Sprakresor

Vancouver, British Columbia, Canada

Engelskkurs Vancouver på St Giles International

Skyline og fantastisk natur Nær Coal Harbour Business English

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Online & Fjernundervisning

St Giles International i Vancouver ligger midt i byens finansområde med nærhet til både shopping, underholdning og severdigheter som Stanley Park og Vancouver Art Gallery. 

Kun et steinkast fra skolen ligger spektakulære Coal Harbour med sine speilblanke skyskrapere og vakre havnepromenader. Skolen tar opp en hel etasje i det moderne kontorbygget med sine 17 romslige klasserom og en kafeteria der det serveres enklere lunsjer. På skolen er det tilgang til gratis internett og språklab med datamaskiner for selvstudier. 

St Giles i Vancouver har blitt tildelt EQA-status (Education Quality Assurance). Dette innebærer at regjeringen i British Columbia har kvalitetsstemplet skolen og deres språkkurs for internasjonale studenter. EQA-stempelet er internasjonalt, og en bra indikasjon på at skolen er kontrollert og når opp de til høye kravene hva gjelder standarden på undervisningen. Les gjerne mer om EQA her. 

Vancouver

Vancouver er kystbyen sørvest i Canada som i tillegg til å være et finanssentrum, også kan tilby et omfattende friluftsliv i varierende landskap. Her finner du grønne regnskoger, høye fjell, vidstrakte strender og mange øyer. Sjekk også ut det gode nattlivet. 

Fritid

St Giles International tilbyr ulike aktivitetsprogrammer som et tillegg til språkundervisningen i klasserommet. Dette for at du som kursdeltaker skal ha muligheten til å oppleve byen du besøker, bli kjent med andre og trene på språket. Om ettermiddagene og kveldene arrangeres ofte utflukter, besøk til museum, musikaler, sportseventer, filmkvelder, tur på puben og mye annet. I helgen kan man ofte dra på dagstur til Whistler Ski Resort, Seattle og også halvdagsturer til Band i Rocky Mountains. 

Kurs

Språkkurs i engelsk

Undervisningstimer per uke: 20

Allment språkkurs i engelsk med 20 formiddagsleksjoner per uke. Kurset fokuserer på konversasjon, grammatikk, og lese-, høre- og skriveøvelser. Du kan selv velge kurslengde fra en uke og oppover, og skolen tilbyr mange språknivåer, fra nybegynner og opp til avansert. 

Formiddag: 09.00-13.00, mandag-fredag.
Ettermiddag: 13.45-17.40 mandag-fredag.

Du kan også velge dette kurset med undervisning på ettermiddagene. Disse kursene gis til en redusert pris.

Intensivkurs

Undervisningstimer per uke: 30

Allment språkkurs i engelsk med 30 undervisningstimer per uke. Kurset fokuserer på konversasjon, grammatikk, og lese-, høre- og skriveøvelser. Du kan selv velge kurslengde fra en uke og oppover. 

Undervisningstider: 09.00-15.30, mandag-fredag.

Platinum Courses

Undervisningstimer per uke: 15, 20, 25, 30 eller 35

Platinum Course er spesielt utviklet for deg som arbeider og ønsker et intensivt språkkurs i en mindre gruppe og for en kortere kursperiode. De fleste deltakere tar dette kurset over 1-4 uker. Velg mellom 15, 20, 25, 30 eller 35 undervisningstimer per uke. Du kan også velge å kun lese «Engelsk for næringslivet», kombinere «Engelsk for næringslivet» med «Generell engelsk», eller kun lese «Generell engelsk». Maks fem deltakere per gruppe, og en stor variasjon av nasjonaliteter. Kurset fokuserer på det viktigste innen arbeidssituasjoner:

 • Vokabular og uttrykk
 • Forhandlinger
 • Møter og diskusjoner
 • Muntlige presentasjoner
 • Skrivetrening for e-mail og brev
 • Telefon- og sosialkonversasjon

Deltakerne oppfordres til å prate mye for å få inn flyten i språket, og virkelig anvende sine kunnskaper i og utenfor skoletid. Kurset er for deg som ønsker et kort og intensivt engelskkurs. Kursene tilbys på ulike språknivåer, og kan kombineres med privattimer. Undervisningen finner sted på skolens spesielle Platinum Centre. 

English for Business

Undervisningstimer per uke: 20+8

Kurset English for Business, med 28 undervisningstimer per uke, inneholder 20 leksjoner generell engelsk i kombinasjon med 8 leksjoner Business English. Dette kurset holdes i noe større klasser og retter seg mot deg som behøver trening i allmenn engelsk, men ønsker noe fokus mot Business English. Kurset holdes i den allmenne delen av skolen, og du kan velge mellom en varighet på 2-8 uker med bestemte startdatoer. 

30+ kurs

Undervisningstimer per uke: 20

Er du minst 30 år og planlegger et kurs på mellom 1-10 uker, kan du velge St Giles 30+ kurs i engelsk. Kurset pågår i en bestemt periode på sommeren og fram til tidlig høst hvert år. Du leser med andre på samme alder som deg, og skolen tilbyr også et tilpasset aktivitetsprogram. Som kursdeltaker får du også tilgang til visse utvalgte eventer som normalt bare gis til studenter på Platinumkursene. Laveste språknivå: B1+. 

Undervisningstider: 09.00-13.00, mandag-fredag.

Innkvartering

Vertsfamilie

Nøye utvalgte vertsfamilier der man bor på enkeltrom med halvpensjon inkludert (frokost og middag). Ved å bo hos vertsfamilie får du en fantastisk mulighet til å praktisere språket og oppleve kulturen. Familiene bor vanligvis 30-45 minutter fra skolen.

Superior Vertsfamilie

Bo hos vertsfamilie med tilgang til eget bad og noe høyere standard enn hos en vanlig vertsfamilie. Passer for voksne kursdeltakere som ønsker litt mer privatliv. Velg mellom frokost eller halvpensjon.

Residens

YMCA Residence

Denne residensen er åpen året rundt for studenter ved St Giles. Du kan velge rom med privat eller delt bad (på hjemmesiden har vi oppført pris for delt bad). YMCA Residence ligger 15 minutters gange fra skolen.

APT Living

30 minutter med buss fra St Giles ligger APT Living som består av flere mindre studioleiligheter med privat bad. For å kunne booke her, må du bestille et opphold på minst tre måneder. Frokost er inkludert i prisen.

Priser & Datoer 2023

Kurspriser
20 leksjoner per uke
2 uker: 6 200
3 uker: 8 660
4 uker: 10 070
6 uker: 14 470
8 uker: 18 380
30 leksjoner per uke
2 uker: 7 060
3 uker: 9 960
4 uker: 11 510
6 uker: 16 630
8 uker: 21 040
13 uker: 32 320
16 uker: 39 490
20 uker: 49 040
Ektra uke: 2 390
Platinum Course 15 leksjoner per uke
1 uke:  6 160
2 uker: 10 960
Platinum Course 20 leksjoner per uke
1 uke: 8 940
2 uker: 16 450
3 uker: 23 640
Kursmateriell på St Giles
På St Giles skoler kan du velge å låne eller kjøpe bøker direkte fra skolens resepsjon.
Pris per bok:  CAD 100 per bok. En rabatt på omtrent 10% gis på bøker hvis kjøp gjøres på skolen. Bøker kan også lånes mot et innskudd.

Innkvartering

Pris per uke
Vertsfamilie med halvpensjon
Priser september-juni
Enkeltrom: 2 180
Dobbeltrom: 1 20
Priser juli-august
Enkeltrom: 2 400
Superior Vertsfamilie med halvpensjon
Priser juli-august
Enkeltrom: 2 930
Dobbeltrom: 2 350
Priser september-juni
Enkeltrom: 2 730
Dobbeltrom: 2 260
Studenthjem YWCA
Priser januar-april
Enkeltrom, delt bad: 8 030
Priser mai-september
Enkeltrom, delt bad: 8 030
APT Living
Enkeltrom, pris fra*: 12 220 per måned
*Frokost, WiFi og eget bad er også inkludert i denne prisen.
Bookingavgift innkvartering
Engangsavgift: 1 896

Kursstart 2023

Alle språkkurs
Kursstart: Hver mandag. For Cambrigekurser, kontakt oss for datoer og kursperioder.

Offentlige fridager 2023

Fridager
Enkeltstående fridager: 2/1, 20/2, 7/4, 22/5, 3/7, 7/8, 4/9, 9/10, 13/11, 25/12
Juleferie: 25-29/12 2023

Deltagarkommentarer

Therese 25 år, 2 veckor

Fräsch skola med ett perfekt läge mitt i downtown Vancouver! Skolan var alldeles lagom stor och det var lätt att komma i kontakt med både andra studenter och personalen. Språkkursen var givande och om jag hade kunnat skulle jag definitivt stannat längre. Ett plus var den feedback man fick utöver sitt intyg när man slutade, med tips om hur man kan fortsätta förbättra sin engelska även efter sin kurs. 

Jag trivdes med mitt boende i värdfamilj. Bussen till skolan tog ungefär en halvtimme, och väl i downtown tog jag mig mestadels runt till fots. Det gick bra att promenera längs såväl shoppingstråk som parker och stränder 🙂 Ett annat tips är att hyra en cykel (eller köpa om du stannar längre), då det är ett perfekt sätt att ta sig runt, inte minst i Stanley Park med sina fantastiska vyer ut över havet och bergen och in mot Coal Harbour’s skyskrapor. Favorittransportmedlet blev dock den flytande Sea Bus:en över fjorden mellan downtown och Norra Vancouver! 

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982