Sprakresor

Biarritz, Frankrike

Franskkurs i Biarritz på France Langue

Velkjent fransk skolekjede Liten og personlig skole Bra vertsfamilier Surfing

Skoleinfo:

  • Lånekassestøtte
  • Aktivitetsprogram
  • Air Condition
  • Internett Wifi

France Langue ble grunnlagt i 1983 og har skoler i byene Bordeaux, Paris, Nice og her – i den sjarmerende kyst- og surfingbyen Biarritz.

Denne skolekjeden er kjent for sin høye klasse i forhold til sine språkkurs og undervisning. De er medlemmer av den franske skoleorganisasjonen Soufflé, som garanterer god kvalitet på deres språkskoler. France Langue lærer nå også franske studenter på fremmedspråk, slik at du får muligheten til å ha en god og god utveksling under din språkreise.

Skolebygget ligger sentralt i Biarritz, bare noen få minutters gange til Halles, et livlig område med mange markeder, butikker og koselige kafeer. Herfra er du bare ca 10 minutters gange til stranden, Côte des Basques – stranden – det opplagte stedet for surfere. Alle elever ved skolen har tilgang til felles kjøkken og stue. I skolens lokaler arrangeres det noen ganger andre arrangementer for blant annet franske forretningsmenn. Corinne og teamet hennes er på plass for å ønske alle studenter velkommen!

Hvis du er surfefrelst er en språkreise til Biarritz som skapt for deg. Her finner du den beste bølgesurfing i Europa. Med bare 30 minutter med bil er du i San Sebastián i Spania, hvor bølgene nesten er like bra.

For mer inspirasjon kan du lese i Studerautomlandsbloggen hva EduPlanets student Sofia likte med sin språkreise til Biarritz!

Biarritz

Velkommen til Biarritz, surferes Mekka i Europa. Biarritz er en utrolig vakker, liten og utrolig populær badeby som lyser i alle sommermånedene.

Du kan reise til Biarritz på flere måter. Enten flyr du til Paris for så ta  fly direkte til Biarritz, lyntog TGV funker også og tar rundt 6 timer. I enkelte perioder flyr Norwegian også direkte til Bordeaux, derfra tar det ca 1,5-2 timer med tog til Biarritz.

FRITID

France Langue legger stor vekt på fritidsaktiviteter som ofte er knyttet til skolens språkkurs. Her er mye å se og oppleve!

Biarritz er en sjarmerende by dominert av havet og strandlivet. Det er fremfor alt den beste og mest populære byen i Frankrike for surfing. Her kan du også trene andre idretter som ridning, sykling og golf.

Byen er omgitt av en utrolig vakker natur hvor du kan gå rundt og nyte skjønnheten i det franske miljøet når du er på ferie. Du bør også benytte anledningen og dra til Spania og San Sebastián, som bare ligger en 30-minutters kjøretur fra Biarritz.

Kurs og program

Språkkurs på fransk

Leksjoner per uke: 20

Dette er skolens mest populære språkkurs og kan leses hele året fra 1 uke og videre. Kursets innhold er en blanding av alle elementene i språket og gir en god introduksjon og utdyping i både språk og kultur. Leksjonene starter om morgenen og slutter til lunsj, 20 leksjoner hver uke. Gruppene er på maksimalt 12 studenter, men i lavsesongen september-juni er det vanligvis færre deltakere enn det.

Intensivkurs

Leksjoner per uke: 26

Dette språkkurset er det samme som kurset ovenfor, men utvidet med 6 leksjoner. Ettermiddags leksjoner er ment for ekstra samtale trening. Skal du være borte 1-4 uker anbefaler vi dette kurset for maksimal opplæring i språk!

Språkkurs + Surfing

Leksjoner per uke: 20 + 5

Benytt muligheten til å kombinere dine franske studier med surfing i Biarritz! Dette kurset er skreddersydd for å passe til hver deltakeres behov. Undervisningen holdes vanligvis på den vakre Cote des Basques-stranden i Biarritz. Instruktørene er sertifiserte og svært kunnskapsrike. Også inkludert alt utstyr som våtdrakter og brett og transport i kursprisen! En surfe leksjon er 130 minutter lang og i en uke får du 5 økter. Surfe leksjoner kan kun bookes med et generelt språk kurs. France Langue er partner til Hastea Surf School i Biarritz.

Bolig

Vertsfamilie

Anbefales! Velg mellom enkeltrom eller dobbeltrom (fellesrom) i nøye utvalgte franske familier. Frokost eller halvpensjon er inkludert (som betyr at du får frokost og middag hos vert). Denne innkvarteringen er sterkt anbefalt for alle som leter etter ekstra språkopplæring og ønsker å komme nærmere den franske kulturen og hverdagen. Noen familier bor i sentrum av Biarritz, mens noen kan bo i distriktene Bayonne eller Anglet, så vær så snill å spørre om det er noen spesiell del du ønsker å leve i. Familien vil møte deg ved ankomst og kjører deg hjem, gratis. Nb! Hvis du er under 20 år og drar til Biarritz i høysesongen, juni-august, kan du i noen tilfeller bli hos en annen student i et tomannsrom i samme familie.

 

Residens 

Gjennom France Langue kan du også bestille et studio som et alternativ til en vertsfamilie. Prisen varierer avhengig av sesong.

 

Søke om din egen innkvartering

Hvis du vil søke om din egen innkvartering, går det også bra. I Biarritz er det nok av fritidsboliger og leiligheter i forskjellige prisklasser. Victoria Surf er et alternativ som ligger sentralt i nærheten av både sjøen og sentrum.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
20 leksjoner per uke (tillegg per uke: høysesong 660) 
1 uke: 5 600
2 uker: 9 840
3 uker: 14 280
4 uker: 18 720
6 uker: 25 080
8 uker: 33 120
12 uker: 42 580
16 uker: 56 450
20 uker:  70 320
24 uker: 72 960
Ekstra uke mellom 3000 og 4 020
30 leksjoner per uke
1 uke:  6 800
2 uker:  12 240
3 uker:  17 880
4 uker:  23 520
Ekstra uke:  5 220
20+5 Fransk+Surf
1 uke: 8 180
2 uker: 15 200
3 uker: 18 980
4 uker: 24 920
Surfetillegg
Per uke: 2 780

Innkvartering

Pris per uke
Vertsfamilie, lavsesong
Enkeltrom, halvpensjon 3 650
Enkeltrom, frokost: 2 820
Sesongtillegg 26/5-24/8
Per uke: 490
Bolig, ca pris
Jan-mars, okt-des: 4 320
Mars-juni,  aug-okt 6 030
26/5-24/8 8 840
Bestillingsgebyr 
Engangsavgift: 970
Transfer fra fly- og togstasjon:
En vei På etterspørsel

Kursstart 2024

Kursstart
Nybegynnere: 29/4, 8/7, 2/9
For de med forkunnskaper: Hver mandag

Offentlige fridager 2024

Offentlige fridager
Enkeltstående fridager: 1/1, 1/4, 1/5, 8/5, 9/5, 20/5, 15/8, 1/11, 11/11
Juleferie: 21/12-6/1 2025

Deltagerkommentarer

David 21 år, 9 uker

Boligen er perfekt – takk for alt dere har gjort for meg for å få til dette. Verten, Christian, er super og rommet er flott, beliggenheten er nesten uslåelig og maten er også veldig bra. Jeg er utrolig fornøyd! Skolen har startet bra, og er også fornøyd med det og hvordan hele skolen fungerer. Det føles som om jeg ikke trenger å tenke så mye, som er ganske fint. Det eneste er at været er elendig, men det er ingenting å gjøre med det. Men det er herlig å bo her og oppleve det daglige Biarritz. Så nå venter jeg på sol og varme!

Pär  42 år, 4 uker

Lærerne var gode og brydde seg om undervisningen. Tips, ta noen dager ekstra og reise rundt i området. Aquitaine er veldig hyggelig.

Frida 21 år, 4 uker

Flinke og hyggelige folk på skolen som bryr seg om alles beste. De arrangerte mange aktiviteter og hadde svar på alle slags spørsmål. Bodde på Victoria Surf i sentrale Btz. Kan virkelig anbefale det til andre. Skolen som helhet var enkel, men tilstrekkelig. Fine fellesarealer. Gode ​​bussforbindelser til både Biarritz, Anglet og Bayonne.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982