Sprakresor

Toulouse, Occitanie, Frankrike

Franskkurs i Toulouse på Langue Onze

Stor studentby Rimelige boalternativer Bredt aktivitetstilbud

Skoleinfo:

 • Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Rullestoltilpasset
 • Online & Fjernundervisning
 • Data lab

Langue Onze ble grunnlagt i 1991 og var da den første skolen med språkkurs i fransk i det sørvestlige Frankrike. De har siden gjort seg kjent over hele verden for å være en skole av høy kvalitet med profesjonell og kreativ undervisning.

Språkkursene deres gir deg en dyp innsikt i det franske språket og den franske kulturen, som er avgjørende for å forstå et språk fullt ut.

Langue Onze er medlem av og er offisielt anerkjent av flere nasjonale og internasjonale organisasjoner for språkundervisning og språkreiser som FLE.Fr, TANDEM International etc.

Skolen ligger midt i sentrum av Toulouse, kun 5 minutters gange til det velkjente Place du Capitole og har 7 luftige og solrike klasserom, alle med klimaanlegg.

Toulouse er et godt og rimelig storbyalternativ til Paris og Nice. Skolen har et bredt og spennende utvalg av kurs og fritidsaktiviteter i sitt program. Toulouse er en genuin studentby.

Toulouse

Toulouse i det sørvestre Frankrike er landets fjerde største by. Byen ligger på en fruktbar, flat slette ved elven Garonne. Dette er en av Frankrikes fremste studentbyer, med over 150 000 studenter, og tilbyr en fantastisk atmosfære for studenter på språkkurs, med tilgang til alt man kan ønske seg. Overalt møter du elever fra forskjellige nasjonaliteter som sykler eller går mellom sine hjem og skole.

Fritid

Langue Onze tilbyr studentene et bredt aktivitetsprogram med flere ulike alternativer hver uke. Eksempler på disse aktivitetene er:

 • Guidede turer og «skattejakt» i byen
 • Filmkvelder
 • Sing-a-long på fransk
 • Museumsbesøk
 • Matlagingskurs
 • Sportsaktiviteter
 • Vinsmaking
 • Båtturer på Garonne
 • Restaurantkvelder
 • og mye mer …

I tillegg til dette har byen mye for deg å oppdage på egen hånd. Blant annet anbefales et besøk i teatret le Capitole, som helt sikkert vil bli en uforglemmelig opplevelse. Hvis du er mer interessert i shopping, så tilbyr byen virkelig dette. Det største utvalget av butikker finner du i området rundt Place du Capitol. Det er også lett å komme til byer i nærheten med tog og fly.

Kurs

Språkkurs i fransk

Leksjoner per uke: 20

Skolens standardkurs i fransk tilbys med 20 ukentlige leksjoner som starter hver mandag. Kurset gir deg en solid base i fransk vokabular og grammatikk for å kunne kommunisere effektivt. Dette inkluderer utvikling av dine ferdigheter innen muntlig og interaktiv kommunikasjon, skriving, samt hørings- og leseforståelse. Leksjonene har som mål å øke din språklige selvtillit, utvide din innsikt i fransk kultur og forberede deg på hverdagssamtaler.

Ved et minimumsstudium på 9 uker har du muligheten til å ta en språktest/diplom kalt Evalang Certificate, utviklet av eksperter fra France Éducation International. Hvis du studerer i mindre enn 9 uker, vil du motta skolens eget sertifikat.

Leksjonene kan avholdes enten om morgenen eller om ettermiddagen.

Intensivkurs

Leksjoner per uke: 26

Skolens intensive franskkurs innebærer 26 leksjoner hver uke. Dette inkluderer 20 leksjoner med samme innhold som kursen ovenfor, i tillegg til 6 workshops hver uke for ekstra språktrening innen ulike områder.

Språkkurset tilbys både om morgenen og om ettermiddagen.

Superintensivkurs

Leksjoner per uke: 40

Skolens mest intensive språkkurs består av hele 40 leksjoner hver uke. Dette kurset kan kun bestilles for en varighet på 1-4 uker. Kurset passer ikke for fullstendige nybegynnere i fransk; du må ha minst en elementær nivå ved påmelding. Dette kurset passer for de som ønsker å raskt gjøre fremskritt i språket.

Språkkurset tilbys både om morgenen og om ettermiddagen.

Kombinasjonskurs

Leksjoner per uke: 23+4/8

Dette kurset har samme format som «språkkurs på fransk» med et tillegg på 4 privattimer per uke. Disse timene er tilpasset de individuelle behovene til studenten. Dette programmet kan være egnet hvis du bare er 2-3 uker borte og ønsker å få sjansen til å maksimere språkopplæringen. Hvis du går på språkkurset for arbeidsformål, er dette den typen språkkurs vi anbefaler.

Språkkurs og Fransk Cuisine

Leksjoner per uke: 20+2

På dette franskkurset kombinerer du 20 språkleksjoner i uken med 2 workshops i gastronomiens tegn. I tillegg til studiene, blir du kjent med franske matoppskrifter og får tilberede både klassiske og kreative franske retter. En fransk profesjonell kokk vil selvfølgelig bistå i løpet av kursøktene. På slutten av hver matlagingsleksjon samles alle kursdeltakerne ved bordet og koser seg med måltidet sammen. Kursstart året rundt, minst 2 ukers kurs.

Språkkurs og Vin

Leksjoner per uke: 23 + 1

Dette er et kurs hvor du kombinerer språkstudier på fransk med 23 leksjoner i uken med forskjellige aktiviteter som alle er i vinens tegn. Kurset kan bestilles mellom 2-4 uker og pågår året rundt. Det anbefalte språknivået er B1 før kurset starter. Hver uke er det 1 workshop (mellom 2 og 2,5 timer, i små grupper) med temaet vin. Emnene varieres fra uke til uke. Eksempler på workshops:

 • Prøvesmaking og introduksjon av hvite / røde viner
 • Prøvesmaking av viner fra Languedoc-Roussillon
 • Kombinasjonen av vin og oster
 • Champagne og franske musserende viner
 • og mer!

Innkvartering

I Toulouse kan du velge å bo i en familie, delt innkvartering i en leilighet eller på egen hånd i en liten studioleilighet. Transport fra Toulouse togstasjon eller flyplass er inkludert i prisen uavhengig av type innkvartering du bestiller gjennom skolen.

Vertsfamilie

Å bo i en vertsfamilie er en perfekt måte å komme nær den franske hverdagen på! Du blir tilbudt frokost og middag hver dag, og noen ganger tilbereder familien også en lett lunsj som du kan ta med på skolen hvis du ønsker det. Du kan også booke deg inn på et «Executive-rom» med vertsfamilien – da har du også ditt eget bad.

Noen vertsfamilier mottar også mer enn en student om gangen, så hvis du vil bo i en familie alene, er det viktig å si fra når du bestiller.

Innkvartering hos fransk vert

Hvis du ønsker å bo mer selvstendig, er det å bo i en delt leilighet et godt alternativ. Som student har du da ditt eget soverom, men deler et fullt utstyrt kjøkken og bad med personen (e) du bor sammen med.

Du kan dele husstanden med en familie som leier ut et rom til deg eller en enkeltperson som kan være student eller i jobb. Imidlertid kan denne typen overnatting ikke sammenlignes med å bo i en vertsfamilie, da ingen måltider er inkludert.

Innkvartering med andre studenter er veldig uvanlig i Frankrike, så sjansen for at du får dele bolig med klassekameratene er ikke veldig stor, selv om du kan legge inn et ønske om dette. Sengetøy er inkludert og blir vasket en gang i uken for deg.

Studioleilighet

Hvis du ønsker å bo mer individuelt, kan Langue Onze også ordne med privat leilighet / studioleilighet for deg på forespørsel. Leilighetene er mindre i størrelse, fra 20 kvm og oppover, med fullt utstyrt kjøkken og bad. De fleste leilighetene ligger i større komplekser eller i villaer der eierne også bor. Sengetøy er inkludert, men håndklær kan være bra å ta med. De fleste leilighetene har også en liten hage eller mindre uteplass. Kontakt EduPlanet for priser.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
20 leksjoner per uke
1 uke: 3 830
2 uker: 6 730
3 uker: 9 630
4 uker: 12 530
6 uker: 16 940
8 uker: 22 270
12 uker: 31 550
16 uker: 38 980
20 uker: 48 720
24 uker: 58 460
36 uker: 87 700
Ekstra uke: 2 440
26 leksjoner per uke
1 uke: 4 640
2 uker: 8 350
3 uker: 12 060
4 uker: 15 780
Ekstra uke: 3 480
40 leksjoner per uke
1 uke:  6 500
2 uker: 12 060
Ekstra uke: 5 570
20+6
1 uke: 7 190
2 uker:  13 460

Innkvartering

Pris per uke
Vertsfamilie med halvpensjon
Enkeltrom: 2 960
Ekstra natt: 580
Vertsfamilie med frokost
Enkeltrom: 2 320
Vertsfamilie uten måltid
Enkeltrom med matlagingsmulighet 2 090
Tillegg eget bad
Tillegg per uke 460
Studio 1 person
1-3 uker: 2 960
etter 4 uker: 2 610

Kursstarter 2024

Kursstarter
For de med forkunnskaper: hver mandag
Nybegynnere 8/1, 4/3, 29/4, 1/7, 2/9, 28/10

Offentlige fridager 2024

Offentlige fridager
Enkelstående fridager: 1/4, 1/5, 8/5, 20/5, 15/8, 1/11,  11/11
Juleferie: 23/12 – 5/1 2025

 

Deltagerkommentarer

Michael 52 år, 2 uker

Veldig dyktige lærere og service for oss studenter. Jeg satte spesielt pris på privattimene.

Agnes 20 år, 13 uker

Utrolig lærerikt kurs hvor jeg fikk muligheten til å utvikle meg både muntlig og skriftlig, samt lese- og lytteforståelsen. Hver mandag kommer nye elever i de forskjellige klassene som holder undervisningen i live, og jeg har blitt kjent med så mange hyggelige mennesker fra hele verden takket være dette. Definitivt en uforglemmelig opplevelse!

Jeg hadde fire forskjellige lærere i løpet av tretten uker og hver og en var helt fantastisk. Første gang det var på tide å bytte lære, jeg var usikker og så det som et tap fordi den første læreren min var helt fantastisk. Jeg hadde vanskelig for å forestille meg noen andre. Men jeg innså senere at alle lærere på skolen er like kompetente og engasjerte. Det som virkelig skiller dem er deres favorittemner og hva de velger å fokusere på i undervisningen. Det var veldig utviklende for meg å ha flere forskjellige lærere, da jeg fikk sjansen til å lære språket på mange forskjellige måter.

Eurica 20 år, 36 uker

Plutselig begynte jeg til og med å tenke på fransk, men det beste var nok når jeg forsto franske ordtak. Da visste jeg at jeg virkelig hadde lært et nytt språk!

Sofia 25 år, 4 uker

Veldig bra skole og lærere. Bra opplegg og veldig bra nivå på gruppen, slik at alle var jevngode. Bra med kopiert materiale slik at du ikke trengte å kjøpe en bok med unødvendige deler. Det var en fantastisk helhetlig løsning, det var bare å fikse en flybillett og dra, alt annet ordnet EduPlanet!

Johanna 25 år, 3 uker

Toulouse er en nydelig, passe stor by med mye underholdningstilbud og hyggelige mennesker. En skole med god organisering, dyktige lærere.

Nina 22 år, 13 uker

Stort utvalg av relevante og bra aktiviteter ved siden av, det er virkelig enkelt å bli kjent med andre studenter. Skolens personale var også alltid tilgjengelig med tips om ting du kunne gjøre. Jeg er veldig fornøyd med skolens aktivitetsprogram (og selvfølgelig med all den andre moroa som Toulouse har å tilby)!

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982