College

Madrid, Spania

Studere i utlandet på Universidad Europea de Madrid/Valencia/Alicante

Topputdanninger på moderne skole Attraktive byer Campus med mange studenter

Skoleinfo:

  • Lånekassestøtte
  • Kafeteria
  • Snacksautomat
  • Air Condition
  • Interaktive tavler
  • Internett Wifi
  • Rullestoltilpasset
  • Online & Fjernundervisning
  • Data lab

Universidad Europea har campus både i Madrid, Valencia og Alicante men det største ligger selvfølgelig i flotte Madrid. 

Universitetet har totalt ca. 14 000 studenter. Universidad Europea (UE) ble grunnlagt i 1995, og har kun studier som er godkjente og som går under European Higher Education Area. Det er et internasjonalt universitet, og programmene holdes både på engelsk, eller kombinert engelsk og spansk.

Å studere på UE er en internasjonal og flerkulturell opplevelse ettersom studentene kommer fra mange ulike land. Ettersom universitetet ligger i Madrid, får man i tillegg også alt som Spania har å tilby med tanke på språk og kultur. Skolen tilbyr også språkkurs for de som ønsker å lære språket i tillegg.

Universidad Europea de Madrid

Madrid er Spanias hovedstad og den største byen i landet. De som velger å studere her kombinerer det med det rike shoppingtilbudet, fornøyelser, kultur, restauranter, barer, og ikke minst det sprudlende livet og alle de fascinerende stedene man kan besøke. Madrid er kjent som «byen som aldri sover», og oppleves som veldig spansk. Med andre ord er dette en by for den som vil ha mye av alt.

Universidad Europea de Valencia

Valencia er en storby kjent for fotballaget Valencia CF, appelsiner og den spanske retten paella. Byen har fargerike torg, livlige markeder og storslagne bygninger, blant annet den flotte katedralen. Det er en livlig by som er utmerket for studenter.

Universidad Europea de Alicante

Alicante er en veldig populær spansk by med mer enn 300 soldager i året. Der finnes det noe for enhver smak – Playa del Postiguet, Playa de la Albufereta, den magiske havnepromenaden Explanada de Espana, Castillo de Santa Barbara… Universidad Europea ligger ca 20 gangavstand fra stranda. Denne byen tilbyr også gode shoppingmuligheter for eksempel i de moderne handlegaten Avenida de Maisonnave. Det er en veldig fin by for studenter som ønsker å ha forskjellige ute og inne aktiviteter gjennom hele året.

Fritid

På campus både i Madrid og i Valencia finnes treningssentre for den som liker å trene. Det finnes også ulike studentklubber man kan melde seg inn i, som arrangerer flere eventer. Utover skolens aktiviteter ligger Madrid by kun en halvtime unna skolen med sine tilbud. I Valencia er det enda kortere avstand til byen, og ikke minst til stranden! Fly i en time eller to, så når du også store deler av resten av Europa.

Kurs

Universidad Europea har et stort studietilbud, men bare utvalgte program og kurs tilbys på engelsk, disse har vi listet opp nedenfor. Om du vil utforske deres studieprogram ytterligere, kan du gjøre det på deres hjemmeside her.

Bachelor & Master Degrees

Du kan ta en Bachelor’s Degree (BA) på 4 år, en Double degree på 5 år eller en Master (MS) på 1 år (utover en Bachelor på 4 år) innenfor områdene nedenfor. De har også Master in Business Administration (MBA) som retter seg mot deg som allerede har en BA, og med noen års yrkeserfaring.

Noen studier er på engelsk, andre er på engelsk med innslag av spansk, så kalt Bilingual. Bilingual innebærer at undervisningen de første årene er på engelsk, og deretter også på spansk. Ingen av studiene nedenfor krever noen forkunnskaper i spansk. Om du vil starte på et Bilingual-program og ikke kan spansk, vil universitetet sørge for spanskundervisning.

BA Dentistry

I Madrid, Valencia og Alicante 5 år. Alle kurs i Madrid er på engelsk, men praksis er delvis på spansk. I Valencia og Alicante er det undervisning på spansk fra år 4.

BA Architecture

5 år, kurs på engelsk år 1-2, fra år 3 delvis på spansk.

Global BA och MBA Business Administration

I Valencia, 4-5 år, alt på engelsk.

Global BA International Business

I Madrid, 4-5 år, alt på engelsk.

Global BA International Relations

I Madrid, 4-5 år, alt på engelsk.

Global BA International Business + International Relations

I Madrid, 4-5 år, alt på engelsk.

BA och MBA Sport Management

I Madrid, 4-5 år, alt på engelsk.

MS Sport Marketing

I Madrid, 1 år, alt på engelsk.

BA Tourism and Leisure Management

I Valencia, 4 år, alt på engelsk.

BA Aerospace and Aircraft Engineering

I Madrid, 4-5 år, alt på engelsk.

BA Biomedical Engineering

I Madrid, 4 år, de første årene på engelsk, siste årene delvis på spansk.

Innkvartering

Residens på Campus

På campus Villaviciosa de Odón tilbyr Universidad Europea de Madrid studentene to ulike residenser. Å bo på residens på campus gir en trygghet og nærhet til studiene. Dette gir flere fordeler, blant annet adgang til treningssenter som gjør at du kan utnytte universitetets treningstilbud.

Finne boalternativer på egen hånd

Vil du finne et sted å bo på egen hånd, kan du for eksempel besøke UEs bostedsportal hvor det legges ut annonser om ulike boalternativer. Det kan være et rom hos en vertsfamilie, leilighet eller kollektiv.

Tips til deg som er internasjonal student

Universidad Europea har mange internasjonale studenter. Besøk gjerne denne siden og les mer om hva du kan gjøre for å forberede deg før du drar.

Priser & datoer 2024/2025

Studier på engelsk. Pris per studieår
Bachelor Degrees [x]
Dentistry: 20 880 EUR
Psychology: 10 680 EUR
Architecture: 13 200 EUR
OBS! En årlig reservation fee på 1 000-3 200 EUR tilkommer for å takke ja til din plass hvert år. Det tilkommer også flere andre avgifter, kontakt oss for mer informasjon!
Studier på spansk. Pris per studieår
Bachelor Degrees
Medicine (Madrid): 20 280 EUR
OBS! En årlig reservation fee på 1 000-3 200 EUR tilkommer for å takke ja til din plass hvert år. Det tilkommer også flere andre avgifter, kontakt oss for mer informasjon!

Viktige datoer

Søknadsfrister
Dentistry, Madrid: Opptak: jan-mai
Dentistry, Valencia: Opptak: jan-aug
OBS! Opptak baseres på prinsippet «førstemann til mølla»
Andre program: Ingen deadline
Semesterdatoer
Høstsemester: Sept – jan
Vårsemester: Jan – juni

 

Søknad

EduPlanet hjelper deg med søknaden til Universidad de Europea (UE) helt kostnadsfritt! Kontakt oss for å begynne på din søknad allerede i dag.

Søknadsprosess

Programmene krever et godkjent vitnemål, deretter kreves det at du gjennomfører en engelsktest og et intervju.Vi guider deg gjennom hele søknadsprosessen som foregår på nett.

  • For tannlegeprogrammet må du gjennomføre en opptaksprøve som vi kan hjelpe deg med å forberede deg til. Kontakt oss for tips.

Søknadsdokumenter

Dette trenger du for å søke til UE:

  • Godkjent vitnemål
  • Personlig brev (ikke krav om det for alle programmer)
  • Enkel opptaksprøve i form av en logikk og en generell kunnskapsprøve på nett
  • Nettintervju hvor blant annet din motivasjon vurderes
  • For noen programmer en egen portefølje eller annen dokumentasjon. Det kreves imidlertid ingen portefølje for arkitektur
  • Portfolio eller annen dokumentasjon, avhengig av program.
  • CV, for Master og MBA

Ingen av programmene krever forkunnskaper i spansk. Om du vil starte på et Bilingual-program og ikke kan spansk, vil universitetet gi deg undervisning i språket. For de programmene som har undervisning eller praksis på spansk, må du gjøre en spansk språktest før du begynner, selv om du ikke kan noe spansk.

Kontakt oss for en søknadsguide, slik at du enklere kan finne frem til hvilke dokumenter du trenger for å søke, og hvordan prosessen foregår.

Studentkommentarer

Joakim 21 år

Det bästa förutom att UEM ligger i Madrid, är att det är grymt fräscht och snyggt överallt! Lärarna är bra också, men det är ganska annorlunda från Sverige och man har mer press på sig att faktiskt prestera.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982