Sprakresor

St Julians, Malta

Språkreiser for ungdom til Malta på Languages Plus

Ungdomskurs med godt rykte Sol, bad og språk Bo på campus

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Air Condition
 • Internett Wifi

Languages Plus er en organisasjon med mange språkskoler verden over. Deres engasjement og erfaring med å tilby språkkurs til internasjonale studenter har gjort deres ungdomskurs veldig populære!

Ungdomskursene på Malta har som mål å gi kursdeltakerne selvtillit til å  uttrykke seg på engelsk, og bruke språket.

Velg mellom å dra til St Julian´s som tar imot ungdom mellom 14-21 år, eller St Paul´s Bay som tar imot ungdom mellom 12-17 år.

Ungdomskursene arrangeres i trygge omgivelser, med engasjerte ledere på plass. Det er fokus på å trene på engelsk, oppdage landet og kulturen, og treffe ungdom fra alle verdenshjørner. Man deles inn i grupper etter alder og språknivå.

Skolens kvalitet kontrolleres regelmessig av FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta). De sikrer at skolen opprettholder et høyt akademisk nivå.

Dette inngår i EduPlanets pakkepriser på Malta:

 • 20 undervisningstimer á 45 min per uke
 • Kursmateriale
 • Kursdiplom
 • Aktiviteter
 • Utflukter
 • Helpensjon
 • Innkvartering på residens
 • Transfer tur/retur

Det finnes to ulike skoler å velge mellom; en i St. Julian’s og en i St Paul’s Bay.

St. Julian’s

Språkskolen Languages Plus ligger i en rolig del av St Julian´s-bukten, rett utenfor de mer hektiske bydelene i et område som heter St Andrews. Skolen ligger i en vakker bygning fra 1900-tallet, og har et stort campusområde som halles «Club Village». Her blir det tatt imot opp mot 300 deltakere om sommeren. På selve skoleområdet finner du i tillegg til klasserommene også studentboliger, restaurant og bar, volleyballbaner, studierom, bibliotek, biljardrom, tv-rom og en stor hage med kanskje en av Maltas største svømmebasseng! Du vil bo i en residens på skoleområdet i og dele rom med en eller to andre deltakere.

Denne skolen er Languages Plus sin hovedskole på Malta, og her holdes det kurs for voksne hele året.

Regn med en 30 minutters busstur fra skolen for å finne sandstrender på den nordlige delen av øya, ellers finner du også en mindre sandstrand ca. 20 minutters gange fra skolen samt flere steinstrender.

Ungdomskurset i St Julian´s er for deltakere i alderen 14-21 år.

St Paul’s Bay

Koselige og pittoreske St Paul’s Bay på den nordlige delen av øya er et mindre og roligere sted enn St Julian´s, beliggende 10 km fra Maltas hovedstad Valletta. St Paul´s Bay passer for de yngre deltakerne. Her blir det tatt imot opptil 180 studenter på sommeren. Skolen har 9 klasserom med aircondition, og ligger nære strendene og havet, hvilket gjør det naturlig med mange aktiviteter på stranden.

Her bor man i en hotellresidens, og deler rom med en eller to andre kursdeltakere. Det tar omtrent 15 minutter å gå til skolen, og fem minutter å gå til stranden. Kurset tilbys for språknivåene A1-B2.

Kursene blir kun holdt på sommeren, og kun for ungdom mellom 12-17 år.

Fritid

I tillegg til undervisningen har skolen et variert program med ettermiddags- og kveldsaktiviteter som velkomstfest, filmkveld, fotballturnering, zumba, paintball, shopping, riding, go-kart, bowling, volleyball, surfing, quiz etc.

Hver uke arrangeres det utflukter til for eksempel hovedstaden Valletta eller øya Camino med den herlige blå lagunen. Du kan også få muligheten til å bli med på en tur rundt hele Malta. I et kurs på to uker inngår en heldagsutflukt og to halvdagsutflukter. I et kurs på tre uker inngår to heldagsutflukter og tre halvdagsutflukter.

Utover utfluktene inngår aktiviteter på ettermiddager og kvelder, men det finnes også tid til å slappe av ved bassenget. Som eldre deltakere fra 18 år har man mer frihet til å gjøre ting på egen hånd, go kan velge hvilke aktiviteter man vil delta på.

Kurs

Languages Plus sine lærere er høyt kvalifiserte med engelsk som morsmål. De er dedikerte til å hjelpe hver elev med å utvikle seg i språket. Det er internasjonale klasser, og deltakerne kommer fra hele verden. Du kan selv velge hvor langt kurs du vil gå, fra 2-4 uker. Undervisningen er lagt opp til at deltakerne skal føle at de får støtte, plass og tid til å delta aktivt.

Undervisningen består i stor grad av dialog mellom elev og lærer. Lærerne benytter seg av diskusjoner, debatter, spill, rollespill og artikler fra aviser. Dette for å få undervisningen til å bli morsommere og med mer aktuelle emner. Deltakerne får også et innblikk i landets kultur og historie. Etter undervisningen arrangeres det aktiviteter og utflukter.

Ungdomskurs i engelsk

Undervisningstimer per uke: 20

Standardkurset med 20 undervisningstimer á 45 minutter i uken tilsvarer 15 timers undervisning per uke, og er det mest populære kurset. Undervisningen går fra mandag til fredag ca. mellom kl. 09.00-10.30 og 11.00-12.30. Antall deltakere per gruppe er normalt 12-15 (maks 15).

Intensivkurs i engelsk

Undervisningstimer per uke: 30

Om du ønsker et mer intensivt kurs, kan man legge til to undervisningstimer per dag utover standardkurset. Det vil si 30 undervisningstimer á 45 minutter per uke, som tilsvarer 22,5 timers undervisning per uke. Undervisningen går fra mandag til fredag ca. mellom kl .09.30-10.30, 11.00-12.30 samt 13.00-14.30. Ca. 30 % av kursdeltakerne velger intensivkurset. Gruppene på ettermiddagene består av ca. 7-8 deltakere per gruppe.

Workshops

Skolen kan også tilby workshops innen ulike retninger. Disse er helt valgfrie, og ikke noe man må velge.

 • Øve på jobbintervjuer (start 1. og 3. mandagen i måneden)
 • Retorikk og presentasjon (start 2. og 4. mandagen i måneden)
 • Engelsk og drama (start 1. og 3. mandagen i måneden)

Innkvartering

Vi kan varmt anbefale skolens residenser i St Julian’s och St Paul’s Bay. Det er også mulig å bo hos en vertsfamilie, men residens er det alternativet våre studenter har vært aller mest fornøyd med, så derfor har vi valgt å fokusere på denne innkvarteringen.

Residens

St Julian’s

I St. Julian’s bor du på Languages Plus sitt vakre campusområde «Club Village». Du kan velge mellom et to- eller tremannsrom med deltakere fra kurset. Bad deles. Samtlige rom er nylig pusset opp. Residensen ligger på skoleområdet der man har tilgang til alle skolens fasiliteter, i tillegg til et lite vaskerom og et mindre kjøkken som får brukes av studentene. Aircondition i alle rom. Helpensjon (frokost, lunsj og middag) inngår i kurset. Deltakerne deler rom med andre i samme aldersgruppe; 14-15 år, 16-17 år og 18-21 år. Sengetøy og håndklær inkludert, men ta med eget strandhåndkle.

St Paul’s Bay

I St Paul’s Bay bor man i en koselig 3-stjernes hotellresidens med 5 minutters gåavstand til stranden. Residensen tilbyr to- og tremannsrom med aircondition. Rommene og badene ble renovert i 2019. På området finnes det både innendørs- og utendørs svømmebasseng, solterrasser med panoramautsikt over havet, kafeteria, restaurant og en liten snackbar ved bassenget. Fri WiFi på rommene og området. Helpensjon inngår. Residensen ligger 15 minutter fra skolen ved gange. Deltakerne deler rom med andre i samme aldersgruppe; 12-14 år og 15-17 år. Inkludert i prisen er daglig rengjøring, sengetøy og håndklær, men ta med eget strandhåndkle.

Priser og datoer 2024

Pakkepris St Julians
Innkvartering på 3-mannsrom
2 uker 19 100
3 uker 28 360
Innkvartering på 2-mannsrom
2 uker 19 360
3 uker 28 060
Frivillige tillegg
Fun Pack (+4 ekstra aktiviteter)/uke: 840
+10 undervisningstimer/uke: 600
Pakkepris St Paul´s Bay
Innkvartering på 3-mannsrom
2 uker: 22 200
3 uker: 33 000
Frivillige tillegg
Fun Pack (+4 ekstra aktiviteter/uke): 840
+10 undervisningstimer/uke: 600
Hva inngår i prisen?
Undervisning, kursmateriale, kursdiplom, aktiviteter, utflukter, helpensjon, innkvartering på residens samt transfer tur/retur fra Maltas internasjonale flyplass. 

Kursstart 2024

Kursstart
Reisedager: Ankomst søndager med kursstart mandager. Hjemreise lørdager (eller søndager mot ekstra kostnad).
Startdatoer St Julians: 14/1, 21/1, 28/1, 4/2, 11/2, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4, 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6, 30/6, 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4(8, 11/8, 18/8, 25/8, 25/8, 1/9, 6/10, 13/10, 20/10, 27/10
Startdatoer St Paul’s Bay: 30/6, 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8
Kurslengde: Valgfritt antall uker, fra 2 uker og oppover. 1 uke er kun mulig på vår og høst.

Kursstart 2025

Kursstart
Reisedager: Ankomst søndager med kursstart mandager. Hjemreise lørdager (eller søndager mot ekstra kostnad).
Startdatoer St Julians: 5/1, 12/1, 19/1, 26/1
Kurslengde: Valgfritt antall uker, fra 2 uker og oppover. 1 uke er kun mulig på vår og høst.

Fridager 2024

Fridager (ingen undervisning)
Spesielle fridager: 29/3, 7/6, 15/8 (kun i St Julian´s). I St Paul´s Bay er det kun fridag den 15/8.

Deltagarkommentarer

Kristin, mamma till Lovisa 15 år, 2 veckor

Tack för superlyckad språkresa! Vi är så nöjda, kan inte nog uttrycka tacksamhet för hjälp med bokning. Lovisa var enda svenskan, ingen norsk eller dansk deltagare heller, så mycket engelska blev det, en del tyska, tjeckiska och polska också. Lovisa säger också att hon haft bästa läraren någonsin, rektorn på skolan i St Pauls Bay. Första gången Lovisa varit med om att man som elev verkligen ville ha ännu lärarledd undervisning, och absolut inte titta på film. Hela klassen lär ha protesterat mot en kort film, nej, vi vill ha mer lektion med dej!!!

Så, språkresan gav mersmak och Lovisa går nu runt på sin vanliga skola och rekommenderar er på Malta! Stort tack!!

Max 16 år, 2 veckor

En dag kall vinterdag bestämde jag mig. Jag bestämde mig för att åka ensam till Malta. Tidigare hade jag försökt få med mig en kompis men det var ingen som kunde.

Några månader senare, dagen innan då jag skulle åka till Malta var jag supernervös, jag frågade till och med min mamma om hon kunde följa med. Dagen efter tog jag min resväska och åkte själv till den lilla ön Malta. När jag kom till hotellet blev jag väl bemött av personalen som visade mig till mitt rum som jag skulle dela med sju andra. Det första som jag möttes av var en ryska. Ryskan berättade att hon också hade rest till Malta helt ensam. Vi mötte fler och fler som hade åkt ensamma från hela världen tex Polen, Italien och en andra massa länder. Vi hade så kul under två veckor. Man hann nästan inte längta hem för det var aktiviteter hela tiden!

Om du tvekar att åka ensam ta resväskan ändå för det är en av de bästa sakerna jag har gjort!

Elin 16 år, 2 veckor

På två veckor pratade jag inte svenska med någon. Bara engelska hela tiden, med massor av nya människor från väldigt många olika länder, varav några jag fortfarande har kontakt med. Det var heller inte helt fel att kombinera språkkursen med sol och bad och roliga aktiviteter där jag också utvecklade min engelska. Jag har blivit mer van vid att prata engelska samtidigt som jag har blivit mer världsvan och har lättare att prata med nya människor. Alla händelser under en sådan här resa medför lärdomar, och jag kan utan tvekan säga att den här språkresan är det bästa jag gjort i hela mitt liv!

Linnea 17 år, 3 veckor

Fritidsaktiviteterna var något av de bästa. Speciellt lasertag som var 15 min promenad från skolan. Det var en aktivitet som inte bara var något jag aldrig testat i Sverige, men också ett bra sätt att lära känna nya personer. Heldagsutflykterna var helt underbara, platserna man fick åka till var som tagna ur en resebroschyr.

Tips! Prata med så många som möjligt, alla har troligtvis något nytt och spännande att berätta. Att ligga och bränna på stranden må ha varit härligt men det är samtalen med andra människor som jag alltid kommer att minnas.

EduPlanet har hjälpt mig massor. De har kunnat svara snabbt och bra på alla mina och mina föräldrars frågor.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982