College

Brisbane, Melbourne, Adelaide, Sydney, Auckland

Studere i utlandet på Torrens University

Raskest voksende uni i Australia Moderne campus i flere byer Tett på bransjen

Skoleinfo:

 • Lånekassestøtte
 • Opptak på grunnlag av karakterer
 • Internett Wifi
 • Visumkrav

Torrens University består av flere ulike utdanningsleverandører.

Torrens University er et universitet hvor flere ledende australske og New Zealand høyskoler innen områder som Business, Design, IT & web, Photo, Hospitality & Tourism, Health etc. er samlet . De har til sammen mer enn 22 000 studenter, hvorav halvparten er internasjonale.

De er ekstra stolte over at de de siste årene har blitt kåret til et av de 10 beste universitetene i Australia. En årsak til dette er også at over 90 % av de som tar eksamen får jobb umiddelbart etter utdanningen. Når du har studert minst 2 år på akademisk nivå i Australia, har du som internasjonal student, rett til å jobbe fulltid i 6 år i Australia.

Hvis du presterer godt under studiene, er det gode muligheter for å søke stipend fra dem på 10 % – 35 % av kursavgiften. Alt dette til sammen gjør Torrens University og deres høyskole populære blant internasjonale og svenske studenter.

Billy Blue College of Design (Sydney, Brisbane, Melbourne)

Dette er skolen for deg som ønsker å jobbe med design, media og grafisk form, og er ute etter en utdanning av høy klasse.

Skolen har vært i drift siden 1986 og utdanner årlig et stort antall elever i kreative fag, som alle har den fellesnevneren at de ønsker å jobbe med farge og design. Internasjonale studenter kan også studere ved skolens campus i Melbourne og Brisbane.

Billy Blue College anser seg selv som en samarbeidspartner til designbransjen og skolen samarbeider svært tett med bransjen, noe som fører til at de tilpasser kursene sine til det de føler trengs i arbeidslivet. I tillegg lar skolen også profesjonelle designere holde workshops og forelesninger slik at studentene virkelig får en utdanning som er godt tilrettelagt for arbeidslivet.

Noen av programmene elevene lærer er Photoshop, InDesign, Illustrator, Flash, Maya og Dreamweaver. Elevene som velger å studere ved Billy Blue er svært designinteresserte og engasjerte, noe som fører til en veldig flott og kreativ atmosfære på skolen. Etter hvert semester arrangerer skolen en «Graduate Exhibition» hvor sisteårsstudentene får sjansen til å stille ut ulike prosjektarbeid. Ved disse anledningene inviterer skolen ulike partnere og designere og studentene får virkelig sjansen til å vise frem det de har lært og også muligheten til å møte potensielle fremtidige arbeidsgivere.

Skolen måler årlig hvor mange elever som får jobb etter opplæring og det har vist seg at hele 85 % får jobb etter endt utdanning!

Når du bestiller studiene ved Billy Blue College gjennom EduPlanet får du gratis hjelp med søknad, informasjon, visum og Lånekassen.

Media Design School (Auckland)

Media Design School (MDS) er Torrens Universitys nyeste høyskole med et nytt campus i ultramoderne bygninger. Prisbelønte lærere, bransjeinspirert studiemiljø og ledende programvare og teknologi er bare noen av grunnene til at dette er New Zealands beste skole for animasjon og spillutvikling. MDS har en definitiv spillprofil og har nisjet seg inn som en designskole mot animasjon og spilldesign. Hvis du leter etter likesinnede og lidenskapelige klassekamerater, finner du dem her. Ta en titt på nettsiden deres og la deres kreativitet og teknologi tale for seg selv!

Torrens University (Sydney, Brisbane)

Dette er en fremragende og prisvinnende skole innen næringsliv og kommunikasjon.

Klassene er små og undervisningen ledes av engasjerte og bransjeerfarne lærere. Universitetet har svært god kontakt med næringslivet, og studenter som studerte ved skolen jobber i dag i globale selskaper som Warner Bros, Estee Lauder, The Music Network, Hilton, World Masters og Smart.

Særlig fordelaktig er det at skolens kurs inkluderer praksis. Dette gjør at du som student får enda mer praktisk erfaring og at du tidlig kan knytte verdifulle kontakter. Som student får du ta del i skolens nettverk av interessante organisasjoner både når det gjelder praksisplasser og når du senere er klar for å starte karrieren og søke jobb. Praktiske forberedelser som skriving av CV og forberedelse til intervju er eksempler på støtte som skolen tilbyr.

Studiesteder

Enten du studerer i Sydney, Brisbane eller Melbourne, er det et vell av aktiviteter å unne seg. Utforsk storbyenes utvalg av shopping, museer, restauranter, puber og fantastiske grønne parker. Alle de tre byene er også havnebyer som ligger ved kysten, så det er aldri langt til strand, sol og bading!

Sydney

Bygget rundt en av verdens vakreste havner, med et pulserende natteliv og et klima som ikke vil etterlate mange skuffet, er Sydney, med sine 4 millioner innbyggere, den perfekte byen for å studere i utlandet. Her kan du spasere rundt i romantiske Darling Harbour forbi overfylte restauranter der salsaen dundrer fra høyttalerne og se solnedgangen gjemme seg bak horisonten.

Brisbane

Brisbane er hovedstaden i Queensland, også kjent som Sunshine State. Byen er bygget rett ved Brisbane-elven, som ca. 15 km unna åpner ut i Stillehavet. Klimaet er subtropisk, noe som betyr lange varme somre og kortere milde vintre. Nærheten til sjøen gjør Brisbane til et populært reisemål dersom du ønsker å f.eks. snorkle eller lære å surfe.

Melbourne

Melbourne er en av Australias største byer, og ligger i delstaten Victoria, i den sørlige delen av landet. Byen har en veldig flerkulturell atmosfære, og omtales ofte som landets ‘kulturhovedstad’. Melbourne byr på et bredt spekter av blandede opplevelser, hvor det er lett å finne noe som passer alle.

Adelaide

Adelaide er en innbydende og trivelig by med ca 1, 1 millioner innbyggere, noe som gjør den sammenlignbar med Stockholm. Adelaide ligger i Sør-Australia, og er en kompakt by som er lett å finne og er omgitt av frodige grønne parker. Gatene er fulle av koselige kafeer og restauranter med mat fra hele verden. I byens omgivelser finner du surfestrender og nasjonalparker som er vel verdt et besøk.

Auckland

Byen ligger mellom havnene Waitemata i øst og Manukau i vest og byen har rundt 1,5 millioner innbyggere. Denne naturrike byen er New Zealands største, og har en fantastisk setting med storslått natur, innbydende strender, pulserende natteliv og en gjestfri befolkning.

Auckland er en ekte studentby som byr på spennende arrangementer, konserter og festivaler. Nyt byens lange strender, besøk interessante museer eller prøv mat og drikke på en av de mange restaurantene. I løpet av din tid i New Zealand har du også sjansen til å prøve eventyrlige aktiviteter, som fotturer og rafting. Som en introduksjon til studietiden din arrangeres det en introduksjonsuke slik at du raskt blir kjent med andre studenter og får informasjon om morsomme arrangementer.

 

Studier

Under Torrens University finner du en lang rekke ulike fag og kurs ved de ulike collegene/skolene. Nedenfor er noen eksempler på hva de ulike skolene har å tilby.

En Bachelor (BA) tilsvarer et bachelorprogram her i Norge, vanligvis på 3 år. Masterprogrammer og Postgraduate Diplomas (MS, MBA) er du kvalifisert for dersom du allerede har studert et bachelorprogram, men noen av disse har tilleggskrav, så sjekk dem før du starter en søknad! Vi har listet opp programmene vi synes er mest interessante, men hvis du vil bla gjennom flere alternativer eller lese mer om et av programmene, kan du gjøre det her!

Hvis du har fullført et bachelorprogram ved Torrens University og deretter fortsetter til deres Graduate Certificates, vil du også motta et 30 % til 35 % stipend på sertifikatkurset ditt!

Business

Bachelor

Bachelor in Business-programmet tilbys som et generelt program, men er også tilgjengelig med følgende fordypninger: Markedsføring, Informasjonssystemer, Event Management, Entreprenørskap og Sportsledelse. De har også en Bachelor of Commerce (Regnskap).

Master og MBA

Dette Master in Business-programmet tilbys med enten en fordypning i administrasjon eller Analytics. Men de har også en Master of Professional Accounting og en Master of Global Project Management. Master in Business Administration (MBA) er et klassisk lederprogram som tar sikte på å jobbe i ledende stillinger og krever arbeidserfaring

Design

Bachelor

Bachelor of Design tilbys med to spesialiseringer: Branded fashion Design og Communication Design. Bachelor i digital mediedesign med tre spesialiseringer: 3D-design & animation, UX og webdesign og film- og videodesign. Skolen tilbyr også Bachelor i interiørdesign med to spesialiseringer: kommersiell og privatbolig.

Spilldesign

Bachelor

Bachelor of Media Design tilbys innen tre retninger: Graphic Design, Interactive – UX/UI Design o Motion Design. Bachelor of Software Engineering tilbys innen to retninger: Artificial Intelligence (AI) og Game Programming. De har også Bachelor of Creative Technologies – Game Art og Bachelor of Art & Design (3D Animation & VFX).

Master

De tilbyr også en Master in Design.

Teknologi

Bachelor

Bachelor of Software Engineering har studieretningen Artificial Intelligence eller Game Programming. De har også bachelor-program innen Information Technology, Cyber security og Game Design & Development.

Health Sciences

Bachelors

Bachelor of Health Science tilbys innen seks studieretninger: Aesthetics, Chinese Medicine, Naturopathy, Western Herbal Medicine, Clinical Nutrition og Clinical Myotherapy. De tilbyr også Bachelor of Nursing og Bachelor of Nutrition.

Masters

De har også en Master of Public Health.

Hospitality

Bachelors

Bachelor of Business med studieretninger innen: Hospitality Management, International Hotel & Resort Management og Tourism Management.

Masters

De tilbyr også en Master of International Hotel Management.

 

 

Innkvartering

Skolen tilbyr ingen egen innkvartering, men det finnes nettsider der du kan finne bolig.

Student Residence

Private alternativ

 

Priser & datoer 2024

Business, pris per studieår
Diploma of Business 26 760 AUD
Diploma of Business (Information Systems) 26 760 AUD
Diploma of Business (Event Management) 26 760 AUD
Diploma of Marketing 26 760 AUD
Bachelor of Business 26 760 AUD
Bachelor of Business (Marketing) 26 760 AUD
Bachelor of Business (Information Systems) 26 760 AUD
Bachelor of Business (Event Management) 26 760 AUD
Bachelor of Business (Entrepreneurship) 26 760 AUD
Bachelor of Business (Sports Management) 26 760 AUD
Bachelor of Commerce (Accounting) 26 760 AUD
Master of Professional Accounting 30 360 AUD
Master of Business Administration 30 360 AUD
Master of Business Analytics 30 360 AUD
Master of Global Project Management 30 360 AUD
Designkurser (Billy Blue), pris per studieår
Diploma of Design 32 733 AUD
Diploma of Communication Design 32 733 AUD
Diploma of Branded Fashion Design 32 733 AUD
Diploma of Graphic Design (1,5 år) 21 822 AUD
Diploma of Interior Design & Decoration (1,5 år) 21 822 AUD
Diploma of Film & Video (1,5 år) 21 822 AUD
Diploma of Photography & Photo Imaging (1,5 år) 21 822 AUD
Diploma of 3D Design & Animation (1,5 år) 21 822 AUD
Bachelor of Communication Design 32 733 AUD
Bachelor of Branded Fashion Design 32 733 AUD
Bachelor of Interior Design* 32 733 AUD
Bachelor of Film & Video 32 733 AUD
Bachelor of 3D Design & Animation 32 733 AUD
*finnes med to ulike spesialiseringer: Commercial eller Residential.
Design (MDS), pris per studieår
Digital Creativity Foundation Programme $26 000 NZD
Bachelor of Media Design – Graphic Design $33 500 NZD
Bachelor of Art & Design (3D Animation & VFX) $33 500 NZD
Bachelor of Creative Technologies (Game Art) $33 500 NZD
Postgraduate Certificate in Design
$16 750 NZD
Postgraduate Diploma in Design
$33 500 NZD
Bachelor of Software Engineering – Artificial Intelligence (AI) $33 456 NZD
Bachelor of Software Engineering – Game Programming $33 500 NZD
Master of Design
$33 500 NZD
Teknologi, pris per studieår
Diploma of Information Technology 26 753 AUD
Diploma of Software Engineering 32 733 AUD
Diploma of Cybersecurity 32 733 AUD
Diploma of Game Design & Development 32 733 AUD
Bachelor of Information Technology 26 753 AUD
Bachelor of Software Engineering* 32 733 AUD
Bachelor of Cybersecurity 32 733 AUD
Bachelor of Game Design & Development 32 733 AUD
*finnes med to ulike spesialiseringer: Artificial Intelligence eller Game Programming
Tilbud
Stipend: Europeiske studenter som søker til Design-program kan søke om et stipend som gir 30 % rabatt på kurskostnaden. Kontakt oss for mer info!
Datoer
Kursstart Bachelor-program Sept, feb, juni
Kursstart Diploma-kurs Sept, feb, juni
OBS. Ingen fast deadline for søknad, men vi anbefaler at du søker ca. 6 måneder før ønsket studiestart!

Søknad

EduPlanet hjelper deg med søknaden til Torrens University helt gratis!

Søknadskrav

For å kunne søke må du ha fullført videregående vitnemål (eller tilsvarende). Går du siste året på videregående kan du selvsagt også søke selv om du ikke har fått vitnemålet ditt ennå! Og du trenger selvfølgelig et gyldig pass. Du må også vis til et tilstrekkelig nivå i engelsk. Den enkleste måten er å vise til karakterene dine i engelsk: minst 4 i engelsk fra videregående kreves. Dersom du ikke oppfyller kravet kan du i stedet ta en IELTS-test og da er kravet minst 6,0. Og husk at du også kan bestille språkkurs gjennom oss dersom du ønsker å forberede deg til engelsktester & studier på engelsk!

Merk også at avhengig av programvalg, kan det bli lagt til ytterligere krav! For eksempel trenger du en portefølje for mange av designprogrammene. Du vil motta mer informasjon når du kommer i gang med en søknad.

Søknadsdokumenter

Send oss ​​følgende dokumenter på e-post etter å ha fylt ut vårt søknadsskjema! E-post dokumenter i PDF-format til: info@eduplanet.no

 • Sertifisert kopi av vitnemålet ditt oversatt til engelsk
 • Hvis du studerte etter videregående, ønsker skolen også å se disse karakterdokumentene/vitnemålene (også på engelsk!)
 • Kopi av passet ditt
  Bevis på engelsknivået ditt (f.eks. IELTS-testresultater)
 • Portefølje (hvis nødvendig for ditt programvalg)
 • CV dersom du har jobbet med noe relevant for utdanningen
 • Telefon/Skype-intervju kan forekomme avhengig av programvalg

 

Studentkommentarer

Magdalena, Design på Billy Blue

Jag hittade info om Billy Blue på nätet, jag minns också en klasskamrat som pratade om Billy Blue. Jag älskar den experimentella och «arty» känslan skolan ger. Du får utveckla din egen stil här och eftersom många av studenterna på Billy Blue är internationella får du inspiration från många kulturer. Om du håller ögonen öppna och tar dig tid, finns det också många arbetsmöjligheter och dyrbara erfarenheter du kan samla på dig!

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982