Sprakresor

Milano, Lombardia, Italia

Italienskkurs i Milano på Linguadue

Studenter som kommer tilbake Midt i sentrum Bra bomuligheter

Skoleinfo:

  • Lånekassestøtte
  • Internett Wifi

Linguadue i Milano ble grunnlagt i 1990, og ligger i sentrum av Milano på Corso Buenos Aires – en av Milanos største handlegater.

Dette er en søsterskole til Linguaviva i Firenze og Linguadue har samme høye status blant språkskoler i Italia. Skolen ligger i en veldig vakker bygning og har 18 velutstyrte klasserom, en mindre hage, et allrom og gratis Wifi. Lærerne på skolens språkkurs er godt utdannet og gir deg stimulerende undervisning. Det er en vennlig atmosfære på skolen som gjør studiemiljøet veldig hyggelig. Undervisningen er delt inn i to blokker hver dag. To leksjoner med teoretisk språkkurs og to leksjoner med praktisk språkopplæring.

Milano er perfekt for de som vil komme i kontakt den italienske og internasjonale storbypulsen. Skolen Linguadue passer for deg som ønsker en forholdsvis stor skole med mange fornøyde elever, som kommer tilbake år etter år!

Vil du maksimere språkoppholdet ditt ved også å oppdage en annen region i Italia? Via Linguadue kan du også velge å ta deler av språkkurset ditt i Firenze, på søsterskolen Linguaviva. Ta kontakt for mer informasjon!

Milano

Milano i Nord-Italia er Europas hovedstad innen mote, stil og design. Det er en elegant by som kan skilte med brede boulevarder og staselig arkitektur.

Fritid

Skolen har et bredt aktivitetsprogram og tilbyr en rekke kulturelle og sosiale aktiviteter. På skolen kan for eksempel elever gå på filmvisninger og forskjellige forelesninger om italiensk historie og arkitektur, som alle er gratis. Hver lørdag arrangeres turer til byer i nærheten, som Verona og Venezia med mer, samt andre attraksjoner. I Milano råder storbypulsen dag og natt. Det er alltid en konsert, utstilling, fotballkamp eller marked å besøke. Du er også nær vakker natur hvis du blir lei storbylivet. Ta en tur til innsjøene Lago di Como og Lago di Garda. Hvis du liker Formel 1, kan du ta toget til byen Monza rett utenfor Milano.

Kurs

Språkkurs i italiensk

Leksjoner per uke: 20 / 30

Alle aspekter av det italienske språket blir adressert med spesielt fokus på de muntlige og skriftlige delene. Standardkurset består av 4 leksjoner daglig av to forskjellige lærere per dag. Det blandes ikke inn engelsk i leksjonene, noe som betyr at du raskt utvikler deg og får praktiske ferdigheter som du snart vil bruke, til og med utenfor klasserommet.

Undervisningen streber etter å være både morsom og variert på samme tid. Lærere bruker forskjellige typer undervisningsteknikker delvis i full klasse, også gjennom gruppe- og paroppgaver. Du kjøper en lærebok på skolen, og lærerne dine vil deretter gi deg annet kursmateriell som er aktuelt og tilpasset hver leksjon. Maksimalt antall studenter per gruppe er 12 og kurset er tilgjengelig på alle språknivåer, fra nybegynnere til avanserte. Hvis du vil studere mer intenst, kan du velge å ta 30 leksjoner hver uke.

Leksjonene foregår om formiddage eller ettermiddagen. Timeplanen bestemmes når du kommer på skolen og har tatt første nivåtest.
.

Formiddag: 09.00-13.30 Ettermiddag: 13.30-17.00

Språk + design

Leksjoner per uke: 20+8

Via Linguadue har du en fantastisk mulighet til å bli bedre på italiensk i løpet av en intensiv måned, samt ta spesialdesignede kurs innen mote eller interiørdesign. Designkursene blir drevet av profesjonelle fagfolk med bred kunnskap innen utvalgte områder, selvfølgelig på italiensk! Morgenene er viet språkundervisning i gruppe med andre (maks. 12 studenter) og kl. 14.00-15.30 holdes leksjoner i Mote eller interiørdesign. Designkursene gir deg en første og praktisk innsikt i den italienske mote- og designverden, dens lange historie, teknikker og arbeidssystem.

Kurset passer for deg som har hatt italiensk før og går kun på utvalgte datoer. Ta kontakt for mer informasjon om kurset.

Kombinasjonskurs

Leksjoner per uke: 20+10

Dette språkkurset har 30 leksjoner per uke, både på formiddagen og ettermiddagen. Ettermiddagstimene blir gitt i form av privatundervisning der det fokuserer på studentens individuelle behov for hjelp i språket. Klassene består av maks 12 elever. Disse språkkursene kan studeres i 2-4 uker.

Innkvartering

Delt leilighet

Anbefales! Å dele en leilighet er en fin måte å bli kjent med andre studenter raskt! Leilighetene ligger vanligvis 20-30 minutter fra skolen, og alle er fullt møblerte og har tre eller flere soverom. Kjøkken og bad deles med de andre beboerne. Sengetøy og håndklær er inkludert. WiFi er også tilgjengelig i de fleste leilighetene. Vaskeritjenester. Vær oppmerksom på at leilighetene vanligvis er bebodd av relativt unge mennesker. Studenten vår Pelda (24 år) skrev til oss om å bo i leilighet:

«Det går super bra her! Leiligheten er veldig sentral, utleier er veldig fin, skolen er super den også. Jeg er så fornøyd!»

Vertsfamilie

Benytt anledningen til å bli kjent med den italienske kulturen på nært hold, og få muligheten til å bruke italiensk i mer hverdagslige situasjoner. Du kan velge mellom å ha ditt eget rom eller dele et rom (i tilfelle du reiser med en venn) hosen av skolens valgte vertsfamilier. Du kan også velge å bestille halvpensjon, bare frokost eller få tilgang til familiens kjøkken. Badene deles med familien, på forespørsel kan det være noen familier med private bad. Du bor maksimalt 30 minutters unna med offentlig transport fra skolen.

Noen vertsfamilier tar i mot flere studenter om gangen, men alltid av forskjellig nasjonalitet. Hvis du vil være student alene med en familie, er det fint å gi oss beskjed ved bestilling.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
20 leksjoner per uke
1 uke: 3 620
2 uker: 5 920
3 uker: 8 410
4 uker: 10 900
6 uker: 15 890
8 uker: 20 880
12 uker: 27 380
14 uker: 31 780
16 uker: 36 190
20 uker: 45 010
24 uker:  49 650
32 uker: 65 890
40 uker: 82 130
+40 uker: 2 200
30 leksjoner per uke
1 uke:  4 510
2 uker: 7 890
3 uker: 11 370
4 uker:  14 850
6 uker: 21 810
20+10 leksjoner per uke
2 uker: 18 680
3 uker:  27 610
4 uker:  36 420

Innkvartering

Boligpriser, omtrent prisen i NOK
Vertsfamilie med halvpensjon
Enkeltrom
2 uker:
Ekstra uke:
Dobbeltrom
2 uker:
Ekstra uke:
Vertsfamilie uten måltider
Enkeltrom
2 uker:
Ekstra uke:
Dobbeltrom:
2 uker:
Ekstra uke:
Delt leilighet
Enkeltrom
2 uker: 4630
Ekstra uke:
Dobbeltrom
2 uker:
Ekstra uke:
Informasjon om overnattingskostnad
Leien din blir alltid betalt på stedet i Euro, så vi har valgt å spesifisere en omtrentlig pris i norske kroner på vår hjemmeside. Du bør også være forberedt på å betale et depositum ved ankomst. Kontakt oss for nøyaktig prisinformasjon i Euro.

Kursstart 2023

Kursstart
Med forkunnskaper:  hver mandag
Nybegynnere: 8/1, 5/2, 4/3, 2/4, 29/4, 27/5, 1/7, 29/7, 26/8, 23/9, 21/10, 18/11

Offentlige fridager 2023

Fridager
Enkeltstående fridager: 1/4, 25/4, 1/5, 15/8, 1/11
Juleferie: 23/12 – 6/1 2025

Deltagerkommentarer

Rania 23 år, 16 uker

Milano er en spesiell by som virkelig ikke tiltrekker seg annet enn mote og luksus, men er et veldig godt utgangspunkt med nærhet til mange attraksjoner. Det var mange aktiviteter på kvelden, og det var lett å fonne på ting å gjøre. Jeg vil kalle Milano «en liten storby» ettersom det ikke var noen lange avstander, men du kunne gå fra den ene siden av sentrum til den andre siden på omtrent 40 minutter.

Milano er Italias mest internasjonale by, så foruten alt som er typisk italiensk, kan du finne mat og andre ting fra hele verden, noe jeg syntes var bare positivt da jeg fikk en flott kulturell utveksling fra både Italia og resten av verden. Under leiligheten min var det en italiensk pizzeria samt en sushibar som jeg syntes var fantastisk!

Cecilia 21 år, 13 uker

Det er tre helt fantastiske lærere; Antonella, Bruno og Christina = VERDENSKLASSE! Skolens ansatte var veldig hyggelige og så hjelpsomme!

Pelda 24 år, 8 uker

Jeg har hatt det mye å gjøre og det er virkelig supergøy ​​her! Jeg kommer definitivt tilbake neste år. Min utleier er suveren, jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Været er fint og det er sol. Menneskene her er fantastiske, menneskene jeg bor sammen med og lærerne på skolen. Jeg bor supersentralt og er veldig fornøyd med leiligheten. Lærerne på skolen tar undervisningen veldig seriøst, noe som gir en motivasjon til å studere mer hjemme. Jeg er veldig glad for denne turen!

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982