Sprakresor

Ravenna, Emilia-Romagna, Italia

Italienskkurs i Ravenna på Scuola Palazzo Malvisi

Høyere gjennomsnittsalder på deltagerne Utmerkede vertsfamilier Små undervisningsgrupper

Skoleinfo:

  • Aktivitetsprogram
  • Air Condition
  • Internett Wifi

Scuola Palazzo Malvisi ble grunnlagt i 1981 og har siden fått et meget godt rykte over hele verden. Velkommen til roen, sjarmen og nærheten til alt det beste Italia har å by på!

Skolen i Ravenna ligger i en renovert bygning fra 1800-tallet og består av 13 luftige klasserom med klimaanlegg. Studentene har tilgang til et lite bibliotek, datamaskiner med internettforbindelse, en lesesal og en gårdsplass. Skolen er en mindre privat språkskole, som bidrar til en veldig vennlig og familiær atmosfære.

Lærerne blir veldig verdsatt av elevene fordi de alltid setter eleven i sentrum. Undervisningsmetoden de bruker er fokusert på 4 hovedområder: lytte- og leseforståelse, og konversasjon og skriving.

Denne skolen passer deg som vil til et sted med få skandinaver i en veldig naturskjønn del av Italia. Skolen er liten og noen deler av året kan være så få som 4-6 deltagere per gruppe. Hvis du er ute etter gode og imøtekommende vertsfamilier, er skolen veldig flink til å finne gode og passende familier for deg og dine ønsker. Gjennomsnittsalderen her er også litt høyere, rundt 25-30 år. Enkelte perioder av året er deltakerne betydelig eldre enn det.

Scoula Palazzo Malvisi tilbyr også leksjoner i den lille byen Bagno di Romagna som du også kan bestille vei EduPlanet.

Kurs

Språkkurs i italiensk

Leksjoner per uke: 20

Dette språkkurset er gitt i små klasser og består av 20 italienske leksjoner per uke (4 leksjoner daglig). Språkkurset fokuserer på fire hovedområder: lytte- og leseforståelse, konversasjon og skriving. Kursene gis både nybegynnernivå, og til de som allerede har lært noe tidligere. I perioden januar-mai og oktober-desember kan antall deltakere på kurset være veldig lavt, derfor kan antall leksjoner per uke reduseres. Du gjør en språktest hjemme før ankomst som viser hvilken gruppe du skal være i.

Privatleksjoner

Leksjoner per uke: Valgfritt

Studenter kan velge å ta privatundervisning som er utformet etter studentens behov. Vi anbefaler å ta noen få og kombinere med språkkurset ovenfor. Det finnes ferdige pakker på 20 + 2, 20 + 4, 20 + 8 osv. Dette er et høyt verdsatt opplegg som passer hvis du vil ha litt mer intensivt språkkurs med mer individuelt fokus. Kontakt oss for priser.

Språkkurs + aktivitet

Leksjoner per uke: 20 + mat/mosaikk/vin

Sett en liten ekstra touch på språkoppholdet ditt! Som deltaker på denne språkskolen kan du med fordel kombinere et språkkurs på italiensk med alt fra dyptgående kunnskap om italienske viner til matlaging og mosaikk som Ravenna er kjent for. Om morgenen leser du italiensk og 1-2 ganger i uken får du da muligheten til å delta på et av skolens kulturelle spesialkurs. Disse aktivitetene anbefaler vi at du bestiller på stedet.

Innkvartering

Vertsfamilie

Anbefales! Å bo i en familie er alltid moro og givende for deg som student. Sørg for å registrere deg på et kurs i god tid, slik at vi kan bestille en av deres virkelig gode vertsfamilier. Velg om du vil bestille frokost eller halvpensjon, men vi anbefaler på det sterkeste å bestille halvpensjon. Ravenna inkluderer middager 4 ganger i uken, noe som også gir deg muligheten til å gå ut og spise i helgene. Noen familier tilbyr et privat bad for deg som student, dette er vanligvis litt dyrere, men kan være et alternativ hvis du vil bo mer selvstendig. Vertsfamilie er et veldig bra innkvarteringsvalg da du naturlig får god kontakt med familien, snakker mye italiensk og får et innblikk i livet til en italiensk familie

Delt leilighet

Hvis du vil bo mer selvstendig, kan skolen også tilby overnatting i delt leilighet. Det er både enkeltrom og dobbeltrom å velge mellom, hvis du bestiller dobbeltrom må du bestille sammen med noen du reiser med. Bad og kjøkken deles med andre italienske eller internasjonale studenter. I noen tilfeller bor utleier også i leiligheten.

Studioleilighet

Hvis du ønsker å bo enda mer privat, kan skolen ordne innkvartering på forespørsel i et privat studio (liten leilighet), ofte innen gangavstand fra skolen og designet for å huse 1-2 personer som maks. Leilighetene er fullt utstyrt og noen av leilighetene har Wifi inkludert. Et par ukers før avreise får du kontaktinformasjon til utleier som du avtaler et tidspunkt for å hente nøkkelen din. Antall private leiligheter er begrenset, så ta kontakt med EduPlanet i god tid.

Priser & Datoer 2020

Kurspriser
Språkkurs på italiensk
1 uke: 2 600
2 uker: 4 600
3 uker: 6 600
4 uker: 8 600
Ekstra uke: 2 000
Språk + mosaikk
20+6 leksjoner: 5 600
20+12 leksjoner: 8 100
Språk + Matlagning
Språk+ 2 leksjoner: 6 300
Sesongtillegg (alle kurs)
15/6-11/9: 150 per uke
Vær oppmerksom!
Dette er en mindre skole med noen ganger veldig få elever per nivå. Derfor kan antall gruppetimer på språkkurset reduseres hvis antallet kursdeltakere er for lavt.

Innkvartering

Priser
Vertsfamilie med halvpensjon
Enkeltrom
1 uke: 2 800
2 uker: 4 650
3 uker: 6 700
4 uker: 8 750
Ekstra uke: 2 175
Dobbeltrom
1 uke: 2 320
2 uker: 3 990
3 uker: 5 740
4 uker:  7 250
Ekstra uke:  1 725
Vertsfamilie, privat bad
Enkeltrom: 3 640
Delt leilighet, enkeltrom
1 uke: 2 400
2 uker:  3 650
3 uker: 5 100
4 uker: 6 550
Ekstra uke: 1 425
Delt leilighet, dobbeltrom
1 uke: 1 800
2 uker: 2 900
3 uker: 4 050
4 uker: 5 200
Ekstra uke: 1 300
Eget studio
Enkeltrom:  3 360
Dobbeltrom:  3 310
Måltider i vertsfamilien
Frokost er inkludert hver dag. Middag 4 dager i uken. Ekstra middager kan bestilles mot en ekstra kostnad.

Kursstart 2021

Kursstart
Nybegynnere: 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 10/5, 25/5, 7/6, 21/6, 5/7, 19/7, 2/8, 16/8, 13/9, 27/9, 11/10, 25/10
Forkunnskaper: hver mandag

Offentlige fridager 2021

Offentlige fridager
Enkelstående fridager: 5/4, 2/6, 23/7, 1/11, 8/12

 

Deltagerkommentarer

Kerstin 66 år, 2 uker

Nydelig språkkurs med mye latter, ny kunnskap og mange nye kontakter. Det var både nyttig og morsomt. Bra også med en liten gruppe. Den første uken var vi 4 og den andre uken 5. Topp for å bo i en familie. Ganske enkelt – en fantastisk form for feriereise.

For meg var Ravenna en passe stor by med mye å se og i nærheten av alt. Lett å ta seg frem på sykkel. Nær sjøen. Tidspunktet var kanskje ikke perfekt, men det var mitt eget valg. Helst ville månedsskiftet september-oktober være perfekt.

Lena 63 år, 2 uker

Fin by med bilfri indre by. Fantastiske bygninger og ekstremt interessante og vakre mosaikker som byen er kjent for.

Anna 28 år, 1 uke

Høydepunktet var å lage italiensk mat hjemme hos Signora Valentina og besøke alle de fantastiske restaurantene som Ravenna har å tilby. Jeg får vann i munnen bare jeg tenker på maten jeg spiste i Ravenna! Jeg hadde utrolig moro i timene samtidig som jeg lærte mye. Palazzi Malvisi er en personlig skole med små grupper som gir det lille ekstra.

Jack 58 år, 3 uker

I løpet av 3 sommeruker studerte jeg 4 timer italiensk om morgenen i Ravenna. Skolen heter Scuola Palazzo Malvisi og var hyggelig med en avslappet atmosfære. Læreren var veldig entusiastisk. Den første uken var vi bare 3 studenter, andre uke 4 og siste uken var det 4 studenter til. Siden det ikke var andre skandinaver der, ble det ikke snakket noe norsk i løpet av disse ukene, noe som var bra for italiensken. Det ble også snakket lite italiensk. Kurskameratene mine kom fra Sveits, Brasil og England og Russland, og alderen var veldig blandet.

Det var frivillige aktiviteter på ettermiddagen. Jeg bodde i en fin liten leilighet med gangavstand fra skolen. Kurskameratene som bodde i vertsfamilie var veldig fornøyde med det også. Ravenna er en rolig og hyggelig by med mange syklister. Bra å leie sykkel. Det tok omtrent en halv time å sykle til sjøen og stranden, byen er kjent for fantastiske gamle mosaikker, som er vel verdt å se på.

Studenthistorier

Spør vår studieveileder Janne!

23 96 75 00
Bestill info/Still et spørsmål

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982