College

Sydney, Melbourne, Adelaide, Australia

Studere på Kaplan Business School i Sydney, Brisbane, Melbourne

Mange gode businessretninger Scholarship opp til 20% Campus på 4 steder

Skoleinfo:

 • Lånekassestøtte
 • Stipend
 • Kafeteria
 • Snacksautomat
 • Air Condition
 • Interaktive tavler
 • Internett Wifi
 • Rullestoltilpasset
 • Visumkrav
 • Data lab

Kaplan Business School jobber veldig profesjonelt og har meget gode og rimelige businesstudier. De befinner seg på fire campus i Australia: Sydney, Melbourne, Adelaide og Brisbane. Colleget er en del av den internasjonale organisasjonen Kaplan Inc, som også tilbyr engelske språkkurs på flere kontinenter.

Med hjelp av velutdannede lærere og moderne campus gir Kaplan deg det som trengs for en fremtid innen business. De har lagt stor vekt på utdanning innen Business, alt fra kortere Diploma-kurs til Bachelor og Mastergrad. Deres bachelorprogram er tilgjengelig med ulike retninger og spesialiseringer som er etterspurt internasjonalt som: Business, Accounting, Finance, Hospitality & Hotel, Marketing og Management.

Kaplans campus er flotte og veldig moderne med et stort fokus på nettopp Business. Stemningen på skolen er personlig og det er aldri langt til foredragssalene eller de moderne datarommene. Takket være at Kaplan investerer mye i skolens studenter med sine velvalgte utdanningsalternativer, skaper det en nærmere kontakt med lærerne. Skolens ansatte er svært ivrige etter å ta vare på hver elev, og du vil få god hjelp og veiledning gjennom hele utdanningen din på Kaplan Business School. Les mer om campus nedenfor!

Sydney

Med en befolkning på over 4 millioner er Sydney i dag Australias uoffisielle hovedstad, og ifølge mange Australias «sentrum». Byen ligger på østkysten av Australia og er hjemsted for mange restauranter og fine strender. I fantastiske Sydney finner du vakker natur og arkitektur, samt shopping og underholdning.

Melbourne

Melbourne er hovedstaden i delstaten Victoria og blir ofte kåret som byen med høyest levestandard over hele verden. Gamle bygninger blandet med moderne arkitektur gjør Melbourne til en interessant by, hvor det gamle er blandet med nye. Melbourne regnes som et mekka for shopping og sport i Australia, og tilbyr spennende arrangementer og attraksjoner hele året. Byen har flere utdanningsinstitusjoner i verdensklasse, samt sine vakre strender.

Adelaide

Adelaide er en innbydende og hyggelig by med om lag 1,1 millioner innbyggere, noe som gjør at den kan sammenlignes med for eksempel Stockholm. Adelaide ligger i sørlige Australia, og er en kompakt by som er lett å finne frem i og er omgitt av frodige parker. Gatene kryr av koselige kafeer og restauranter, med mat fra hele verden. I området finner du mange surfestrender og nasjonalparker som er verdt å besøke.

Brisbane

Dette campuset er helt nyTT og ligger midt i byens pulserende sentrum. Brisbane med nesten 2 millioner innbyggere har det meste og er hovedstaden i Queensland-regionen, kjent som Sunshine State. Byen er populær for «outdoor life» med mange muligheter for sportsaktiviteter og arrangementer hele året. De lange hvite sandstrendene med nærliggende laguner tiltrekker seg også mange.

Kurs

Bra å vite om utdanningene ved Kaplan Business School:

 • Hvis du fullfører en Bachelor eller Mastergrad ved KBS, kan du få visumet ditt forlenget i ytterligere to år!
 • KBS tilbyr et stipend på 20% nedsatt kurspris til de som har gode karakterer. Kontakt oss for mer info!

Bachelor of Business (3 år)

Kaplan har flere forskjellige bachelorprogrammer innenfor Business. Felles for alle er at du studerer i 3 år og blir utdannet økonom med en solid kvalitetsutdanning som gjelder internasjonalt. Her er de forskjellige retningene de tilbyr:

 • Bachelor of Business – Generelt

  Denne utdanningen er en bred økonomisk utdanning hvor du kan jobbe innen mange ulike virksomhetsområder. Når du har fullført, vil du ha forbedret dine analytiske, problemløsende og kommunikative evner. Du vil kunne jobbe i teammiljøer med fokus på utvikling der ledelse, strategisk planlegging og gjennomføring er viktig. Dette gir et veldig godt grunnlag for deg som vil ha lederansvar i fremtiden.

 • Bachelor of Business – AccountingBachelorprogrammet gir deg nøkkelkunnskapen som kreves for å jobbe internasjonalt med Accounting, eller regnskap som det kalles på godt norsk. Du vil mestre alle deler av det som kreves for å kunne arbeide med selskapers økonomi og regnskap, der for eksempel avansert analytisk evne brukes for å utvikle selskapet.
 • Bachelor of Business – Hospitality & Tourism

  Hospitality & Tourism er i dag en av verdens største bransjer. Australia er verdensledende innen utdanning på dette området, og Kaplan har en topp utdanning innen dette feltet. Denne utdanningen gir deg blant annet opplæring innenfor kommunikasjonsferdigheter, business, finans og økonomisk kunnskap og ledelsestrening for å kunne jobbe i reiselivsnæringen, både internasjonalt og nasjonalt i lederstillinger.

 • Bachelor of Business – Marketing

  Bachelor of Marketing er ideelt hvis du ønsker en karriere som profesjonell markedsfører. Du vil få teoretisk kunnskap og praktisk erfaring innenfor hvordan man jobber med markedsføring og strategiske markedsbeslutninger for organisasjoner og bedrifter. For eksempel vil du få kunnskap om utvikling, problemløsing, innovasjon, optimalisering og strategi.

 • Bachelor of Business – Management

  Denne Bachelorgraden er laget for de som ønsker å jobbe i lederstillinger i profesjonelle og krevende selskaper, der økonomi er veldig sentralt. Teoretisk kunnskap om økonomi er høyt knyttet til lederskap og beslutningstaking. Målet er at du skal kunne jobbe i en ledende rolle der strategiske, organisatoriske og bedriftsmessige beslutninger trengs for å få en positiv utvikling i et selskap, organisasjon eller bedrift.

 • Bachelor of Business – Finance

  Finance-fokuset er for de som ønsker jobber med finansiell virksomhet, enten innenfor et selskap som opererer i andre områder enn finans eller innom finansbransjen. Du vil mestre avanserte finansielle teorier samt økonomiske analyser for å kunne ta viktige beslutninger. Enten har du tenkt å jobbe som spesialist i økonomi eller i lederstillinger i finansverdenen.

Master

Kaplan har også et Masterprogram innen Business. Kontakt oss for mer informasjon for å lære mer om:

 • Master of Accounting
 • Master of Business Administration

Her kan du lese mer om Kaplan Business Schools ulike programmer i Business. Kontakt oss hvis du er interessert i å studere et masterprogram.

Innkvartering

Kaplan Business School (KBS) tilbyr en rekke boalternativer. Skolen kan hjelpe deg med å finne en bolig som kan leies, eller du kan bo i vertsfamilie eller på vandrerhjem for studenter.

Under søknadsprosessen til KBS kan du velge om du vil ha hjelp med bolig via skolen, f.eks. hos en vertsfamilie. Selvsagt går det også bra å ordne med bolig off campus, på egen hånd.

Søknad

EduPlanet hjelper deg å søke til Kaplan Business School kostnadsfritt!

Opptakskrav

For å bli tatt opp på Kaplan Business School kreves det engelsk fra videregående skole med karakter 4-5. Du kan gjennomføre en IELTS-test hvis videregående skolekarakterer ikke oppfyller kravene, og da er det nødvendig med et resultat på mellom 5,5 og 7,0 avhengig av hvilket program du vil søke på. Om du ikke oppfyller kravene kan du å bestille et forberedende språkkurs, kanskje på en av språkskolene våre i Sydney?

Søknadsprosess

Bestilling av informasjon og søknadsdokumenter gjøres ved at du først fyller ut vårt kontaktskjema, eller ved å kontakte info@eduplanet.no. Ved å søke på et college eller universitet med vår hjelp, godtar du våre bookingvilkår.

Hvordan hjelper EduPlanet?

Vi veileder deg gjennom hele søknadsprosessen og tilbyr deg studierådgivninv og mye mer!

Søknadsdokumenter

 • Søknadsskjema (som du får fra oss på EduPlanet)
 • Sertifisert kopi av vitnemål fra videregående skole oversatt til engelsk
 • Kopi av passet ditt
 • Bevis på tilstrekkelig engelsk nivå

Priser & datoer 2021

Utdanninger per studieår
Diploma of Business AUD 18 000
Bachelor of Business AUD 18 000

Innkvartering

Omtrentlige bokostnader
Per år: AUD 15 000- 18 000

Studiestart

Trimester 1-3
Trimester 1:  mars – juni
Trimester 2: juli – okt
Trimester 3: nov- feb

Et trimester = 14 uker (inkludert eksamensuke uke). Mellom hvert trimester blir det et opphold på 3 uker.

Studenthistorier

Bare hos oss

Personlig studieveiledning
Veiledning studiefinansiering

Ingen tillegg & Gratis hjelp
Bredt skoleutvalg

Språkkurs og Utenlandsstudier
Siden 1982