College

München, Tyskland

Studere i utlandet på EU Business School München

Internasjonale utdannelser innen business Høy standard Lærere fra bransjen Mulighet for transfer

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Data lab

EU Business School er viden kjent for sin høye standard blant både studenter og fakultetet. Skolen ble grunnlagt i 1973 og har siden da levert førsteklasses utdannelser, stimulerende undervisningsmiljø og har et nettverk av campuser i ulike land. 

Bachelor-utdannelsene på EUBS gis i samsvar med University of Derby (EUBS Barcelona) og University of Roehampton (EUBS München), hvilket muliggjør at du som student kan få støtte fra Lånekassen. EU Business School er også kjent for sine internasjonale studenter fra hele verden, som du får være en del av i tillegg til den gode utdannelsen. 

Skolen er akkreditert av blant annet Association of Collegiate Business Schools and Programs, hvilket er en meget prestisjefull utmerkelse. Studenter som går på EUBS har muligheten til å søke transfer mellom ulike campus ettersom skolen også holder til i Barcelona, Genève og Montreux. Studenter kan altså for eksempel begynne sin utdannelse i München, fortsette i Barcelona og avslutte i Genève. Studieplanen er samkjørt mellom skolene, noe som gjør det enkelt å søke transfer. All undervisning skjer på engelsk. 

Vi i EduPlanet hjelper deg kostnadsfritt med informasjon og veiledning når du søker deg til EUBS gjennom oss. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om universitetet!

München

Oktoberfest, lederhosen og blåseinstrumenter er alle gitte komponenter i denne tradisjonelle tyske byen som er hovedstaden i Bayern. München er Tysklands tredje største by og er svært populært blant tyskerne selv.

Fritid

Det finnes nok å gjøre i München. Du kan gå rundt i byen, besøke Nymphenburgslottet, besøke FC Bayern München sin hjemmearena Allianz-Arena, oppleve parkene, museene og kunstutstillinger. Om du befinner deg i byen i slutten av september og starten av oktober må du selvfølgelig få med deg Oktoberfest som pågår i to uker og lokker besøkende fra hele verden. Her kan du drikke så mye øl du bare orker, og nyte festlighetene på denne sprudlende festivalen! 

EU Business School tilbyr Bachelorprogrammer for Business (BSc) med mulighet for spesialisering innenfor ulike områder. Deres bachelor i Business gir deg eksamen i siviløkonom. 

Skolens undervisningsmål er å kombinere teoretiske kunnskaper med profesjonelle arbeidsmetoder. Undervisningen bygger mye på case-metodikk, og studiemiljøet er personlig og studentorientert. Klassene har maks 25 elever, og lærerne er engasjerte og jobber selv innenfor bransjen. 

Kurs

Bachelorutdannelser (BA, BSc)

Programmene listet opp nedenfor tilbys hos EUBS på bachelornivå. Utdannelsen innen International Business er akkreditert av og i samarbeid med det høyt rangerte University of Roehampton i London. Studenter har derfor rett til støtte fra Lånekassen. De andre BA-utdannelsene er per nå ikke støttet av Lånekassen, men om du finansierer studiene selv er de også et veldig bra alternativ. 

Bachelor (BSc, Hons) in International Business

Bachelor i International Business er et populært program som gis i samarbeid med University of Roehampton, og varer i seks semestre/tre år. Studentene setter seg inn i vår komplekse moderne businessverden. Programmets mål er at studentene gjennom en mengde kurs innenfor ulike disipliner skal få en bred kunnskap om alle funksjonelle businessområder og praktisk erfaring som forberedelse til en sjefssstilling innenfor en internasjonal bedrift eller organisasjon.

International Business

Allmenn og bred retning innen Business. Alle områdene har internasjonalt og globalt fokus. Målet er å gi deg et godt grunnlag for å innta en sjefsstilling, og ha kunnskaper innenfor mange ulike businessområder, for eksempel kunnskap om analyser, strategisk planlegging, utvikling, salg, markedsføring og HR. Utdannelsen ender altså med en eksamen innen siviløkonomi. Les mer om programmet her!

Bachelor (BA, Hons) in Business Management

EU Business School har også gode Bachelor-program innen Business og Management med fokus på spesifikke områder. Målet er å forbedere deg på en sjefsstilling innen disse områdene. Det legges stor vekt på lederskap og management. Programmet gis i samarbeid med University of Derby. 

Business Management

Generell utdannelse med fokus på å jobbe som økonomisjef.

Business Management & Marketing

Dagens markedsføring i en global verden med moderne verktøy og teorier.

Business Management & Finance

Forbereder deg på sjefsstillinger innen finansindustrien, eller i foretak med finansieringsansvar.

Business Management & Enterprise

Forbereder deg til å jobbe som entreprenør, eller arbeid innen større foretak med utvikling innenfor business.

Business Management & Human Resources Management

Arbeid med HR og utvikling er personell.

Les mer om studieprogrammene her!

Masterutdannelser (MBA og MSc)

EU Business School har også Master-utdannelser for deg som arbeider innen business.

Les mer om studieprogrammene her!

MBA-programmet er designet for deg som har minst to år yrkeserfaring med arbeid innen business. Du kan studere fulltid (1 år) eller deltid (2 år), med mål om å gi deg en sjefsstilling og rask karriereutvikling. Innenfor MBA- og MSc-programmene kan du velge blant fordypningene som er listet nedenfor. Om du har mindre enn to års yrkeserfaring, kan du ta en Master eller MSc i stedet. 

International Management (MBA, MSc)
Management (Master)
Marketing (Master)
International Marketing (MBA)
International Business (MBA)
Finance (Master)
Global Banking Finance (MBA)
Tourism & Hospitality (Master)
Leisure & Tourism Management (Master)
Innovation & Entrepreneurship (Master)
Fashion & Luxury Business (Master)
Digital Business (Master, MBA)
Entrepreneurship (MBA)
Design Management (MBA)
Project Management (MBA)
Sports Management (MBA)
Communication Public Relations (MBA)
Humans Resource Management (MBA)

Innkvartering i München

EUBS hjelper sine studenter med innkvartering. Det vanligste er å bo i delt leilighet med andre studenter. Du er også velkommen til å finne en egen bolig på egen hånd. Du kan finne innkvartering via agenter i landet eller på det private markedet som skolen gjerne tipser om. 

Priser & datoer 2023/2024

Kurspriser per studieår
Søknadsavgift: 200 EUR
Bachelor, 3 år (6-7 semester): 13 500 EUR
Master, 1 år ( 3 semester) 15 600 EUR
MBA, 1 år ( 3 semester) 21 900 EUR

Viktige datoer

Kursstart
Bachelor (BA, BBA): okt, feb, juni, aug
Bachelor (BA Hons): okt, feb
Master (MBA, MSc): jan, mars

Søknad

Vi hjelper deg med å søke deg til EU Business School kostnadsfritt. Kontakt oss, og vi vil sende deg mer informasjon og søknadsdokumenter. Du sender inn din komplette søknad til info@eduplanet.no.

Du trenger følgende for å søke til et bachelorprogram:

 • EU Business Schools søknadsskjema (dette får du av oss).
 • Sertifisert (stemplet og signert) kopi av ditt vitnemål fra videregående skole oversatt til engelsk. Din videregående skole vil hjelp deg gratis med dette.
 • Engelsk test: IELTS 6.0 for BA eller 6.5 for Masters / TOEFL 80 for BA eller 89 for Masters. Du kan også velge å ta Duolingo-testen (som er en rimeligere variant)
 • Et kortere essay eller en videopresentasjon på 2-3 minutter.
 • 2 anbefalingsbrev, f.eks fra lærere eller arbeidsgivere.
 • 3 passfoto eller digitalt passfoto.
 • Hvis du søker på et av deres (hons) programmer, må du ha en gjennomsnittskarakter på minst 4.

Vær oppmerksom på at all vår hjelp er gratis, for eksempel hjelp med søknad, studiestøtte/Lånekassen, studieplanlegging etc.

Krav for opptak på MBA- og Master-programmene

For Master (MSc) gjelder i prinsippet de samme kravene som for bachelorprogrammet, i tillegg til:

 • tidligere akademisk erfaring med minst en bacheloreksamen.
 • engelsknivå tilsvarende minst IELTS 6,5 poeng eller TOEFL 89 poeng (internet based) eller CAE C1 med 176 poeng.
 • studieresultat med minst GPA 3.0 eller tilfredsstillende resultat fra en GMAT-test eller GRE-test eller et godkjent intervju med EUBS.

Om du ikke møter disse kravene kan du også bli tatt opp gjennom et intervju og vurdering av skolens Admission Committee.

For MBA er det i utgangspunktet de samme kravene som for bachelorprogrammet, men i tillegg til at du må ha enten tidligere faglig erfaring eller solid arbeidserfaring som svarer til minst to år hvor du har noen form for lederansvar. Vi kan teste engelsknivået med skolen online. Ta kontakt hvis du vil vite nøyaktig hva som kreves.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982