Sprakresor

Sydney, Australia

Engelskkurs i Sydney på SEA Sydney English Academy

Ved stranden Engasjert skole Utvalgte vertsfamilier

Skoleinfo:

  • Ikke Lånekassestøtte
  • Aktivitetsprogram
  • Snacksautomat
  • Air Condition
  • Interaktive tavler
  • Internett Wifi
  • Rullestoltilpasset
  • Visumkrav

SEA English Academy ble grunnlagt i 2001, og er resultatet av en livslang drøm for skolens grunnleggere Mick Edwards og Samantha Milton. Begge har arbeidet som engelsklærere i over 25 år, og har i mange år ønsket å eie og drive en engelsk språkskole for internasjonale studenter. 

Til slutt fant den den perfekte plassen og lokalet til å åpne en skole, og de åpnet skolen med bare én elev! Etterhvert har SEA tatt imot tusenvis av studenter fra med enn 30 ulike land rundt om i verden. Målet har hele tiden vært å gi studenter spisskompetanse, og gi en følelse av å ha funnet sitt andre hjem. 

Med mottoet ”Nothing is too much trouble” tilbyr SEA et mer intimt og personlig språkkurs i små grupper med lydhøre og engasjerte lærere. Målet er at studentene skal lære seg og forbedre engelsken sin gjennom et språkkurs som er tilpasset individuelle behov, og i et miljø der de kjenner seg hjemme og føler at de er en del av en familie. SEA er en personlig språkskole der alle lærere legger ekstra energi og fokus på hver student, og der studenter virkelig får en mulighet til å bli kjent med hverandre. 

Skolen ligger godt til bare 50 meter fra stranden ved Manly Beach. Mange av skolens fritidsaktiviteter inkluderer strand og vannsport, og en del av skolens språkkurs kan også kombineres med dykking og surfing. 

Sydney & Manly Beach

Sydney er bygget rundt en av verdens vakreste havner, og har et sprudlende natteliv og deilig klima. Byen er hjem til 4 millioner innbyggere. Her kan du vandre rundt i romantiske Darling Harbour langs fullsatte restauranter med salsamusikk på høytalerne, og se solnedgangen gå ned i horisonten. 

Sydney er byen som aldri sover. På dagtid fylles byen av businessmenn og -kvinner som målrettet stresser rundt mellom skyskraperne, men om natten kan du ta del i det rike nattlivet, og danse bort kvelden på en av de mange utestedene. Sydney tilbyr et en stor variasjon av nattklubber, for de som vil ha det litt ekstra gøy på sitt opphold i Australia. Kilometerlange Oxford Street med sin sterke gaykultur er kjent for sine fargesterke og ekstravagante klubber der du ofte kan synge med til gamle ABBA-hits. Er du mer interessert i klubbmusikk er dt Kings Cross du bør besøke. Her finner du de største og flotteste nattklubbene hvor du kan kose deg helt til solen står opp. Irlandsinspirerte «The Rocks» er full av puber og mindre barer der du kan slappe av med en øl og spille biljard. 

Manly Beach når du enkelt med ferge fra Circular Quay, eller med buss fra sentrale Sydney. Det er her skolen ligger, midt på stranden! Dette er et klassisk reisemål for den som søker surfing og bading, men som også ønsker et pittoreskt småbyliv et stykke unna storbyen. I Manly finner du flere surfeskoler, beach hostels, museumer, restauranter, eksklusive barer og trendy juicekaféer. Lei deg en sykkel og nyt en tur på mange fine sykkelstier langs kysten.

Fritid

SEA English arrangerer i tillegg til språkkurs en rekke interessante fritidsaktiviteter for sine studenter. På hverdager arrangeres lokale aktiviteter som bush walking, volleyball, bowling og grilling på stranden. Skolen tilbyr også piknik, biljardkonkurranser, og morsomme pubkvelder. I helgene arrangeres vanligvis spennende dagsturer, hvor du kan besøke Blue Mountains, Hunter Valley Wineries eller Port Stephens for å se på hvaler. Eller så kan du ta en Weekend Surf Trip til Royal National Park. Skolens fritidsaktiviteter arrangeres etter deltakernes interesser. 

Kurs

Språkkurs i engelsk

Undervisningstimer per uke: 25

Anbefales! Dette er SEAs heltidsprogram i engelsk. Du studerer 25 timer i uka som da inkluderer to timer overvåkede studier og en time konversasjonsklubb. Det er et intensivt engelskkurs med fokus på kommunikasjon, uttale, høre- og leseforståelse, og skriveøvelser. Skal du studere på studentvisum og være borte i mer enn 12 uker, er det dette kurset vi anbefaler. 

Undervisningstimer per uke: 15

Samme opplegg som ovenfornevnte språkkurs, men med færre timer per uke. På dette kurset studerer du på formiddagen, og du velger selv hva du vil gjøre på ettermiddagen. Passer også for deg som reiser på vanlig turistvisum og kanskje ikke skal bli så lenge. 

Cambridge eksamenskurs

Undervisningstimer per uke: 25

Mandag til fredag mellom kl. 8.45-15.00 leser du engelsk med fokus på Cambridge-eksamen. Kurset inkluderer to timer overvåkede studier og en time konversasjonsklubb. Dette intensive språkkurset forbereder studenter til den internasjonalt kjente Cambridge First Certificate in English (FCE og CAE). Gruppene er på maksimalt 12 deltakere, noe som gir et høyere nivå av personlig undervisning.

Dette kurset kan tas i 10 eller 12 uker på utvalgte datoer. Eksamen pleier å finne sted en uke etter avsluttet språkkurs, og prøven tas enten på SEA Academy eller i et lokale i downtown Sydney, skolen arrangerer eventuelt transport.

IELTS eksamenskurs

Undervisningstimer per uke: 22

Vil du heller sikte deg inn på en IELTS-eksamen, har skolen språkkurs for dette også. Kurset er ikke like intensivt som for Cambridge-eksamen, undervisningen er lagt til kl. 8.45-13.10. Kurset består av 20 timer allmenn engelsk og to timer som forberedelse til en IELTS-eksamen. 

Engelsk + Surf

Undervisningstimer per uke: 15 + 3 x 2 t surfing

Manly Beach er en av Australias mest kjente surfestrender. Da SEA kun ligger 50 meter fra stranden er det ideelt for skolen å tilby dette kombinasjonskurset. Det er et spennende program som kombinerer seriøs engelskundervisning med surfetrening på Manly Surf School bare fem minutters gange fra SEA. Studentene kan velge mellom to, tre eller fire ukers kurs. Kurset inkluderer våtdrakt, flytevest og surfebrett. En sosial aktivitet for alle studenter arrangeres også hver tirsdags ettermiddag eller kveld. 

Engelsk + dykking

Undervisningstimer per uke: 15 + 3 dykking

Med tre dykkeskoler på Manly Beach har du også muligheten til å prøve ut dykking i kombinasjon med engelskkurset. Dykkekursene kombineres med andre heltids- og deltidskurs ved SEA. Dykkeskolen ligger ti meters gange fra skolen. For å delta kreves det at du som deltaker gjennomgår en medisinsk undersøkelse før du får plass på kurset. 

Innkvartering

Vertsfamilie

Å bo i vertsfamilie er den beste måten å få et godt innblikk i den australske kulturen, samt øve på engelsk. Du får eget rom, og frokost og middag inngår alle dager i uken, og frokost, lunsj og middag i helgene. Familiene bor vanligvis 20 minutter fra skolen med kollektivtransport (maks 35 minutter). Booker du tidlig kan du ha flaks og ende opp hos en vertsfamilie som bor en kort gåtur fra skolen. WiFi finnes hos enkelte familier, og iblant til en ekstra kostnad. Skolen besøker vertsfamiliene jevnlig for å kontrollere kvaliteten, slik at din opplevelse blir så bra og trygg som mulig. 

Hostel

Manly Bunkhouse

Manly Bunkhouse er et hostel som skolen samarbeider med, og som har ledige rom mesteparten av året. Her bor du med både andre internasjonale studenter og backpackere. Du har eget bad, sengetøy er inkludert, og WiFi finnes i alle rom. Merk at du må være minst 18 år for å kunne bestille rom her. 

Sydney Beach House (Collaroy YHA)

Du kan også velge å bo på Sydney Beach House som ligger 30 minutter fra skolen med buss, og bare 50 meter unna Collaroy Beach. Om du vil jo nære stranden er dette perfekt. Du kan velge om du vil bo på flermannsrom, dobbeltrom eller enkeltrom. Bad deles som oftest med andre studenter og backpackers. WiFi er tilgjengelig mot en kostnad. På Syden Beach House kan du låne surfebrett og snorkelutstyr. På taket er det et svømmebasseng som er åpent for gjestene som bor der. Sykler kan leies mot ekstra kostnad. Merk at du må være minst 18 år for å kunne bo på Syden Beach House. 

Vi jobber med å oppdatere priser for neste år – ta kontakt for spesifikke priser for 2023!

Priser & Datoer 2020

Kurspriser
15 leksjoner per uke
2 uker: 6 160
3 uker: 8 510
4 uker: 10 850
6 uker: 15 540
8 uker: 20 230
12 uker: 29 610
For lengre kurs enn 12 uker kreves det studentvisum. For å få et studentvisum må du ta et kurs på minst 25 leksjoner per uke.
25 leksjoner per uke
2 uker: 6 970
3 uker: 9 720
4 uker: 12 460
6 uker: 17 550
8 uker: 22 910
10 uker: 28 270
12 uker: 33 630
13 uker: 35 880
16 uker: 43 820
20 uker: 54 400
Ekstra uker: 2 550
Cambridge eksamenskurs*
10 uker: 32 630
12 uker: 38 120
Engelsk + Surf
1 uke: 5 360
2 uker: 9 250
3 uker:: 13 130
Engelsk + Dykking
1 uke: 12 530
2 uker: 23 580
3 uker: 34 604
Kurslitteratur
2-6 uker: 660
7-12 uker: 1 030
13-20 uker: 1 430
21-30 uker: 1 860
+31 uker: 2 100

Innkvartering

Pris per uke
Vertsfamilie
Bookingavgift vertsfamilie: 1 5410
Enkeltrom, halvpensjon+helgpensjon: 2 040
Dobbeltrom, halvpensjon+helgpensjon: 1 770
Manly Bunkhouse
Sovesal 4-6 senger: fr 1 730-1 900
Transfer
Enkel tur: 980

Kursstart 2020

Kursstart
Anbefales kursstarter*: 28/1, 24/2, 23/3, 20/4, 18/5, 15/6, 13/7, 10/8, 7/9, 5/10, 2/11, 30/11
Cambridge eksamenskurs:
Januar 10 uker: 6/1
Mars 12 uker: 16/3
September 12 uker: 7/12

Offentlige fridager 2020

Fridager
Enkelstående fridager: 1/1, 27/1, 10-13/4, 25/4, 8/6, 3/8, 5/10
Juleferie: 25/12-4/12 2021

Deltagarkommentarer

Mimmi 26 år, 3 veckor

SEA var en mindre skola där det var lätt att få nya vänner. Lärarna var suveräna och verkligen fick en att känna sig välkommen. Lektionerna var varierade, vi kunde läsa, skriva, prata och lärde oss engelska genom att göra olika spel/ lekar. Skolans läge var optimalt om man gillar sol, bad, vattensport, pub och närheten till Sydneys centrum.

Fritidsaktiviteterna var också toppen! Ett suveränt sätt att lära känna klasskamrater och även folk från andra klasser på skolan. Gillade framför allt beach soccer och andra sportaktiviteter.

Saga 19 år, 12 veckor

Jag har det jättebra här i Manly, Sydney. Skolan är supermysig, det är jättehärlig atmosfär här och alla lärare och elever på skolan är väldigt trevliga samt har träffat många nya vänner. Jag trivs jättebra här verkligen finns till och med ett svenskt café bara runt hörnet från skolan. Jag kan verkligen rekommendera den här skolan till andra.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982