Sprakresor

Benalmádena, Andalusia, Spania

Språkreiser for ungdom til Benalmádena på Maravillas Programas Internacionales

Engasjerte lærere Nøye utvalgte vertsfamilier Gode priser

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Kafeteria
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi

Maravillas Programas Internacionales i Benalmádena har lang og svært god erfaring med språkundervisning for ungdommer. Benalmádena er et trygt studiested, med nærhet til havet, stranden og et mangfold av underholdningsaktiviteter.

Maravillas-skolen har en avslappet atmosfære og ungdomskursene her er internasjonale med ungdommer fra hele verden. Kurset har som mål å gi ungdommene de beste forutsetningene for å lære spansk på en trygg og morsom måte, møte andre ungdommer, oppdage nye omgivelser, delta i aktiviteter og styrke sin selvtillit. I tillegg til klasseromsundervisning inkluderer kurset mange aktiviteter, slik som besøk til nærliggende byer og severdigheter.

Gruppene på deres ungdomskurs er internasjonale med ungdommer fra hele verden. Ungdomskursene inkluderer mange aktiviteter for studentene, slik som besøk til nærliggende byer og sportsaktiviteter. Vi har svært gode erfaringer med skolens språkreiser for ungdommer. Vi anbefaler skolen og kurset for de som søker et aktiv og morsom kurs i en «passende» stor by. Mange setter selvfølgelig pris på det varme været også. Det er enkelt å komme hit fra flyplassen i Malaga. Alle som bestiller kurs og overnatting blir hentet og levert på flyplassen av skolen.

For mer informasjon om hva som er inkludert, se fanen «Kurs & Program».

Benalmádena

Benalmádena ligger i hjertet av Costa del Sol, mellom Torremolinos og Fuengirola, 12 kilometer vest for Malaga. Dette strandparadiset har 53 000 innbyggere og har blitt et svært populært feriested, ikke minst for ungdommer på språkreise!

Byen, som regnes som lyset på Costa del Sol, har tre forskjellige karakteristiske områder:

Benalmádena Pueblo ligger nærmest fjellene og representerer det rolige og fredelige i byen, her finner man gjestfrie mennesker på tapasbarer og restauranter langs gatene.

Arroyo de la Miel er et moderne shoppingstrøk som tiltrekker seg shoppingglade turister fra hele verden, her ligger vår språkskole!

Benalmádena Costa er et område langs kysten, og denne delen av byen står for et fantastisk uteliv, eksklusive restauranter, en herlig strandpromenade og et kasino. Her samles folk i alle aldre fra hele verden for å nyte den spanske atmosfæren, det tropiske klimaet og se de luksuriøse båtene som glir forbi. Her finner du også et spennende akvarium og den prisbelønte havnen som har blitt kåret til en av verdens beste småbåthavner.

Fritid

Benalmádena er perfekt for deg som vil ha nærhet til strand og bad langs solkysten, uten å ende opp i en for stor by. Nærheten til flere forskjellige byer og attraksjoner gjør at du på ungdomskursen får oppleve mer enn bare én by. Et aktivt program med utflukter og aktiviteter er inkludert i ungdomskurset ved Maravillas Programas Internacionales, og alt skjer under veiledning av skolens lærere og fritidsledere! For å se eksempler på hvilke aktiviteter og utflukter som er inkludert, se fanen «Kurser & Program».

Kurs

Ungdomskurs

Leksjoner per uke: 15

Ungdomskurset ved Maravillas Programas Internacionales tilbys om sommeren for ungdommer i alderen 13-17 år, som kommer fra ulike deler av verden. Alt er inkludert når det gjelder leksjoner, overnatting hos vertsfamilie, transport til og fra flyplassen i Málaga, mat og et omfattende aktivitetsprogram. Alt er tilpasset deltakernes alder og arrangert for at alle skal trives.

Språkundervisningen består av 15 inspirerende og morsomme leksjoner per uke, fra kl. 09.00 til 13.00, mandag til fredag. Undervisningen fokuserer på «det muntlige språket» og gis i små grupper. Skolen har lagt ned mye innsats på daglige aktiviteter som ungdommene liker, for eksempel ulike idretter, dans, bading, utflukter og diskoteker. Ledere er tilgjengelige døgnet rundt. I kurspakken er transport til og fra Málaga flyplass inkludert. Ankomstdag og avreisedag er søndager. Studentene får tilbudt overnatting fra søndagen før kursstart til søndagen etter kursslutt. Hver lørdag arrangeres en heldagsutflukt til for eksempel Granada, Sevilla, Córdoba eller Ronda.

Dette inngår i kurset

 • 15 timer undervisning per uke med maksimalt 15 ungdommer per gruppe.
 • Språktest første dagen og et kursbevis ved kursslutt. All undervisning foregår på spansk.
 • Kursbok og alt kursmateriale
 • Overnatting i delt rom i nøye utvalgt familie.
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag hver dag)
 • Tilgang til internett
 • Dansetimer: forskjellige latino-danser
 • 4 ettermiddager med aktivitet ved skolen eller på stranden.
 • En halvdagsutflukt per uke til en nærliggende by eller attraksjon, for eksempel: Malaga, Marbella, Mijas eller Nerga.
 • En heldagsutflukt hver lørdag inkludert inngang til museer og attraksjoner. Eksempler inkluderer: Granada, Sevilla, Cordoba og Ronda.
 • Spanske ledere følger med på alle aktiviteter og utflukter.
 • Ledere tilgjengelig døgnet rundt.
 • Kveldsaktiviteter som kino, bowling, besøk i fornøyelsespark osv.
 • Transport i privatbil til og fra Málagas flyplass (Ankomst og avreise bør være på søndager mellom kl 07.00 og 23.00. Tillegg på €25 for henting/levering utenfor disse tidene.

Tillegg

Golf eller seiling

For deg som ønsker å fokusere litt mer på golf eller seiling under ungdomskurset ditt i Benalmádena, er det mulighet for å bestille 8-12 leksjoner per 2 uker for en ekstra aktivitet. Det anbefales å bestille på forhånd, men kan også bestilles på stedet.

 • Golfleksjonene holdes på en 9-hulls bane bare 5 minutters kjøretur fra skolen. Tilleggskurset passer godt for deg som er nybegynner- eller middelsnivå i golf. 8 timer er spredt over 2 uker.
 • Seilingen foregår på Club Nautico. Dette tilleggskurset passer godt for deg som aldri har prøvd å seile tidligere eller har noen grunnleggende kunnskaper. Inkluderer 12 timer spredt over 2 uker.

Innkvartering

Vertsfamilie

Overnatting i dobbeltrom med en annen student av samme kjønn i en nøye utvalgt spansk vertsfamilie. Familier får kontinuerlig besøk av skolens personale og blir intervjuet før de velges ut. Helpensjon er inkludert i kursprisen, noe som betyr frokost og middag hos familien, mens lunsjene inntas i skolens kantine. På helgene serveres lunsj hos familien. Familier som skolen samarbeider med, bor innen gangavstand fra skolen, maksimalt 20 minutters gange. Hvis en familie bor lenger unna, har de en bil, slik at du tilbys skyss.

Ankomst og transfer til Benalmádena

Vi er nøye med at ankomsten til Spania og reisen hjem til Sverige skal føles trygg. I pakkeprisen for ungdomskurset i Benalmádena er transport til og fra flyplassen inkludert. Det betyr at du som kursdeltaker blir møtt i ankomsthallen på flyplassen i Malaga av personalet fra Maravillas Programas Internacionales. De er informert på forhånd om ankomsttid og flynummer. De sørger for at alle blir trygt mottatt og følger deg hele veien til din vertsfamilie. Det samme gjelder for hjemreisen; de vet hvilket fly du skal ta, og sørger for at du kommer til flyplassen i god tid.

Ved ankomst til Málaga blir du møtt av skolens personale og deretter kjørt til vertsfamilien din. Transport er inkludert fra Málagas internasjonale flyplass (AGP) med ankomst søndagen før kursstart og hjemreise søndagen etter kursslutt. Ankomst og avreise disse dagene mellom kl. 07.00 – 23.00. Transport på annen tid/dag/flyplass kan ordnes på forespørsel og mot et tillegg på minst 60-200 euro per transport + ekstra overnatting. Husk å gi oss beskjed om flydetaljer senest 3 uker før avreise.

Assistanse for barn som reiser alene

Noen flyselskaper tilbyr assistanse som en tilleggstjeneste for barn som reiser alene, der de tar vare på dem gjennom hele reisen. Denne tjenesten er ofte obligatorisk for barn mellom 5-11 år, men kan også bestilles for barn mellom 5-15 år. Tjenesten innebærer vanligvis at flyselskapet sørger for at barnet blir fulgt om bord på flyet, blir introdusert for besetningen om bord og blir levert til de som møter barnet på ankomstflyplassen.

Flyselskapet får navn og telefonnummer til personen som møter på flyplassen, og denne personen må kunne vise gyldig legitimasjon med bilde. Vær oppmerksom på at denne informasjonen er generell, og vi hos EduPlanet er ikke ansvarlige for endringer i disse reglene. Vi anbefaler at du sjekker med det aktuelle flyselskapet hva som gjelder. Hvis barnet ditt reiser som UM (Unaccompanied Minor, under 13 år), påløper det en kostnad på cirka 40 € som blir fakturert av oss.

Priser & Datoer 2024

Kurspriser
Ungdomskurs i spansk
1 uke (juni, juli): 8 030
1 uke (august): 8 010
2 uker (juni, juli) 16 500
2 uker (august): 15 700
3 uker (juni, juli): 23 960
3 uker (august): 22 870
Ungdomskurs uten innkvartering
1 uke: 5 210
2 uker: 10 240
3 uker: 15 170
Tillegg Golf/Seiling
Seiling 2 uker: 2 930
Golf 2 uker: 2 930
Hva inngår i prisen?
Booker du ungdomskurset med opphold inkluderer dette: 15 leksjoner spansk per uke, kursmateriell, kursdiplom, aktiviteter og utflukter, overnatting hos vertsfamilie, helpensjon og transport tur-retur fra Málagas internasjonale flyplass.

Kursstarter 2024

Kursstarter
Ungdomskurs i spansk:  10/6, 17/6, 24/6, 1/7, 8/7, 15/7, 22/7, 29/7 5/8, 12/8, 19/8
Seiling: 26/6-12/8
Ankomstdag/tid: søndager mellom 07.00-23.00.
Hjemreise/tid: søndager mellom 07.00-23.00.

Deltagerkommentarer

Emelie 16 år, 1 uke

En stor takk for all hjelp med alt som gjelder Emelies språkreise i Spania. Hun hadde en fantastisk uke med en herlig «mamma» og gode lærere. Hun er veldig fornøyd med undervisningen, utfluktene, maten og overnattingen! Som forelder ser jeg også at hun har «vokst» med oppgaven å «klare seg» på egen hånd uten oss, men jeg er veldig takknemlig for at kurset som helhet har tett kontakt med voksne, det virker som om de voksne har hatt «kontrollen» hele tiden! Vi er kjempefornøyde!

Johan 16 år, 2 uker

Rolig og lærerik språkkurs med fleksible startdatoer! Morsomme aktiviteter, selv om man aldri har tid til å hvile. Det er aktiviteter hele tiden.

Ylva, 15 år, 2 uker

Før jeg dro på turen min, var jeg nervøs. Jeg var bekymret for at jeg ikke kjente noen andre, og hadde fått for meg at alle andre ville komme med en venn. Men når jeg først kom til Benalmádena, forsvant  bekymringene mine, og det var som om de aldri hadde vært der. Romkameraten min viste seg å være ekstremt hyggelig, morsom og generelt herlig å ha å gjøre med. På samme måte var den enslige vertsmoren min snill, flink til å lage mat, og sluttet aldri å snakke! Leiligheten var veldig fin, rommet var passe stort og godt vedlikeholdt. Jeg trivdes utrolig godt!

Første dagen på skolen viste seg også å gå mye lettere enn jeg hadde forventet, ingen hadde kommet dit med en venn, og alle var veldig hyggelige. Jeg fikk mange nye venner, både gutter og jenter. Leksjonene var morsomme, og lærerne var fantastiske, flinke til å undervise, og gjorde leksjonene til en morsom del av dagen. Vi lekte både leker og hadde «normale» leksjoner der vi øvde på grammatikk. Skolens personale var veldig imøtekommende. Jeg trengte aldri direkte hjelp, men de var alltid veldig hyggelige og til stede når jeg trengte dem.

Skolen oppfylte forventningene mine, og mye mer! Stemningen er herlig, med åpne områder, planter, en passe frisk følelse og en perfekt stemning! Leksjonene var gode, pausene passe lange og hyggelige. Det var aktiviteter som flamencodans, men alt virket veldig avslappet. Maten var veldig god, og det var alltid masse salat, melon og noen ganger is!

Aktivitetene skolen sto for varierte og gode. Timeplanen var så fullpakket at vi knapt fikk tid til å puste ut, men på en god måte, vi holdt oss opptatt, og vi hadde det alltid morsomt! Når jeg hadde fritid med vennene mine, gikk vi ofte til stranden.

Benalmádena er herlig, hele følelsen av den passe store byen var så deilig! Den er full av fruktbutikker, bakerier og kafeer. Midt i de store gatene vokser det palmer, og selv om veien ned til stranden var bratt og veldig tung på veien hjem, var det verdt det. Den lange sandstranden var perfekt for soling, bading og spaserturer. Menneskene i Benalmádena var hyggelige, og jeg vil gjerne dra tilbake på ferie!

De to ukene jeg tilbrakte i Spania var helt fantastiske, og jeg er mer enn fornøyd med turen min!

Marcus, 16 år, 2 uker

Første dagen var jeg veldig nervøs, men det gikk fort over, og etter to uker har jeg nå mange nye venner fra andre land som jeg holder kontakten med. Det var noen fra Sverige, men de fleste kom fra Frankrike, Tyskland og USA. Jeg synes skolen var supert fordi vi fikk snakke så mye, og det var morsomt at det var så mange aktiviteter å gjøre. Familien jeg bodde hos var veldig snille, og mammaen og pappaen snakket bare spansk med meg, men sånn at jeg forsto. Språkreisen er nok det morsomste jeg har gjort i livet mitt, og spansk føles ikke så vanskelig lenger:) Jeg vil gjerne dra igjen neste sommer!

Spør vår studieveileder Thea!

23 96 75 00
Bestill info/Still et spørsmål

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982