College

Brisbane, Melbourne, Sydney, Australia

Studere i utlandet på JMC Academy i Brisbane, Melbourne, Sydney

Kreativt og inspirerende miljø Topputstyrte lokaler Tre spennende campus

Skoleinfo:

 • Lånekassestøtte
 • Kafeteria
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi

JMC ble grunnlagt i 1982 i Sydney av John Martin Cass, med ambisjonen om å skape en utdanning som fører til et kvalifisert yrkesliv innen underholdningsbransjen. JMC Academy er Australias første private og mest suksessfulle høyskole innenfor musikk, film, tv og digitale medier.

Med det nyeste utstyret innenfor hvert programområde, et engasjert team av akademikere og bransjefoll, samt mange førsteklasses forelesninger, beviser JMC at den høye standarden holdes. Alt dette er for å gi studentene best mulige grunnlag på sitt felt, slik at de kan sette sitt avtrykk på bransjen.

Programmene er strukturert slik at alle aspekter i bransjen er dekket i hver utdanning. Det er viktig at studentene forstår alle deler av bransjen, så vel som sin egen plass i dette. Når studentene har fullført sin utdanning og forlater skolen, gjøres dette med en sekk full av all kunnskap og ferdighet som trengs videre i arbeidslivet. På JMC tilbys seks programmer der du kan ta et Diploma, en Associate’s Degree eller en Bachelorgrad.

JMC har tre forskjellige campus, i Sydney, Melbourne og Brisbane, hvor en rekke ulike programmer tilbys.

Sydney

Sydney er Australias største by med ca. 4 millioner innbyggere. Hvis du velger å studere her du alltid noe å gjøre på fritiden! Sydney har 37 forskjellige strender, hvorav de fleste er innen 30 minutter fra sentrum. Enten du vil være en turist, handle eller bare sitte og nyte livet, så har Sydney alt.

JMC academy´s campus har en perfekt beliggenhet i Surrey Hills, som ligger i fin pendleavstand fra Sydney.

Melbourne

Melbourne er Australias nest største by med rundt 3,5 millioner innbyggere. Med sine store kjøpesentre og eksklusive butikker, betraktes Melbourne som Australias shoppingby nummer én. I 1994 kåret Population growth Council Melbourne til: «the world’s most liveable city». Melbourne er også Australias fremste universitetsby og dermed et perfekt valg for de som ønsker å leve studentlivet.

Brisbane

Brisbane er en voksende by og har raskt blitt et mål for studenter og gründere. I Brisbane er det en veldig avslappet atmosfære, og det er tilgang til mange museer, konserthus, teatre og kinoer. Brisbane er perfekt for de som leter etter et avslappet studentliv med tilgang til mye kultur. JMC campus ligger i sentrum av byen, noe som gjør det enkelt for deg å komme dit du vil, enten med buss eller tog.

Kurs

Du kan lese mer om alle studier på JMC Academy på deres nettside.

Animation

JMC 3D Animation Program gir deg teoretisk og praktisk kunnskap, samt den kreative og kritiske tenkningen som trengs for å lykkes i denne raskt voksende bransjen. Programmet er utviklet i samarbeid med blant annet animasjonskunstnere fra Pixar og Animal Logic. Her lærer du om den nyeste teknologien og trendene som former og fremmer denne bransjen. Når du er ferdig med utdanningen, har du oppnådd den nødvendige kunnskapen og opprettet en portefølje som er ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Digital Design

Hvis du liker å jobbe med design og ny teknologi, er JMCs Digital Design (Visual Communication) et program for deg! Lær å designe for å skape opplevelser på nettet, i apper og i det virkelige liv.

Game Design

Vil du bli en spilldesigner? Da er dette programmet for deg! I 2001 ble JMC Academy den første private skolen som kan tilby høyere utdanning innenfor Game Design. Dette har de bygget videre på og Game Design-programmet har utviklet seg til et spennende program hvor du kan studere til en Associate´s- eller en Bachelor´s Degree. Her får du sjansen til å utvikle og gjøre dine ideer til virkelighet. Hvis du vil bygge din egen verden eller fortelle en historie, gir dette programmet deg denne sjansen.

Film & Television Production

Dette programmet gir deg den kunnskapen du trenger for å bli en vellykket film- og tv-produsent. Som student i dette programmet vil du bli motivert, utfordret og inspirert av ledende mennesker innen bransjen, akademikere og klassekamerater for å hjelpe deg med å utføre arbeid som du kan være stolt av. Du vil blant annet få sjansen til å lage en musikkvideo, en dokumentarfilm eller en kortfilm.

Audio Engineering and Sound Production

Som student i dette programmet lærer du alt du trenger å vite om lydproduksjon. Programmet fokuserer tungt på produksjon, redigering, opptak og mixing. Du kan lære både om analoge og digitale opptak, hvordan det fungerer i studioet, etterproduksjon for både TV og film, akustisk design, og musikkredigering for film. Du kan får også muligheten for å studere Copyright Law & Music Publishing Law for å sikre at du forstår reglene innen musikkbransjen.

Entertainment Business Management

Siden yrket krever stor kunnskap og mange ferdigheter, fokuserer programmet først og fremst på å bygge god forretningserfaring når det gjelder musikk og underholdningsindustrien. Kunnskapen du får fra dette programmet er så betydelige at den kan brukes til enhver form for forretningsvirksomhet. Studenten vil lære grunnleggende om handel, opphavsrett, regnskap / budsjett, økonomi, markedsføring og forretningsjus. Studentene får øve på sin praktiske kunnskap gjennom rollespill og jobbe med studenter fra andre kurs.

Contemporary Music & Performance

Studentene på JMC Academy’s Contemporary Music & Performance program kan se frem til et program der muligheten til å utvikle sin kreativitet og tekniske evne blir omfavnet. Programmet inkluderer kurs i låtskriving, arrangementer, improvisasjon og sceneopptreden, samt på film og i studio. Som student her får du omfattende opplæring i instrumentet du vil spille/spiller, spille i band, samt trening i sceneprestasjon.

Innkvartering

JMC-akademiet har ingen boliger på campus, men skolen kan bidra til å finne passende innkvartering i nærheten. Eksempler på forskjellige boalternativer er vandrerhjem, vertsfamilier, egen leilighet og delt leilighet. Leve- og bokostnadene i Sydney, Melbourne eller Brisbane avhenger stort sett av studentens livsstil når det gjelder bolig og daglige utgifter.

Priser & datoer 2024

Alle spesialiseringer *

*Unntatt media. Se nedenfor for dette studiet
Bachelor’s Degree (2-3 år): AUD 39 600
Diploma: AUD 26 400
Registreringsavgift: AUD 150
Media
Certificate IIII: AUD 2 750

Levekostnader

Pris per uke
Vertsfamilie: AUD 110-270,
Hostel eller Guest House: AUD 80-135
Delt leilighet: AUD 70-250
Egen leilighet: AUD 100-400

Hvor store månedlige utgifter det blir, avhenger selvsagt av dine egne vaner. Tallene ovenfor er generelle estimater. Summen er basert på informasjon vi har mottatt fra skolen, men JMC tilbyr ikke egne boliger til sine studenter.

Viktige datoer

Studiestart
Trimester 1: Feb
Trimester 2: Juni
Trimester 3: Sept

Søknad til JMC sendes i god tid, minst 4 måneder før studiestart.

Søknad

EduPlanet hjelper deg å søke til JMC helt kostnadsfritt!

Opptaktskrav

For å bli tatt opp på skolen må du ha et videregående vitnemål og et tilstrekkelig nivå på engelsk. Det kreves 4-5 i engelsk fra videregående, eller du kan gjøre en IELTS-test med resultatet 6.0. Hvis du ønsker å søke på 3D-animasjon eller Game Design, kan det også være nødvendig med en portefølje, og for utdannelsen i Music Performance er det et audition.

Hvis du ikke oppfyller de engelske kravene, kan du bestille et forberedende språkkurs, kanskje på en av språkskolene våre i Australia?

Søknadsprosess

Bestill informasjon og søknadsdokumenter ved å fylle ut kontaktskjemaet vårt som et første trinn, eller ved å kontakte info@eduplanet.no ved spørsmål. Når du har bestemt deg for å søke på skolen, kan du begynne med å samle dokumentene som står oppført nedenfor. Når din komplette søknad er mottatt, sender vi den til JMC. Etter det blir du booket til telefon- eller Skype-intervju med en representant fra JMC Academy. Ved å søke på college eller universitet med vår hjelp, samtykker du til våre bookingvilkår.

Søknadsdokumenter

Dette trenger du for å søke på JMC Academy:

 • Søknadsskjema (som du mottar fra oss på EduPlanet)
 • Verifisert kopi av vitnemålet ditt fra videregående skole oversatt til engelsk
 • Bevis på tilstrekkelig engelsknivå
 • Kopi av passet ditt
 • Motivasjonsbrev på maks 1 side (Ikke påkrevd hvis du gjør en engelsk test)
 • Preliminary Statement of Financial Support fra Lånekassen
 • OSHC (Over Seas Health Cover) gyldig forsikring

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982