Sprakresor

Sydney City, Bondi Beach, Darwin, Melbourne, Australia

Engelskkurs i Australia på International House

Skoler i Sydney City, Bondi Beach, Melbourne og Darwin Kjent språkorganisasjon Moderne skoler

Skoleinfo:

 • Ikke Lånekassestøtte
 • Aktivitetsprogram
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Rullestoltilpasset
 • Visumkrav

International House (IH) er en av de mest kjente språkskolene i Australia, og er representert i Sydney City, Bondi Beach, Melbourne og Darwin. Du velger selv hvor du vil studere – du kan også velge å kombinere flere byer på din språkreise!

International House er en internasjonal språkkjede som er velkjent og har høy status innen språkskoler. I Australia er skolen også ekstra kjent for sine språkkurs for engelsklærere, som lokker blivende lærere fra verden over. På IH er det et bredt tilbud av språkkurs ledet av erfarne og godt utdannede lærere som hjelper deg med å forbedre engelsken din, og med å nå dine mål.

Hovedskolen i Sydney City ble grunnlagt i 2001, og er sentralt beliggende i byen. Herfra er det lett å komme seg rundt ved hjelp av kollektiv transport til for eksempel Operahuset, Harbour Bridge, Hyde Park og Chinatown. Skolen består av 17 lyse og romslige klasserom fordelt på tre etasjer med moderne innredning. Du kan benytte deg av skolens PC-er, og det er WiFi i hele bygget. Skolen har også flere studierom for selvstudier, to lounge-områder og et mindre kjøkken som studenter kan benytte seg av.

Velger du i stedet å dra til Bondi Beach finner du skolen i Bondi Junction, mindre enn fem minutters gange fra togstasjonen og 10 minutter fra stranden. Skolen er i nærheten av flere butikker, restauranter og caféer. IH Bondi tar på det meste imot 350 studenter. Skolen har 19 klasserom, et stort selskapsrom, kjøkken og PC-er. Denne skolen er for deg som setter pris på stranden og den avslappede livsstilen i Bondi Beach.

Den minste av IH sine skoler finner du i hjertet av Darwin City, og er et perfekt utgangspunkt til å bli kjent med det ekte Australia og deres urbefolkning. Fra skolen tar det deg ett minutt å gå til nærmeste busstopp som tar deg til Mindil Beach. Skolen tar på det meste imot 200 studenter, har 12 klasserom, samt store selskapsrom både ute og inne. Skolen er mer eller mindre bestående av glass, og dermed er det gode lysforhold på denne skolen.

I Melbourne finner du skolen i Melbourne Central Business District, i 6. etasje i en pent renovert bygning. Kollektivtransport finner du rett utenfor skolen, så det er lett å komme seg hit. I nærheten av skolen finner du også flere restauranter, caféer og butikker. Skolen har plass til 250 studenter fordelt på ti klasserom, og hver klasse består av maks 18 deltakere. Du finner store fellesområder, og to kjøkken om du ønsker å ordne deg noe mat.

Sydney

Bygget rundt en av verdens vakreste havner, med et sprudlende natteliv og et klima som ikke skuffer, er Sydney med sine fire millioner innbyggere den perfekte byen å studere i. Her finner du noe for alle. Du kan vandre langs vannet i Circular Quay, og la deg fascinere av Sydneys spektakulære operahus som reiser seg ved bukten. Ta en ferge over til Toranga Zoo, eller besøk det romantiske Darling Harbour og nyt et deilig måltid mens du ser utover havet. Koble av med en bok i Hyde Park, eller ta en tur innom byens mange butikker.

Bondi Beach

En av verdens mest kjente strender? Kanskje. Hit drar du om du virkelig vil lege, puste og oppleve ekte beachkultur! Det tar ca. 30 minutter hit fra Town Hall Station i Sydney med tog eller buss. Langs Campbell Parade finner du flere caféer og restauranter, og du finner flere surfeskoler langs hele stranden. I helgene kan du mingle med lokalbefolkningen på Bondi Farmers Market. De fleste som bor her spiser ute, og du kan enten besøke en av de mange restauratnene, eller plukke opp en klassisk Fish & Chips som du kan nyte langs den 7 km lange stranden.

Darwin

Darwin ligger nord i Australia, og er hovedstaden i Northern Territory, og har rundt 95 000 innbyggere. Byen kan beskrives som en smeltedigel med nær 50 ulike folkeslag representert. Om du er interessert i naturen, kan du besøke flere kjente nasjonalparker som Kakadu og Litchfield, samt det aboriginske området Arnhem Land. Naturen i Northern Territory beskrives som tropisk villmark, og det anbefales å dra hit enten i april-september hvor det ikke regner, eller under regnsesongen hvor den tropiske opplevelsen blir enda større.

Melbourne

Melbourne er en havneby som ligger sørøst i Australia, og er den nest største byen etter Sydney. Med sine 3,7 millioner innbyggere har Melbourne mye å tilby. Byen preges av en blanding av ny og gammel arkitektur. For den kulturelle finner du mye kunst, dans og arkitektur, og for den sportsinteresserte både cricket og Aussie Rules, som er den australske varianten av fotball. Byen har en multikulturell atmosfære da mange av de som bor her ikke opprinnelig stammer fra Australia. Bydelene Fizroy, St. Kila og Carlton kan tilby alt fra musikk til kunst og design. I byen finner du dessuten over 1000 restauranter med smaksopplevelser fra hele verden.

Fritid

På alle International House sine skoler i Australia finnes det et aktivitetsprogram for alle studenter, som gjør det mulig å oppleve byen sammen med de du går på kurs med. Noen aktiviteter er kostnadsfrie, mens andre krever en egenandel. I helgene arrangeres lengre utflukter til for eksempel Blue Mountains og Canberra.

Eksempler på kostnadsfrie aktiviteter:

 • Soccer club
 • BBQ at Bondi Beach
 • English practice game
 • Boomerang Painting Club
 • Walking tour of Darling Harbour

Eksempler på aktiviteter mot kostnad:

 • Sydney Tower SkyWalk and Observation Deck
 • Weekend away in Canberra
 • Red Bus city tour
 • Weekend away Port Stephens
 • Walking tour of Darling Harbour

Kurs

Språkkurs i engelsk

Undervisningstimer per uke: 12

Det tilbys samme kurs på alle IH sine skoler, slik at du enkelt kan bytte kursby om det er ønskelig, uten ekstra kostnader. Språkkursene passer for alle fra nybegynnere og opp til avansert nivå. Kursene er designet for deg som vil forbedre engelsken i hverdagslige situasjoner, for deg som vil reise og arbeide utenlands, og for deg som ønsker å studere videre på engelsk. Du kan raskt avansere i språket, og det er fokus på uttale, vokabular og grammatikk i språkopplæringen.

Du vil den første dagen på språkskolen gjennomføre en språktest for å finne ditt språknivå, og videre tar du en test i slutten av hver uke slik at du får oversikt over fremgangen din. På kursets fjerde uke gjør du en «term test» som tar for seg blant annet muntlige kunnskaper, høreforståelse, lesing og skriving. Etter denne testen blir det klart om du er klar for neste språknivå. Det tar rundt tre måneder å avansere til et nytt nivå, ifølge skolens retningslinjer, men det er selvfølgelig mulig å avansere raskere.

Undervisningstider mandag-fredag: 08.30-11.30 (endringer kan forekomme)

Semi-intensivkurs

Undervisningstimer per uke: 20

Anbefales! Samma kursstruktur og innhold som kurset over, men med mulighet på fokus på ulike språkområder.

Eksempler på disse språkområdene kan være:

 • General English
 • IELTS-forberedelse
 • Speaking & Conversation
 • Cambridge-forberedelse

Undervisningstider: 8.00-12.15, 12.30-16.45 eller 17.00-21.15

IELTS og Cambridge-forberedende kurs

Undervisningstimer per uke: 20, 23

Du kan velge å ta forberedende kurs inn mot IELTS eller Cambridge. Velg mellom 20 eller 23 undervisningstimer per uke. Cambridge-kurset tilbys på tre nivåer; FCE (first certificate), CAE (advanced) og CPE (proficiency). International House i Sydney City er dessuten et offisielt testsenter for Cambrigde Exam, og dette språkbeviset aksepteres i dag av over 15 000 universiteter, arbeidsgivere og myndigheter verden over.

IELTS Exam brukes først og fremst om du skal søke deg inn på studier i for eksempel USA eller Australia. Kurset går mellom 2-24 uker, med oppstart hver mandag.

Innkvartering

International House kan bistå med innkvartering i alle sine kursbyer. Det vil tilkomme en bookingavgift for innkvarteringen. IH har et bredt utvalg av vertsfamilier, residenser og delte leiligheter. Du kan selvfølgelig også ordne din egen bolig, hvilket ofte kan være mer prisgunstig.

Sydney City og Bondi Beach

Vertsfamilie

Et av de mest populære alternativene hos språkskole studenter er å bo hos en vertsfamilie, enten hele kursperioden, eller bare deler av den. Det er opp til deg! Bor du hos en vertsfamilie er halvpensjon inkludert mandag til fredag, i tillegg til lunsj i helgene. Du må regne med at familiene bor 40-60 minutter unna skolen med kollektivtransport. Transfer fra nærmeste flyplass kan bestilles mot en ekstra kostnad.

Shared House

Du vil bo sammen med andre internasjonale studenter fra ulike skoler, og huseier vil også bo i det samme huset. Ingen måltider er inkludert. Du må regne med 40-60 minutter til skolen med kollektivtransport.

Residential

2Stay

A4S (Accommodation 4 Students)

UME (Yurong)

YHA – Sydney Central

YHA – Sydney Harbour

Y Suites on Gibbons

Melbourne

Vertsfamilie

Et av de mest populære alternativene hos språkskole studenter er å bo hos en vertsfamilie, enten hele kursperioden, eller bare deler av den. Det er opp til deg! Bor du hos en vertsfamilie er halvpensjon inkludert mandag til fredag, i tillegg til lunsj i helgene. Du må regne med at familiene bor 40-60 minutter unna skolen med kollektivtransport. Transfer fra nærmeste flyplass kan bestilles mot en ekstra kostnad.

Shared House

Du vil bo sammen med andre internasjonale studenter fra ulike skoler, og huseier vil også bo i det samme huset. Ingen måltider er inkludert. Du må regne med 40-60 minutter til skolen med kollektivtransport.

Residential

2Stay

UniLodge Melbourne City

YHA – Melbourne Central

Y Suites on A´Beckett

Campus Melbourne

Darwin

Vertsfamilie

Et av de mest populære alternativene hos språkskole studenter er å bo hos en vertsfamilie, enten hele kursperioden, eller bare deler av den. Det er opp til deg! Bor du hos en vertsfamilie er halvpensjon inkludert mandag til fredag, i tillegg til lunsj i helgene. Du må regne med at familiene bor 40-60 minutter unna skolen med kollektivtransport. Transfer fra nærmeste flyplass kan bestilles mot en ekstra kostnad.

Shared House

Du vil bo sammen med andre internasjonale studenter fra ulike skoler, og huseier vil også bo i det samme huset. Ingen måltider er inkludert. Du må regne med 40-60 minutter til skolen med kollektivtransport.

Residential

UniLodge Darwin

Priser & Datoer 2024

Kurspriser – samtlige kursbyer
12 undervisningstimer per uke
2 uker: 5 620
3 uker: 8 060
4 uker: 10 510
6 uker: 15 410
8 uker: 20 300
10 uker: 25 200
13 uker: 33 440
Ekstra uke: 2 450
20 undervisningstimer per uke (rabatterte priser fra uke 13)
2 uker: 6 910
3 uker: 10 010
4 uker: 13 100
6 uker: 19 300
8 uker: 25 490
10 uker: 31 680
12 uker: 37 870
13 uker: 21 060
15 uker: 24 300
18 uker: 29 160
20 uker: 32 400
24 uker: 38 880
Ekstra uke: 1 620
23 undervisningstimer per uke (rabatterte priser fra uke 13)
2 uker: 7 490
3 uker: 10 870
4 uker: 14 260
6 uker: 21 020
8 uker: 27 790
10 uker: 34 560
13 uker: 22 680
Ekstra uke: 1 620

Innkvartering

Pris på forespørsel

Kursstart 2024

Kursstart
12/20/23 undervisningstimer: Hver mandag på alle skolene
IELTS-forberedelse: Hver mandag på alle skolene
Cambridgekurs B2 First (FCE) og C1 Advanced (CAE) 2/1, 11/3, 10/6, 23/9
Cambrigdekurs C2 Proficiency (CPE) 2/1, 11/3, 9/9

Fridager 2024

Fridager
Sydney & Bondi: 1/1, 26/1, 29/3, 1/4, 25/4, 10/6, 7/10
Melbourne: 1/1, 26/1, 11/3, 29/3, 1/4, 25/4, 10/6, 27/9, 5/11
Darwin: 1/1, 26/1, 29/3, 1/4, 25/4, 6/5, 10/6, 5/8
Juleferie: 24/12 2024 – 2/1 2025

Deltagerkommentarer

Anette 57 år, 2 uker

En annorlunda och fartfylld språkkurs där vi verkligen fick träna på konversation, uttryck, artikulation och uttal. En del av kursen var att utöva Faceyoga som var helt nytt och lite ovant för mig och troligtvis de andra i min kurs också. Ska hjälpa artikulation och uttal/uttryck på traven:) Mark, kursens lärare, var en mycket engagerad och inspirerande lärare!

Sydney är en fantastisk stad! Skolan placering mitt i stan (i alla fall den som jag fick möjlighet att välja) var mycket bekvämt då vi bodde i närheten.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982