Sprakresor

Cadiz, Andalusia, Spania

Språkreiser for ungdom til Cádiz på CLIC International House

Drevet av toppskolen CLIC i Sevilla Transfer fra Malaga inkludert Innkvartering i residens eller vertsfamilie

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Internett Wifi

CLIC International House har etter 30 års erfaring utviklet høy kvalitet innen språkundervisning, utmerket pedagogisk materiale og et veletablert program som bidrar til at ungdom fra hele verden skal få en morsom opplevelse kombinert med god språkundervisning.

Skolen har et team høyt kvalifiserte lærere som vet hvordan man kombinerer undervisning, aktiviteter og fritid på en best mulig måte for å forbedre muntlige og skriftlige språkkunnskaper, både i og utenfor klasserommet. All undervisning og alle aktiviteter foregår på spansk.

Som kursdeltaker kjenner man seg trygg og virkelig sett. For å sikre god kvalitet, er det en lærer per fire studenter.

Ungdomskurset kombinerer spanskundervisningen med et aktivitetsprogram som inneholder blant annet surfing, kajakkturer, guidede turer i Cadiz, samt utflukter til nærliggende steder.

Cádiz

Cadiz er et flott studiested, med gode tilbakemeldinger fra de som velger å dra hit. Cadiz er hovedstaden i provinsen med samme navn, og har rundt 120 000 innbyggere. Byen ligger på en halvøy på den spanske sydkysten omgitt av Atlanterhavet, gyldne sandstrender og gamle forsvarsmurer. Med sine 3000 år er det den eldste byen i Spania. Befolkningen i Cadiz vurderes til å være blant de vennligste i landet. Et ekstra pluss er at det her er mer enn 300 solskinnsdager i året.

Fritid

Kurset tilbyr et fullspekket aktivitetsprogram med blant annet sportsaktiviteter, kulturelle besøk, sosiale eventer, sykkelutflukter, surfing, turer til stranden, fornøyelsesparker, besøk til nærliggende byer og mye mer!

Kurs

Ungdomskurs i spansk

Undervisningstimer per uke: 20

CLIC International House sitt sommerkurs i Cádiz for ungdom i alderen 13-17 år gir deg muligheten til å studere i en sikker og vakker kystby sammen med ungdom i samme alder.

Stranden og byen er alltid full av aktivitet, og er perfekt å utforske for unge studenter. CLIC International House tar imot studenter på alle nivåer, fra nybegynner til viderekomne. Kurset legger opp til at man i kombinasjon med språkundervisningen skal få utfolde seg med aktiviteter utenfor klasserommet.

Etter en dag med god undervisning med skolens vennlige og erfarne lærere, finnes det et stort utvalg av ettermiddag- og kveldsaktiviteter, inklusive dagsturer, sportsaktiviteter og sightseeing.

Undervisningen går fra mandag til fredag mellom kl. 09.15-14.00, hvor det er lagt inn en pause fra 10.55-11.25. Lunsj serveres kl. 14.00, og fra kl. 16.00 starter aktivitetene. Middagen serveres normalt kl. 21.00. Hver lørdag arrangeres en heldagsutflukt til for eksempel byen Vejer de la Frontera og stranden, eller til kystbyene Tarifa og Bolonia med besøk til Castle of Guzman el Bueno, og til den romerske byen Baelo Claudia. På utfluktene tar man med seg egen lunsj.

I ungdomskurset i Cádiz inngår:

 • Språktest
 • 20 undervisningstimer per uke
 • Kurslitteratur
 • Innkvartering i vertsfamilie eller residens
 • Helpensjon (21 måltider per uke)
 • Tre sport- og kulturaktiviteter per dag
 • En halvdagsutflukt per uke (onsdager)
 • En heldagsutflukt per uke (lørdager)
 • Studentkort og velkomstpakke
 • Kursdiplom etter endt kurs
 • Overvåking av personalet døgnet rundt

Boende

Residens

God og trygg innkvartering med flott beliggenhet ved strandpromenaden i Cádiz, bare 500 meter fra skolen og fem minutters gange til den gamle og historiske delen av byen med massevis av severdigheter. Du kan velge om du vil bo på enkeltrom (eget rom) eller dobbeltrom (delt rom) med privat bad og en imponerende utsikt over havet. I residensen finner du blant annet en kafeteria og en matsal. Innkvarteringen holder høy standard, og anbefales sterkt. Personalet er på plass døgnet rundt. Ankomst og hjemreise på søndager.

Vertsfamilie

Vertsfamiliene er nøye utvalgte ut fra følgende kriterier; beliggenhet, kvaliteten på innkvarteringen, møblement, fasiliteter, måltider (helpensjon) og gjestfrihet. Du bor maks 20 minutters gange fra skolen, og i et dobbeltrom (twin room) som deles med en annen student gjerne med en annen nasjonalitet.

Å bo hos en vertsfamilie anbefales for den som vil få et dypere innblikk i den spanske kulturen. Ankomst og hjemreise på søndager.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
Innkvartering i residens, halvpensjon
2 uker: 21 720
3 uker: 32 910
4 uker: 39 510
Innkvartering hos vertsfamilie, 2- eller 3-mannsrom, halvpensjon
2 uker: 17 530
3 uker: 25 160
4 uker: 31 510
Gruppetransfer fra Malaga*
En vei: 910
Tur/retur: 1 820
* Gruppetransfer fra Malagas flyplass-Cádiz på søndager 11/6-13/8
for fly som ankommer og går mellom 10.30-19.30.
Privat transfer
Malaga flyplass til Cadiz 3 030
Hva inngår i prisen?
Prisene inkluderer undervisning, kursmateriell og kursbok, innkvartering, helpensjon, fullt aktivitetsprogram, daglige aktiviteter, en halvdags- og en heldagsutflukt per uke, spansk ulykkes- og helseforsikring.
Kursstart
Innkvartering i vertsfamilie: 25/3, 1/4, 8/4, 3/6, 10/6, 17/6, 24/6, 1/7, 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8
Innkvartering i residens: 1/7, 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8 12/8

Fridager 2024

Fridager
Spesielle fridager: Ingen dager som påvirker ungdomskurset

Reis hit

Transfer og Meet & Greet Service

For oss er det viktig at ankomsten til Spania og reisen tilbake til Norge skal føles trygg. Vi anbefaler at du bestiller CLICs transfer og Meet & Greet Service mot ekstra kostnad. Det innebærer at du vil bli møtt på flyplassen i Malaga av en representant fra CLIC, og du vil bli tatt vare på til til du ankommer innkvarteringen din i Cádiz. Personalet har blitt informert på forhånd om når du kommer og med hvilken flight. Det samme gjelder for hjemreisen; de vet hvilken flight du skal med, og du får hjelp med innsjekkingen. Ankomst og hjemreise på søndager. Disse tidene må respekteres. Ankommer du en annen dag eller til avvikende tider, må du booke en privat transfer i stedet, som koster litt ekstra.

Assistanse for barn som reiser alene

Enkelte flyselskap tilbyr en assistansetjeneste for barn som reiser alene, hvor de blir tatt hånd om under hele reisen. Den er ofte obligatorisk for barn mellom 5-11 år, men kan bookes for barn mellom 5-15 år. Dette innebærer som regel at flyselskapet har ansvar for at barnet blir fulgt ombord i flyet, introduserer barnet for kabinpersonalet, og overleverer barnet til de som står og venter i ankomsthallen. Flyselskapet får navn og telefonnummer til den som henter på flyplassen, og denne personen må kunne fremvise gyldig legitimasjon med bilde. Merk at denne informasjonen er generell, og vi i EduPlanet tar ikke ansvar for endringer i disse reglene. Vi anbefaler at du selv undersøker denne tjenesten med flyselskapet du ønsker å reise med.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982