktiviteter er prøvesmaking og/eller matlaging av forskjellige argentinske spesialiteter, tango- eller salsakurs, besøk på ranch utenfor byen, sykkelturer, gruppereiser til nærliggende områder og resorts, etc.

Kurs

Språkkurs i spansk

Leksjoner per uke: 20, 30

Lær deg spansk i en gruppe med gjennomsnittlig fem andre studenter. I disse gruppene har du som student muligheten til å få god kontakt med læreren i et avslappede miljø. Du kan velge å ta 20 eller 30 leksjoner per uke, avhengig av hvor intenst du vil studere.

Leksjonene holdes enten om morgenen eller på ettermiddagen. Målet er å lære språket innen de fire viktigste områdene: lese, skrive, lytte og snakke.

Fokuset er å lære uttrykk og fraser raskt, og hver dag blir du møtt med nye situasjoner som du vil lære å takle på den beste måten språklig. På nybegynnernivået lærer du mye ordforråd, for eksempel å lære å telle, hilsefraser og andre ting som kan være nyttige i hverdagen din. Når det gjelder grammatikk, er det mye fokus på presens, nåtid.

Klassene starter vanligvis klokka 09.00, mandag-fredag.

Privattimer

Leksjoner per uke: 2-30

Her skreddersyr lærerne et språkopplegg som passer deg nøyaktig for å imøtekomme dine behov og mål best mulig. Du som student har her muligheten til å bestemme timeplanen etter dine ønsker. Med dette private kurset vil du som student utvikle deg raskt innen spansk språk.

Tillegg privattimer og kultur

Leksjoner per uke: 20+4/10

Her kan du velge å kombinere gruppetimene med privatundervisning eller kulturelle aktiviteter. Du kan velge å legge til 4 eller 10 private / kulturelle leksjoner per uke.

Det er en god kombinasjon med gruppe- og privattimer fordi det gjør at studenten har mulighet til å få tilbakemeldinger på individuelle ferdighetene gjennom uken,

Kulturelle aktiviteter gir deg som student muligheten til å oppdage Argentinas kultur ved å studere kunst, litteratur, historie, tradisjoner og religion.

Work & Volunteer

Her har du muligheten til å lære det spanske språket mens du gjør noe bra for landet. Du kan velge å jobbe med å undervise i engelsk, jobbe med barn, eldre eller miljøet. Kontakt oss for mer informasjon om opplegg og kostnader.

DELE-eksamen

Her har du muligheten til å forberede deg på en offisiell språkeksamen. Kontakt oss for mer informasjon.

Innkvartering

Vertsfamilie

Skolen velger nøye ut vertsfamilie som mer enn gjerne ønsker deg velkommen under oppholdet i Buenos Aires. Å bo i en vertsfamilie gir et flott innblikk i byens kultur og dagligliv. Med en vertsfamilie får du en ekstra trygghet da familien hjelper deg med å komme deg til rette i byen. Alle vertsfamilier bor i de beste bydelene i byen og alltid innen 40 minutter fra skolen, mange av dem mye nærmere. Buenos Aires er en storby, så det er vanlig at studenter tar offentlig transport (t-bane eller buss) for å komme seg til skolen hver dag, akkurat som lokalbefolkningen. WiFi er tilgjengelig i alle vertsfamilier.

Hvis du ønsker å ha ditt eget bad, kan du komme med forespørsel mot ekstra kostnad.

Delt leilighet med lokal vert

I en delt leilighet kan du velge å bo i enten enkeltrom eller dobbeltrom (dobbeltrom er bare tilgjengelig hvis dere er to personer som reiser sammen). Ingen måltider er inkludert, men kjøkkenet finnes selvfølgelig i leiligheten, slik at du kan lage dine egne måltider. Utleier bor også i leiligheten, eller i direkte tilknytning til den. Noen ganger leier personen bare ut et ekstra rom til en student eller til flere. Leilighetene ligger i forskjellige områder omtrent 30-40 minutter fra skolen. Fordelen med dette boalternativet er at du dels bor uavhengig, men allikevel får god kontakt med en spansk vert som tar i mot deg i sitt hjem og hvor du får et språklig utbytte

Privat leilighet

Skolen samarbeider også med lokale meglere som leier ut private leiligheter (studioer). Det er et godt alternativ for de som ønsker å bo selvstendig. Som student kan du selv velge hvor stort du vil bo, hvilken beliggenhet og hva du vil ha av utstyr i leiligheten, skolen finner ofte noe som passer dine ønsker.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
20 leksjoner per uke
1 uke: 3 920
2 uker: 6 340
3 uker: 9 070
4 uker: 11 790
8 uker: 22 690
12 uker: 30 310
13 uker: 26 420
16 uker:
32 310
20 uker: 40 160
24 uker: 48 020
Ekstra uke +13u: 1 960
30 leksjoner per uke
1 uke: 4 760
2 uker: 8 630
3 uker: 12 500
4 uker: 16 360
8 uker: 28 790
Ekstra uke 1-12: 3 870
Ekstra privatleksjoner/kultur
4 leksjoner: 3 030
Privatleksjoner
10 leksjoner: 5 070
20 leksjoner: 9 250

Innkvartering

Pris per uke
Vertsfamilie med halvpensjon
Enkeltrom: 3 720
Dobbeltrom*: 3 360
Delt leilighet
Enkeltrom: 2 430
Dobbeltrom*: 3 360
Privat leilighet
1-3 uker: 4 580
*Dobbeltrom er kun tilgjengelig dersom man booker sammen

Kursstart 2024

Kursstart
Nybegynnere: hver mandag
For deg med forkunnskaper: hver mandag

Offentlige fridager 2024

Fridager
Enkelstående fridager:

01/01, 29/03, 01/04, 01/05, 24/06, 15/08, 11/09, 24/09, 01/11, 06/12, 25/12, 26/12

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982